ROAD TRIP - a doua surpriza a verii de la essence

Astazi continuam seria noutatilor essence cu cea de-a doua colectie de vara - ROAD TRIP. Colectia cuprinde produse mini, atat de utile pe parcursul unei calatorii. Culorile calde (galben, roz, visiniu, bej si albastru) si produsele in doua culori sunt de preferat atunci cand te grabesti. Aceasta editie de vara este completata perfect de saculetul special pentru calatorie, suficient de spatios pentru a adauga tot ce ai nevoie.
Duo-urile cu fard de pleoape si tus mi se par cele mai interesante piese ale colectiei. Multe dintre noi suferim dupa linerele gel scoase de pe rafturi. Iata ca acum acestea revin in doua variante foarte dragute: 01 highway to pretty (bej-albastru) si 02 i don’t care (roz-visiniu). Pret recomandat: 14 lei.
Mini-rujurile sheer, cu acoperire medie, se potriversc perfect cu duo-urile de mai sus. Acestea sunt disponibile in doua nuante - 01 hit the road, red! si 02 my sweet escape. Pret recomandat: 11 lei.
Balsamul universal, in nuanta 01 young, wild, awesome, este potrivit pentru buze, maini, unghii, zone uscate ale coatelor fiind un ajutor de nadejde in calatorii. Pret recomandat: 17 lei. 
Un alt duo interesant al colectiei este cel format din fard de obraz si iluminator, numai bun de pus in poseta. Pret recomandat: 19 lei.
Lacurile de ungii sunt de... colectie! Niciunul nu este comun, avand fiecare cate un efect deosebit: asphalt, gasoline, thermo si leather. Pretul recomandat al acestor lacuri este de 10 lei.

Accesoriile de calatorie au un design special, vesel. Setul de styling contine o mica pensula pentru fardul de obraz sau pudra, o pensula pentru fardul de pleoape, un applicator pentru tus si o penseta. Pret recomandat: 15 lei.
Saculetul de calatorie este potrivit pentru cosmetice, incaltaminte sau lenjerie. Pret recomandat: 19 lei. 
Un alt produs util in calatorii este pachetelul de servetele umede. Acesta contine 15 servetele si are un pret recomandat de 7 lei. 
Am lasat la final un produs pe care multe dintre voi vi-l veti dori: samponul uscat. Eu inca n-am invatat sa lucrez cu astfel de produse dar poate ii voi da o sansa. Pret recomandat: 17 lei.

Eu mi-am facut listuta: duo-uri fard si tus plus cel fard de obraz-iluminator si lacurile de unghii. Voua ce va place din aceasta colectie?

5 comentarii:

  1. Îmi place foarte mult balsamul universal! ♥ Arată atât de bine!
    Mulțumim pentru noutăți!

    RăspundețiȘtergere
  2. balsamul sigur nu il ratez! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Samponul uscat m-ar tenta dar nu sunt inca hotarata .

    RăspundețiȘtergere
  4. E super colectia!Cred ca o sa-mi iau rujul sheer.De ceva timp as vrea unul,dar cel de la Astor era cam scump si am zis ca nu dau atat doar ca sa-mi satisfac curiozitatea

    RăspundețiȘtergere
  5. Toata colecția arată bine. M-ar tenta balsamul universal și mini rujurile sheer. :)

    RăspundețiȘtergere