Vara reducerilor Revicare

Joi, 17 iulie, s-a intamplat Revicare Summer Breeze Party in cadrul POP UP  - Urban Shopping Center pe strada Selari, nr. 4 (Centrul Vechi). De ce petrecere? Am sarbatorit startul reducerilor la Revicare!

Produsele vedeta ale verii la Revicare sunt spray-urile Coenzima Q10 si Brusture si ICEBERG pentru racorire instantanee.  Lor li se adauga lotiunile de corp pe baza de Ulei de Masline, Catina si Galbenele. 
Revicare propune un concept bazat pe vindecare, frumusete si o stare de bine. Pentru ca brandul combina tot ce este mai bun din natura cu tot ce este mai bun din stiinta. Produsele sale se adreseaza deopotriva frumusetii si sanatatii. Acestea contin plante cu efecte binefacatoare, dar si uleiuri esentiale care parfumeaza pielea si parul si dau o stare de bine.
Gama de produse a Revicare include produse cosmetice pentru corp si fata - spray-uri, masti, creme, saruri de baie cu proprietati de relaxare, dar si terapeutice, precum si sapunuri cu arome delicioase de ciocolata, cafea, lavanda sau scortisoara. Acestora li se adauga o linie de suplimente naturale pentru slabire, imunitate, metabolism, digestie, detoxifiere si o linie de produse pentru barbati destinate ingrijirii personale si potentei.
Pe final am pentru voi o mica surpriza. Puteti castiga produsele din imagine - crema non-grasa pentru corp cu ulei de masline si sapun revitalizant cu ciocolata, ambele Revicare. Pentru asta trebuie doar sa-mi lasati un comentariu in care sa-mi spuneti ce remedii, tratamente, rasfaturi naturale preferati.

Daca sunteti fani ai paginii CosmeticeLaTest imi puteti lasa numele cu care ati dat like. Daca nu, atunci numele cu care ati comentat trebuie sa duca la un profil de G+ sau catre o adresa de mail identica pentru ca eu sa va pot identifica cumva. Comentariile anonime care nu contin un nume de Facebook sau o adresa de mail nu vor fi luate in calcul.

Micul concurs se incheie joi, 26 iulie, 2014.


Castigatoarea este Matau Camelia! Felicitari!

21 de comentarii:

  1. candrea nadia alina12:07 p.m.

    Buna!
    ei , mai greu cu aceste bunatati naturale, adica mai rar!!! Pentru mine, cel mai benefic "tratament" vine o data pe an, vara, cand ma relaxez in bazinele cu apa termala de la Baile Felix! Ma simt atat de bine acolo si ma incarc si psihic in cel mai pozitiv mod cu putinta! Asadar, consider apa termala un mare beneficiu pentru corp si minte!
    In afara de asta, rar reusesc sa imi fac acasa vreun tratament naturist, pentru ca sunt mereu in criza de timp! Totusi, imi place sa ma rasfat cand si cand intr-o cada in care am pus sare de baie, tot autohtona, de la Praid!
    Multumim pentru concurs!
    FB: nadia alina candrea
    email: new_nadiabios@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Natural? Folosesc nisipul de pe plaja ca exfoliant si fructe proaspete pe post de tonic facial
    Fb-Oprea Cami

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea - Vara in special , obisnuiesc sa folosesc masti naturale , facute in casa - din fructe , legume sau utilizand doar uleiurile in stare bruta !
    Exfoliant cu zat de cafea / sau rosie in combinatie cu zahar . Castraveti pentru zona ochilor si cuburi de gheata din ceai de menta pentru fata ! Este o senzatie minunata !
    Fb - Enache Cristina
    E-mail - domnisoara.christine@yahoo.com

    Multumim pentru concurs ! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. fb: Paula Karina
    Vara prefer multe produse fresh; imi fac masti homemade, cu zat de cafea, cu miere, cu ulei de masline (pentru ten, pentru par), masca cu caise de exemplu ca tot este sezonul lor:) si bineintes pentru ochii obositi folosesc castravetii care ma ajuta in orice situatie.
    Vara tenul meu este mixt spre gras si de aceea incerc pe cat posibil sa il aduc la normal, asa cum era el; de aceea, imi fac masti, cum ar fi: masca cu banane si miere, masca cu argila, masca cu capsuni si iaurt (care imi place foaaarte mult!). ti le recomand si tie, chiar daca nu ai tenul acneic, o sa vezi ca vei avea o senzatie tare placuta!
    Multumim pt concurs!!

    RăspundețiȘtergere
  5. FB: Claudia Simion ,mail : claudia_3187@yahoo.com
    Eu sunt fan declarat al remediilor si tratamentelor naturale, preferabil si home-made. pentru tenul meu pretentios aplic 1 data pe saptamana o masca/peeling pe care o prepar din zahar brun, cu o lingurita de ulei de masline(sau argan , daca am in casa) si un strop de ulei esential de portocala/ levantica. Este minunata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Obisnuiam sa folosesc otet in apa de clatire a parului ca si tratament anti-matreata si pentru stralucire. Plus tratamente cu miere pt piele uscata si zat de cafea sau apa cu tarate ca si exfoliante.
    FB: Alina Albina

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac tratamentele si remediile naturiste !
    Acum ca este vara,si mergem la plaja, se mai intampla sa ne expunem prea mult la soare si eu una,ma inrosesc destul de tare ; asa ca aplic iaurt pe zonele afectate,ma calmeaza si ma racoreste.
    Am un ten gras, asa ca fac bai de aburi cu infuzii din flori de musetel ; imi fac masca din pulpa de rosii, are efect astringent pentru ten. De asemenea folosesc castravete atunci cand tenul meu este foarte obosit si are nevoie de revigorare,aplic felii de castravete pe fata,si le las sa actioneze.
    Pentru par,folosesc un balsam/masca cumparata de la magazinele naturiste pe baza de fructe sau miere.
    Multumim ptr concurs !
    FB : Burcescu Mirela-Liliana
    O zi minunata !!

