Ruj The Body Shop Colour Crush - 245 Pink Luxe

Astăzi vreau să vă arăt și să vă povestesc pe scurt despre o mică bijuterie - rujul The Body Shop Colour Crush, în nuanța 245 Pink Luxe.

L-am luat cu mine la studio când am pozat machiajul și produsele de aici. Între timp am avut ocazia să îl folosesc de mai multe ori și să-mi fac o părere despre el.

Așa cum îî spune și numele, este o nuanță de roz. Este o nuanță sidefată cu o tentă de auriu în sidef. În poza de mai sus am pus trei swatch-uri pentru că mi se pare că în fiecare poză am surprins ceva din frumusețea acestui ruj. 

Produsul are un parfum discret de trandafir, insesizabil pe buze și este foarte hidratant. Imi simt instant buzele moi în momentul aplicării. Hidratarea se datorează faptului că rujul Colour Crush contine ulei de marula organic și ulei de sâmbure de cireșe, obținute prin intermediul programului Community Fair Trade.

Singurul minus pe care i l-am găsit este că sideful persistă ceva mai mult decât culoarea, lucru, de altfel, normal în cazul produselor cu sidef. 

Cel mai mult îmi place combinat cu un gloss transparent care îi acoperă și, în același timp, îi oferă o frumusețe aparte sidefului de care vorbeam. Cât despre rezistență, fiind un ruj hidratant, nu poți avea mari pretenții. Dacă mănânci sau bei ceva trebuie reaplicat.

Mai jos două swatch-uri-portret. În lumina de studio își pierde din tenta aurie și se potrivește bine cu un ten luminos.
P.S. Nu eram dezbracată, aveam un top fara bretele! :)
 
Gama Colour Crush de la The Body Shop este disponibilă în 21 de nuanțe, care mai de care mai interesante. Rujurile au 3,5 grame si pot fi fiolosite timp de 18 luni de la deschidere. Pretul unui ruj este de 51 de lei.
Pe voi ce nuanțe vă încântă?

4 comentarii: