From Mona with Gloss - 4 ani de blogging

Vineri, 10 octombrie, s-a lăsat cu petrecere mare. Mona (From Mona with Gloss și blogul cu același nume) a aniversat patru ani de activitate ai frumosului ei blog.

N-am putut lipsi de la acest eveniment, al treilea organizat de Mona, din mult motive. Printre acestea unul ar fi că o cunosc pe Mona încă de când și-a deschis blogul și i-am urmărit cu admirație evoluția de-a lungul anilor. Mi se pare incredibil câtă ambiție și perseverență a demonstrat și mi-e greu să înteleg când are timp să facă tot ce face și cum de-i vin mereu idei care mai de care mai interesante, uneori chiar nebunești. Nu se dă înapoi de la nimic, chiar dacă unele proiecte îi manâncă zile și chiar săptămâni din timpul care pentru noi, restul, se numește „liber”. În plus, reușește mereu să atragă oameni frumoși în jurul ei și în proiectele sale.

Pentru petrecerea din acest an Mona a ales o locație elegantă, un fost palat boieresc transformat în bistro - Inspayer Batiștei. Pentru ca invitatele să se simtă răsfățate, li s-au pregatit numeroase surprize, printre care make-up corner-ul MAC, hairstyling corner-ul realizat alături de hairstylist-ul Raluca Mihaela Tudor și corner-ul de nail art by Marinela Ștefănescu de la Cherie Nail Styling.
Alte momente speciale ale serii au fost prezentarea de modă a colecției Marionette by Georgiana Ioniță și un moment deosebit de dans marca One Beat Dance Studio.
Joy PhotoBooth a venit cu urechi și ne-a surprins vesele nevoie mare. Iepurași... Minnie Mouse... măști... ochelari haioși... hlizeală la maxim!
Ca de obicei, n-au lipsit tombolele, Mona având, ca de obicei, grijă ca majoritatea petrecăreților să plece acasă cu un premiu și/sau un goodie bag. Eu am câștigat un premiu Vichy format din două creme mini, o oglindă deosebită pentru poșetă, câteva eșantioane și o cutie metalică superbă pe care o voi păstra mult timp de-acum înainte ca amintire.

Sponsorii evenimentului au fost: MAC, Mineralium Dead Sea, Dove, Bourjois, Collistar, Vichy, Flormar, L'Oréal Paris, One Beat Fashion, One Beat Dance Studio, Bioderma, ORLY, Keiko Slim Spa, Club Kangoo by Diana Stirbu, MONROE make-up & hair lounge, Atelier Georgiana Ioniță, Belfiore cosmetice bio și Joy PhotoBooth.

La multi ani încă o dată, From Mona with Gloss! Multă baftă în continuare și să ne chemi și când vom fi bunicuțe cochete, eventual într-un salon de bingo :)

Credit foto: Vik Eftimie

Un comentariu:

  1. candrea nadia11:11 a.m.

    frumos, v-ati distrat, nu gluma!!! Ma bucur sa vad atatea femei frumoase, elegante; este sansa noastra, a cititoarelor, sa vedem cine se ascunde in spatele blogurilor pe care le urmarim! Pupici :-*

    RăspundețiȘtergere