L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds - Freida Pinto

Pozele de astăzi au fost obținute pe principiul „Nu contează pentru ce pleci, important e sa vii cu ceva acasă!” Pe scurt, pornisem de la ideea că voi poza o ținută (tot încerc s-o pozez de ceva timp dar vremea nu ține cu mine) dar am realizat și un machiaj și am pus în geantă noile minunății primite cu o zi în urmă - rujul și oja L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds - Freida Pinto.

Ambele produse au culori mai dificil de surprins cu aparatul meu Canon G12 așa că set-up-ul pentru pozat produse din studio s-a nimerit la fix. Pentru rochie n-am mai avut timp dar ce mai contează când m-am întors acasă cu articolul aproape făcut?
Am să încep cu rujul - o nuanță superbă de roșu-ciclam care te scoate, fără îndoială, din anonimat (swatch aici). Nu poți trece cu vederea ambalajul combinat dintr-un negru catifelat și auriul luxos. Textura este cremoasă, ușoară, însă acoperirea este perfectă. Culoarea este mată, intensă, puțin cam prea intensă pentru ca timida din mine s-o poarte ziua. Pentru o ședință foto sau pentru un machiaj de seară, totuși, nu m-aș abține.

Am insistat cu două-trei straturi din cauză că oglinda de care am dispus era plasată într-o zonă cu lumină slabă și mi-a fost teamă să nu rămân cu zone ale buzelor acoperite neuniform. Tot lumina este de vină și pentru micile greșeli de aplicare. Rujul roșu este un ruj pretențios, nu este tocmai genul de produs pe care să-l aplici în fugă înainte de a ieși pe ușă.

La capitolul rezistență pot spune că L'Oreal  are cu ce se lăuda. O aplicare atât de insistentă nu s-a lăsat dusă cu un șervețel uscat... sau două... sau... am zis să mă opresc căci voiam să-mi păstrez buzele. Vă recomand demachierea cu un produs special pentru ochi și buze sau cu o loțiune micelară. 
 
Evident că l-am lăsat pe profesionistul casei să mă facă frumoasă în poze. Lumina de studio scoate în evidență și defectele pe care nu știai că le ai, mai ales când fondul de ten folosit este unul cu acoperire mică.

Însă unghiile n-au suferit nicio modificare. Arată ca într-un catalog așa că nu m-am putut abține să postez poza.

Oja Color Riche L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds - Freida Pinto are o textură densă iar pensula (vezi prima poză din articol) este suficient de lată pentru a acoperi unghiile din două mișcări. Roșul-burgundy are un luciu deosebit iar manichiura rezistă mult timp. La mine a rezistat trei zile în condițiile în care mă declarasem fericită după două. Am prestat spălat de vase și gătit fără rețineri. De obicei pe unghiile mele nu prea rezistă nimic mai mult de două zile.
Pe scurt, rujul L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds - Freida Pinto este intens, rezistent și are o culoare care te scoate din anonimat iar oja L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds - Freida Pinto rezistă peste așteptări iar nuanța sa roșu-burgundy este perfectă pentru toamnă.

Mai vreau, cu siguranță, și alte nuanțe din această colecție!

8 comentarii: