My daily skincare routine

Am cam evitat sa preiau acest tag pentru ca produsele folosite de mine in materie de skincare sunt total banale si am impresia ca nu va comunic ceva interesant. Dar cum am fost nominalizata de Mihaela, frumos este sa onorez invitatia.

Dimineata: Gel de spalat Anew rejuvenate si crema de ochi Cosmetic Plant cu Q10 si ceai verde si Cosmetic Plant crema de zi cu macese


Seara: Demachiant bifazic Balea (n-am gasit poza, il stie toata lumea, e 6 lei in DM), pentru fara demachiant Bioten cu miere si cimbrisor, la final lotiune micelata SVR Provegol (am avut de 500 de ml, simt ca nu se mai termina, o am din toamna; nu e rea dar nici vreun demachiant stralucit nu se poate numi. E, poate, cea mai buna de pana acum) si, din nou crema de ochi Cosmetic Plant, pentru fata crema de noapte Beautycycle, din gama Pamant - soo love it, usuca toate dezastrele pe care mi le fac cu unghiile pe fata).


O data pe saptamana un produs de exfoliere (nu mai mult ca ma tine lenea). Plus ca uneori aman atat de mult pana se fac cojite pe fata. Crema gomaj cu galbenele Cosmetic Plant sau Masca 3 in 1 de la Beautycycle. Ambele fac acelasi lucru. Cosmetic plant mi-e mai draga doar pentru ca e achizitionata mai recent (me loves new toys).

Cred ca n-am mai fost de mult atat de cumintica la folosit de aceleasi creme o perioada mai lunga de timp. Dar imi merg bine, nu ma pot plange.

Singura dezamagire din ultima perioada, in materie de creme, a fost Cosmetic Plant de noapte cu macese. Mi s-a parut imposibil de folosit. Grasa si prea densa.

Ce sa zic, sper sa-mi mearga in continuare tot asa cu produsele astea. De fapt totul se rezuma la ce toane are tenul care acum e potolit.


9 comentarii:

  1. haha...we all know you love new toys :)))
    Cam ce pret are Masca 3 in 1 de la Beautycycle?

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am masca 3 in 1 si chiar imi place! Cu crema de noapte Pamant nu prea m-am inteles, o tin in dulap pt. a o folosi peste catva timp :)) pup

    RăspundețiȘtergere
  3. unde se gasesc produse beautycycle?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pinkie, cred ca in jur de 30 de lei. Sincer nu mai stiu, nici cand am luat-o n-am stiut ca eu bagam nasu' in testere cand platea al meu factura (el e inscris si am fost la depozit sa luam produse)

    YellowJade, asa am facut si eu, si dupa experienta cu cosmetic plant de noapte m-am intors cuminte la beautycycle. Mai bine putin lipicioasa decat unsuroasa pana la cer.

    SuperficialBeauty, se gasesc la Amway. Poate ai pe cineva pe-acolo, daca nu, cand mai merge al meu la depozit pot sa te anunt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Te-am taguit! :) http://georgiasmirror.blogspot.com/2011/03/my-first-blog-award-another-tag.html#more
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai incercat si produsele Artistry de la Amway? As vrea sa incerc gama pt ten mixt si nu prea am gasit pareri pe net..:(

    RăspundețiȘtergere
  7. YellowJade, promit ca-l fac cat pot de repede. Deocamdata n-am timp nici sa ma odihnesc. Multumesc frumos! Pup!

    Nixia, le-am incercat intr-o vreme cand aveam acnee din cauze hormonale. Nu prea mi-au mers. In schimb prietenului meu i-au mers de minune. I-au diminuat semnificativ acneea pe la 25 de ani

    RăspundețiȘtergere
  8. Mersi de info, banuiesc ca depinde de tenul fiecaruia...probabil ca o sa incerc la un moment dat kitul lor, cu produsele mici.

    RăspundețiȘtergere
  9. EU lotiunea micelara Bioderma Sensibio am avut-o de 500 ml,si in doua luni am reusit sa o termin.
    Folosesc eu oare prea mult?

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere