Pisicute la Romexpo in weekend!


Peste 200 de pisici de rasa din 12 state europene isi dau intalnire, in 24-25 aprilie, la Romexpo din Bucuresti, unde Asociatia Felina SofistiCAT organizeaza Expozitia Internationala Felina de primavara 2010.

Prin fata juriului, compus din patru arbitri internationali, vor defila frumoase exemplare de norvegiene de padure, persane, maine coon, british shorthair, ragdoll, cornish rex, devon rex, singapura, albastre de rusia, bengaleze, burma, exotic shorthair, sphinx, siberiana, abisiniana, siameza.

In premiera absoluta in Romania, vor fi prezente rasele Korat, Chartreux si Kurilean Bob (pisica cu coada scurta). De asemenea, potrivit unui comunicat al organizatorilor remis Ziare.com, participantii vor putea admira "un superb motan din rasa Burma", care este campion mondial.

Citeste mai mult pe ziare.com

Imi cer scuze ca nu am scris propriile randuri.. sunt foarte obosita si nu mai sunt in stare. Am vazut afisul pe drumul de intoarcere de la serviciu. Citisem ca se fac donatii pentru pisicutele si cateii fara stapan (mancare pentru acestia) si asa ma hotarasem sa merg dar se pare ca am si ce vedea (I'm a cat fan!!). Cand am citit Chartreux... no more comments...

3 comentarii:

  1. Ce tare! Eu vroiam sa ma duc la Tatoo Show azi, dar cred ca ma duc la matze mai degraba :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai un premiu la mine pe blog.Te pup si o zi cat mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere