Top 10 vedete trecute de 50 de ani

Azi am primit un e-mail foarte interesant. Si m-a pus pe ganduri... Oare mi-ar placea sa arat asa la 50 de ani? Cu siguranta! As face operatii estetice? DA!! (sper sa-mi pot permite...) Voi ati apela la interventii estetice? Bine, pana atunci stiu ca am nevoie sa am mare grija de mine si sa merg la sala si stuff... nu dati cu pietre, va rog !(stiu ei cine-s cei la care ma refer)

Sharon Stone

Aceasta "foxy lady" de 52 de ani sustine ca nu a apelat niciodata la chirurgia estetica, iar felul in care arata este rezultatul unei diete lejere, unui regim de viata sanatos si alergarilor in parc alaturi de cei trei baieti ai sai. Singurele exercitii pe care le face sunt Pilates. De curând a aparut in costum de baie intr-o comedie. Si arata fabulos.

Michelle Pfeiffer

Despre ea se spune ca este una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood , chiar si acum la 52 de ani. Ce face de arata atât de bine? "Manânc bine, fac miscare, dorm suficient si sunt indulgenta ecu mine. Acum, la vârsta asta, nu mai tin nicio dieta: manânc si gogosi cu crema! Iubesc chipsurile, salsa si salata cu avocado", marturiseste actrita. Michelle spune ca nu se poate abtine de la inghetata de vanilie, face jogging din când in când, drumetii pe munte si Pilates. Ce parere are frumoasa actrita despre operatiile estetice? "Poti sa-ti faci câte doresti, tot imbatrânesti", este de parere Michell

Kim Basinger

Are 56 de ani si este la fel de seducatoare ca in tinerete. Cum se mentine in forma? Face exercitii cardio, fitness si se bazeaza pe alimentele neprocesate, "in stare naturala". Lui Kim nu i-au disparut zâmbetul frumos si nici sex-appeal-ul, chiar daca a trecut de 50 de ani.

Jane Seymour

"Dr. Quinn" are 59 de ani si este printre putinele actrite de la Hollywood care a recunoscut faptul ca este adepta operatiilor estetice. In 2007, Seymour a declarat pentru "People" ca in trecut a apelat la chirurgia estetica pentru a-si inlatura pungile de sub ochi, ca are implanturi mamare cu silicon si ca a folosit botox. Jane face yoga, usoare exercitii cu greutati si Pilates.

Olivia Newton John

Are 62 de ani si este un amestesc de senzualitate, putere si frumusete. Si-a pastrat atat chipul angelic, cat si silueta de invidiat, a facut fata cancerului la san si acum, eroina din "Grease" sfideaza trecerea timpului...

Kim Cattrall

Actrita de 54 de ani a recunoscut faptul ca apleaza la injectiile cu botox, dar a spus ca nu ar face niciodata operatii estetice: "De ce o femeie s-ar cobori la acest nivel, sa arate ca un extraterestru?", se intreba Kim intr-un interviu pentru "New York Times". "Sunt speriata de operatiile estetice pentru ca nu vreau ca atunci când ma uit in oglinda sa nu ma recunosc", mai spune Kim.

Goldie Hawn

Este incredibila la cei 65 de ani si parca se incapataneaza sa arate minunat! Nu ii este frica sa aleaga decoltee adânci, chiar daca pielea nu mai are aceeasi prospetime ca la 30 de ani. Goldie are inca acelasi zambet inocent, care o face atat de sexy...

Tina Turner

Are 70 de ani si jumatate de secol de cariera. Un look salbatic, un timbru vocal extrem de puternic si niste picioare superbe... De-a lungul celor 50 de ani a adunat 8 premii Grammy. Arata atât de bine datorita genelor sau stilului de viata?

Raquel Welch

A fost cea mai dorita femeie a anilor '70, iar acum, la 70 de ani, arata impecabil, de parca anii nu si-au pus deloc amprenta. Intr-un clasament realizat de revista "Playboy", Raquel ocupa locul trei in topul celor mai sexy 100 de femei ale secolului trecut. Mira pe cineva acest lucru?

Si…… piesa de rezistenta…

Sophia Loren

La cei 75 de ani, Sophia se afla in topul celor mai frumoase femeie, eclipsand, fara probleme, pe cele mult mai tinere decat ea. Cum rafinamentul si stilul nu au varsta, Sophia va fi printre cele mai frumoase femei din lume mult timp de acum incolo. Ea spune ca atitudinea pozitiva o ajuta sa isi intretina starea de bine si sunt foarte rare situatiile in care este pesimista sau melancolica. Loren povesteste ca mananca foarte putine grasimi si ca incearca sa ocoleasca dulciurile. "Acum imi descopar cea de-a doua tinerete", spunea Sophia, anul trecut.


Scuze pentru caracterele mari si mici si fonturi aiurea... azi blogger-ul editeaza doar ce vrea el in materie de caractere...

4 comentarii:

  1. Anonim1:45 p.m.

    Toate femeile acestea arata foarte bine dar sa nu o uitam si pe Jane Fonda care la 70 ani arata ca la 35.
    Daca stam sa ne gandim, aproape orice femeie ar putea arata precum doamnele insirate mai sus daca ar avea banii, angajatii si viata acestor dive.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate. eu ma gandeam daca as face tot felul de artificii estetice... si da, as face. cred ca am sa sufar mult cand voi avea riduri mai ales ca la 28 arat cam de 19... si nu vreau sa fiu lipsita de modestie, asta spun cei ce ma cunosc sau care ma vad prima data.

    RăspundețiȘtergere
  3. da, si eu am patit-o azi... se incarca numai cand vor ele :( si sunt mici... 23kb :(

    ideea e ca-s postate in graba intr-o pauza la srv si am dat copy paste din mail fara sa le descarc/incarc pe blog pe rand, stiu ca e si o eroare de html pe care am ignorat-o :(

    RăspundețiȘtergere