    RăspundețiȘtergere
  8. FB: Adriana Elena Stanescu
    si eu sunt o admiratoare a tratamentelor naturiste: gomaje cu cafea, zahar, cu miere si ulei de masline, masti cu castraveti, cu argila, uleiuri de masline, de nuca de cocos, de macadamia folosite pe post de crème de corp...

    RăspundețiȘtergere
  9. Hihi, imi place foarte mult exfolierea cu zatul de la cafea [in combinatie cu alte ingrediente]. :D Sunt o bautoare inraita, deci am materie prima din plin. Ajuta la atenuarea celulitei si la stimularea circulatiei sangvine. Pe viitor as vrea sa folosesc aceasta metoda si la exfolierea tenului.
    FB: Alexandra Gavrilă
    Mail: yiddish_88@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. mm...prefer uleiul de masline pentru par, masti naturale din fructe, argila - atat pentru par cat si ptr piele
    FB Anca Iordanescu

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna, eu sunt chiar inebunita dupa produsele naturale,cand intru intr'un platfar ma uit peste tot,as lua tot magazinul daca s'ar putea dar nu'mi permite buzunarul :)) .Si cu timpul am incercat si cateva tratamente naturale, de exemplu pentru par mi'am facut o masca pentru a'l regenera,pentru a fi mai puternic,am folosit ulei de masline caldut ( se zice ca asa isi face efectul mai bine),ulei de ricin,galbenus de ou,vitamina A,E , si miere ( oridecare gasesc in camara ).Sa trecem la ten, pentru fata folosesc o masca cu ce a ramas de la ou,adica albusul mai adaug ulei de masline,miere si sare amara ( am descoperit'o recent,are foarte multe intrebuintari printre care uscarea cosurilor).Si pentru restul corpului odata la o saptamana sau doua folosesc zat de cafea si dupaia pe pielea umeda folosesc unt de shea.

    Facebook : Paula Maria

    RăspundețiȘtergere
  12. Fb Matau Camelia mail matau_camelia@yahoo.com

    Pentru exfoliere folosesc tarate de grau sau malai sau cafea + ulei de masline

    RăspundețiȘtergere
  13. Cel mai la indemana imi este zatul de cafea sau taratele dar recunosc , le folosesc mai mult ptr fata , ptr exfoliere ,si mastile din fructe si legume proaspete . Prefer insa produsele cosmetice ......
    FB : Lamiita Durac

    RăspundețiȘtergere
  14. Lorena Pintilie2:11 p.m.

    Buna,
    Eu sunt fana exfoliantului format din zat de la cafea, ulei de masline si zahar. E minunat si miroase divin, iar pielea ramane ca de bebelus..E cel mai la indemana produs, deoarece toata lumea bea cafea:)

    Multumim,
    Like: Lorena Mihaela Pintilie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim2:52 p.m.

    Folosesc pentru exfoliere malai si cu albus de ou, pentru hodratare castravete, miere, banane,iaurt.
    FB. Silvia Mitrea; email:mitreacristinasilvia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. FB: Cristina Popescu
    email: cristina.popesku@yahoo.com
    GFC: Cristina
    Pentru ten folosecs o masca naturala cu miere si scortisoara (pentru ten acneic), iar pentru par folosesca masca cu galbenus de ou.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dulce Ale4:39 p.m.

    FB si GFC:Dulce Ale si eu am descoperit beneficiile gomajului cu malai si zat de cafea, dar si avantajele uleiului de masline pentru par si unghiute, iar fructele si legumele le folosesc in felurite combinatii pentru ten, ca doar natura e prietena noastra.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mască pentru tenul gras: 2 linguriţe de miere, suc de la o jumătate de lămâie, 3 linguriţe de iaurt şi un albuş de ou bătut spumă.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim8:41 p.m.

    Like FB : mihaela.grigoras.10
    Imi place muuult parfumul de ciocolata asa ca-i musai sa particip la concurs.
    Pentru gomajul pielii procedez cam asa : un sapun umed il plimb prin faina de porumb pana cand malaiul se incrusteaza in sapun ... apoi il folosesc. Sau , cand nu fac gomaj , folosesc o reteta a Sophiei Loren ( asa am citit :D ) care spunea ca pentru hidratarea pielii pune un apa din cada un pic de ulei de masline. Asa fac si eu (pun asa, cat o canita de expresso ) si e perfect.

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim5:09 p.m.

    fb ene maria Folosesc masti naturale cu fructe,miere cu drojdie proaspata, iar pentru par folosesca masca cu galbenus de ou.

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc mult pentru premiu abia astept sa testez minunatele produse

    RăspundețiȘtergere