NOTD - incercari si jucarie noua

Am facut astazi un asa zis french, dupa ani de zile de cand m-am mai incercat astfel de fapte deosebite. Aceasta pentru ca am vazut ca felul in care realizeaza Erika french-urile nu e chiar atat de complicat. Problema mea era scotch-ul prost sau benizile de french prea groase. Am achizitionat banda invizibila - chiar asa se numeste - si azi deja am trecut la treaba. Iertati lipsa de indemanare. E sunt si eu la inceput. In plus, banda e dreapta, linia french-ului... nu prea.

Azi am testat si noua jucarie - China Glaze Fast Forward Top Coat - un fel de inlocuitor pentru Seche Vite care sper sa fie mai bland cu unghiutele mele si care functioneaza la fel de bine doar ca putin mai lent. Nu e problema, am 5 minute in plus daca nu-mi afecteaza unghiile. Nu prea-mi place mirosul. E ciudat, miroase a lipici toxic sau ceva de genul...

And pics..




Sper ca ati avut o zi frumoasa!

Pupici!

5 comentarii:

  1. M-am uitat si eu pe blogul ei dupa ce-ai scris tu si numai idei bune are, ca sa nu mai vorbesc ca-s practice. Ti-a iesit bine, o sa incerc si eu. Mie niciodata nu mi-a iesit Frenchul acasa - n-am rabdare/ indemanare/ etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt de parere ca ti-a iesit foarte bine! cu french-ul ma chinui si eu mult, mi-a iesit candva foarte bine pt. ca eram afara, la soare si am putut vedea toate detaliile. In rest e greu tare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Faza e ca am folosit oja de pictura la varfuri si s-au "tras" firicele din ea odata cu banda adeziva. Unde am folosit oja normala alba, adica la aratator, s-a comportat muult mai bine!

    YellowJade, trebuie sa fie scotch din acela alb laptos care se lipeste bine dar nu se ia cu tot cu oja.

    RăspundețiȘtergere
  4. f frumos ti-a iesit manichiura

    RăspundețiȘtergere
  5. ce frumos ti-a ieist french-ul si asa frumoase floricelele! Pup!

    RăspundețiȘtergere