Bagajul de beauty pentru un weekend la mare

Ieri am aflat ca maine voi fi la mare. Nu am intrat in panica. Nu am o problema sa-mi fac bagajul in ultima clipa. Ma consolez mereu cu ideea ca, si daca uit ceva, nu e ca si cum as pleca in pustiu. Orice produs uitat acasa se poate inlocui in deplasare. Esential e sa nu uit ochelarii si lentilele de contact si cateva haine importante. Dar sa va spun ce am decis sa iau la mine. Stiu ca vor parea multe dar incap in cele doua borsete, va promit!

Imi sunt tare dragi ambele borsete. Cea bioderma este mare, incapatoare, rezistenta si... rosie! Cea mov este primita (plina cu jucarele, evident) de la draga mea Stella si imi place ca e moale, pufoasa si cu pietricele. Dar sa vedem ce-am pus in ele.

Fiind vorba de plaja primele pe lista sunt cremele de protectie. Am pus ambele produse Elmiplant pentru ca nu ma pot decide la unul singur, crema Skincode (review aici) pentru ca nu lasa urme albe si am de gand s-o reaplic pe parcursul zilei si Bioderma Photoderm Apres-Soleil SOS, lotiunea dupa plaja sub forma de spray pe care o ador.
Pentru ten am ales lotiunea micelara Bioderma pe care o voi folosi pentru demachierea tenului si a ochilor, crema de noapte Cien de la Lidl pe care o folosesc in prezent si care imi place tare mult (review curand), crema de ochi Caudalie Poliphenol C15 (review aici) si discurile demachiante care nu mai sunt dragele de Bioderma (s-au consumat) ci unele no name. Imi place la nebunie recipientul si mi se pare perfect pentru calatorii.
Pentru baie am ales samponul restructurant Foltene (review curand) din motive de greutate (e pe jumatate consumat) si volum (e cel mai mic recipient de sampon pe care-l am in baie). Gelul de dus Dove Pure Pampering e primit la o revista si astepta de ceva vreme sa mearga cu mine la drum, pasta de dinti Viva Natura a fost aleasa iarasi din motive de volum (o folosesc frecvent dar nu zilnic) iar Lady Speed Stick e antiperspirantul meu de baza. Chit ca nu-i cel mai sanatos este de departe cel mai eficient pentru mine.
Lentilele... esentiale. Ca si solutia care le insoteste. Nu e neaparat un produs de beauty dar se afla in borseta.
Servetele... servetele... nu poti avea niciodata suficiente. Si le-am pus pe toate ca doar nu merg cu trenul. Recunosc, acestea vor ramane pe langa borseta pentru ca sunt foarte voluminoase.
Trecand la produsele de machiaj. Am ales cu greu doua palete Sleek - Del Mar si Vintage Romance. Sa fie culoare, zic!
Si restul produselor de machiaj... pensule: doua Elf pentru ten si trei, Elf, Zoeva si Sephora pentru ochi. Cutiuta AVON este un fard de sprancene care imi place mult si trebuie sa vi-l prezint pe blog. Urmeaza blush-ul meu drag Marionnaoud, o nuanta delicata de piersica, paleta de corectoare Peggi Sage pentru ca am un monstru falnic pe obraz si trebuie ascuns, pudra Oriflame The ONE, doua rujuri, unul piersiciu si unul rosu-ciclam, Maybelline si, respectiv, The Body Shop,fond de ten Max Factor Skin Luminizer, Too Faced Shadow Insurance fara de care nu concep machiaj, Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara care face treaba repede de tot, Benefit Dandelion, mini-gloss, creioane - maro LÓreal si negru Melkior, ascutitoare essecne, forfecuta, penseta si minunatia de pila de unghii de la Titania.

Atat iau si nimic mai mult. Nu ma pot lipsi de niciunul din produse. Acum fug sa imi aleg haine! Sper sa prindem vreme frumoasa. Oricum nu las acasa hanoracul si adidasii, just in case!

Voi ati vazut marea anul asta?

15 comentarii:

  1. sa ai parte de vreme frumoasa si multa distractie; imi plac produsele pe care le-ai ales sa le iei cu tine

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar eram in cautarea unui rimel nou, asa ca postarea a picat la tanc! :D Sa ai parte de zile insorite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Distracție plăcută și vreme frumoasă îți doresc! Eu n-am apucat să văd încă marea pe anul ăsta, dar urmează peste vreo 2 săptămâni. :D
    Chiar încap toate produsele în cele două borsete? :)) Înseamnă că sunt mai mari decât par în poză!
    Același gel de duș așteaptă și la mine să-l duc într-o vacanță! Borseta pentru dischete de la Bioderma e genială!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Am avut parte de vreme minunata!

      Ștergere
  4. uau...asa multe? eu nu cred ca iau nici un sfert din toate acestea in concediu :)) oricum, iti doresc odihna cat cuprinde, distractie placuta si vreme frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Am mers cu masina ca daca nu mergeam cu masina mai taiam din ele. Sa stii ca le-am folosit pe majoritatea. Daca ar fi sa refac bagajul n-as scoate nimic

      Ștergere
  5. Distractie placuta!
    In privinta bagajului...hmmm Eu nu plec niciodata fara produsele pe care le-ai ales:D Nu stiu daca chiar asa multe, insa tot am o gentuta plina:) Crema cu factor de protectie, apa termala, solutie micelara, ceva de machiaj, un parfum se afla mereu pe lista mea de concediu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos!

      dupa ce am facut pozele am strecurat si un parfum :D moschino glamour

      Ștergere
  6. Weekend placut si plin de soare!
    Mi se pare foarte utila postarea ta.Si eu voi pleca la mare vreo 3 zile.
    Imi place mult portfardul mov!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sunt fana Elmiplant cand vine vorba de protectie solara. Si eu car dupa mine paletute Sleek pe unde plec :)) Ai prins vreme superba!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am prins vreme super! Vremea, apa si plaja au compensat pentru toate cate m-au scarbit la Mamaia.

      Ștergere
  8. Eu de obicei mut din cosmetice in recipiente mici, chiar daca merg cu masina. Singurele full size sunt cremele cu SPF (in cazul in care merg la mare). N-am vazut marea anul asta...si n-o voi vedea nici la anul :( Dar recuperez in 2016 :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am zis sa le pastrez pentru la toamna pe avion.

      Ștergere