Ulei demachiant solid Lush Sweet Japanese Girl

Sweet Japanese girl este un demachiant - unul diferit fata de tot ce am stiut eu ca este un demachiant. In primul rand este solid, daca il vezi in vitrina vei crede ca e un sapun, daca il mirosi, de asemenea vei crede ca e un sapun, mai ales tinand cont ca la standul Lush te izbeste o nebunie de arome provenind de la sapunurile vrac (si nu numai) care se gasesc la vanzare.

L-am cumparat pentru ca am citit diverse review-uri, atat pe forumurile noastre cat si pe diverse bloguri sau site-uri cu review-uri din strainatate.


Tenul meu este... ciudat, am cosuri, mereu e macar unul "la datorie", si nu stiu exact din ce cauza le am, sunt mai multe cauze posibile si cosurile nu sunt mereu la fel (asta probabil sa nu ma plictisesc :| ). Am tot cautat remedii pentru astfel de probleme, si am incercat multe nebunii, noroc ca am ten rezistent si se regenereaza frumos si relativ repede (mai sunt si pete care rezista cu lunile, dar se intampla rar sa raman cu din acestea). Trebuie sa recunosc ca am cumparat Sweet Japanese Girl ca sa ma scape de... orice ar fi ce am eu mai mereu pe fata... N-a fost sa fie nici de data asta, poate le-a atenuat putin, dar nu cat sa zic vreun "wow" si dupa 2-3 saptamani mi-a dat senzatia ca mai rau imi facea.


De ce nu l-am aruncat? Pentru ca are si partile lui bune si din cand in cand ma mai intorc la el. L-am folosit din nou asta seara si asa mi-a venit ideea sa scriu despre el. In primul rand este un produs de curatare, in al doilea rand este bun pentru exfoliere delicata (desi particulele sunt maricele, sunt suficient de rare cat sa nu-ti iei un strat de piele) si in al treilea rand este un produs hidratant. eu ma masez direct cu el umezit pe fata umezita si mai mult asa se petrece exfolierea, apoi masez cu degetele, apoi clatesc si sterg cu un servetel. Pielea ramane incredibil de fina, catifelata, moale... Si, sa nu uit sa precizez, miroase bine de tot!


Concluzii: recomand si citirea altor review-uri daca acest produs va tenteaza. Mie-mi place dar nu folosit zilnic. Cosurile nu trec de la demachiantul acesta. Pielea ramane fina dar folosit zilnic parca nu mai ramane mereu asa de fina, adica rutina distruge tot efectul.

Pretul este de aproximativ 30 de lei.




8 comentarii:

  1. exact asa si mie - imi place dar nu folosit zilnic si oricum cand il termin nu voi mai cumpara
    am impresia ca nici nu-l mai fabrica lush pentru ca in magazin nu il mai au si nici pe site-ul UK Lush.
    Mai este cel fara particule exfoliante, Sweet Baby Face, dar pe acela nu l-am incercat.
    mie imi place sa folosesc acest demachiant dupa ce ma spal pe fata, cand mai raman resturi de machiaj - dar fata ramane uleioasa asa ca trebuie obligatoriu inca un spalat + lotiune tonica dupa.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sterg uleiul ala cu un servetel uscat. daca ma spal cu gel de curatat se duce tot efectul.. tonic nu prea-mi place sa folosesc. cred ca o sa revin la bioderma sebium h2o

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim5:07 p.m.

    Da, este ok...dar la fel, nu folosit zi de zi! si mie mi-a placut, desi n-a avut efectele miraculoase pe care unii le lauda, dar lasa un ten catifelat si asta-i de bine :)

    Pt cosuri eu una chiar iti recomand gelul de 15ml cu actiune rapida PURIF-AC de la ROC, care se foloseste stict pe cos..eu cred ca ai sa fii placut surprinsa! Adica eu chiar nu pot recomanda in afara de Proactiv vreun "ceva" care sa fii facut mairacole in privinta asta (deh, si eu ca si tine sunt mai "speciala" in momentul in care caut si chiar nu gasesc ceva bun si potrivit mie); dar acest gel mi-a surprins placut asteptarile si mi-a rezolvat problemele! Try it!
    Este undeva la 40 lei in farmaciile sensiblu.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  4. anna, cosurile mele sunt imune la zinc, antibiotic, acid salicilic, argila... si lista poate continua.. mie mibazon, brevoxyl, eritroacnol nu mi-au folosit, la fel si solutia Drying lotion de la Mario Badescu care are si antibiotic si zinc si acid salicilic... deci, exclus Proactiv (care e pe baza de acid salicilic) Trebuie sa merg la doctor :( sper sa am noroc sa nu-mi mprescrie dermatocosmetice ca-i dau cu ele-n cap! :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim9:40 p.m.

    off anais, sper sa poti rezolva atunci prin intermediul doctorilor..trebuie sa fie o solutie. mie imi merg produsele cu acid salicilic, nu-mi merg cele cu acid gliconic...dar si asa ti-am zis, eu doar 2 produse pot recomanda in privinta asta, desi am incercat "n"...dar propabil tu esti si mai speciala decat mine! ufff, spor la gasit tratamentul perfect! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. buna,ai incercat sapunurile galador?sunt niste sapunuri naturale,cu extracte din plante,pot fi folosite si pt demachiere,eu am unul cu miere care e fantastic,curata bine,pielea nu se deshidrateaza.am si un review pr blogul meu,daca te intereseaza

    RăspundețiȘtergere
  7. la cat lauda camelcutza sapunurile galador sigur trebuie sa incerc si eu unul...apropo s-or fi cumparand numai de pe site?
    Am acelasi tip de ten ca si tine anais apropo ma bucur ca am descoperit un nou blog de beauty :)
    Ma confrunt cu cosuri cateodata mi se curata fata dar de cele mai multe ori sigur am ceva pe fata. Off si am norocul ca si tine ca pielea isi revine foarte repede. macar atata.
    Ma tenta si pe mine acest Sweet Japanese Girl dar nu imi inspira incredere Lush asa c am mers pe alte branduri.

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc de vizita :)

    adevarul e ca poti trai fara acest demachiant, chiar nu e chestia extraordinara care ma asteptam sa fie.

    RăspundețiȘtergere