Castigatoarea giveaway-ului!!!

Asa cum v-am promis, primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns acasa - nici nu m-am schimbat - a fost extragerea castigatoarei. Ma bucur enorm ca am avut atat de multe participari - sincer ma asteptam sa participe fetele care ma stiu de pe diverse forumuri sau bloguri si cam atat. Preconizasem maxim 30 de participante. Au fost in jur de 100 numai in prima zi.

Cu ocazia acestui giveaway am descoperit multe bloguri interesante pe care le voi urmari (am luat la puricat numai jumatate din participante in cautare de bloguri, mai ales de bloguri de beauty, deci sigur voi mai avea surprize) si am citit comentarii care mi-au ajuns la suflet.

Va multumesc tutror pentru participare, pentru urari si cuvintele frumoase!

Si acum gata cu vorbaria, castigatoarea este:
adica asa cum am facut eu lista in Excel... au "iesit" numai 195 de participari pentru ca ori am comentat si eu, ori au comentat si alte fete pe langa participare, ori fetele si-au mai sters din comentarii, etc.



si in Google Friend Connect am gasit-o cu aceasta poza:



Giorgi, te rog frumos sa-mi trimiti un email la alina.anisia@gmail.com cu numele tau si adresa completa pentru a-ti putea livra premiul. Daca esti din Bucuresti mi-ar face placere sa ne si vedem.


18 comentarii:

  1. Anonim8:53 p.m.

    Felicitari, Giorgi5!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo! sa te bucuri de acest minunat premiu, Georgi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari ,Giorgi5!
    Felicitari ,Anais, pentru giveaway! Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim9:56 p.m.

    Felicitari casigatoarei si sa se bucure de premiu! Iar tu sa te bucuri de cititori frumosi, destepti si sa ne delectezi in continuare cu postarile tale interesante. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari Giorgi5, sa le folosesti cu placere !!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari! sa le folosesti cu placere Giorgi:)

    RăspundețiȘtergere
  7. felicitari! sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc, fetelor!

    morphine, daca in 2 zile incepand cu aseara, MAXIM 3, nu da niciun semn de viata inseamna ca de fapt nu ma urmareste :( si voi face o alta extragere

    RăspundețiȘtergere