HAIR&MAKEUP FEST 2010 - cum a fost

Anuntam ieri fix inainte sa ies pe usa - pe scurt caci postarea lunga blogger-ul nu a vrut pur si simplu sa ma lase s-o public - despre Hair&Makeup Fest de la Walt Trade Center.

Si am fost, si am vizitat, si m-am intalnit acolo cu o gasca de fete addicted to makeup.

De la genul acesta de expozitii de obicei imi cumpar cosmetice pentru par, mai mereu am gasit cosmetice profesionale la preturi reduse, cantitati mari care imi ajung cateva luni.
Expozitia in sine nu era dedicata oamenilor obisnuiti, ci saloanelor si oamenilor implicati in industria de beauty. Au fost firme precum Make Up For Ever, Malu Wilz, Parisax, Kallos (care nu vindeau desi, culmea, aveau preturi expuse), Cosmetica Verde (omniprezenta la tot felul de manifestari, fie ca e vorba de targ de produse profesionale, traditionale romanesti, targ de produse bio sau.. targ pur si simplu :)) )
Mi-a placut ca au fost prezente scoli de machiaj ca Giulia Nahmany&Fleurimon, Cotimanis Show, Beauty One (care ma super-tenteaza). Puteai asista la prezentari si demonstratii sau puteai chiar sa te alegi cu un machiaj deosebit.

Vizita la acest targ nu mi-a adus ravagii in portofel, si nu ca tentatiile nu ar fi fost destule ci din cauza ca mi-am propus sa nu mai cumpar farduri o perioada de timp si cosmetice pentru par nu am gasit ce as fi vrut (erau ceva cosmetice interesante la Cosmetica Verde si la o firma profi de care eu, insa, nu am auzit).
Mi-am luat totusi o pensula pentru gel liner de la Malu Wilz si doua masti la plic de la Cosmetica Verde dintre care una avea un prospect... cel putin interesant (vezi poza).

Cam astea sunt impresiile mele, pe scurt.
Astept cu interes adevaratul eveniment dedicat frumusetii care are loc toamna (in septembrie, daca nu ma insel) la Romexpo. Sfatul meu: incepeti sa economisiti pentru Romexpo. Merita! :)

Siii... poza!!




2 comentarii: