Not quite vintage

A trecut mai bine de o luna de cand nu v-am mai prezentat un machiaj pe blog. In weekend am avut musafiri si am ajuns putin pe la studio. Am profitat de ocazie atat sa testez paleta Sleek Vintage Romance pe care a adus-o cu ea musafira mea cat si sa fac cateva poze cu lumina foarte buna.

Initial am vrut doar sa ma joc dar mi-a placut ce-a iesit, cum s-au aplicat fardurile, si acum trebuie sa am aceasta paleta. Chiar daca n-am fost niciodata vreo fana inraita Sleek, noua jucarie m-a cucerit pe loc, chiar si culorile metalice pe care, in general, le evit.

Pentru eyeliner am folosit liner-ul crema din paleta Smashbox (prezentata aici) si putin fard negru tot dintr-o paleta Sleek. Se pare ca este cazul sa renunt la vechea mea paleta Oh so special pentru ca textura celei noi e mult mai placuta, mult mai usor de aplicat. Cine stie, s-ar putea chiar sa ma imprietenesc la catarama cu aceste farduri.

Click pe poze daca doriti sa le vedeti mai mari.
Pentru sprancene am folositMake Up For Ever Aqua Brow despre care v-am povestit aici, mascara este essence - I Love Extreme Crazy Volume Mascara prezentat aici iar pe buze am Essence Stay with me, nuanta 04 Trendsetter, un gloss pe care l-am mai purtat intr-un machiaj de pe blog.

Aceasta este paleta Sleek Vintage Romance:

Voua va plac paletele Sleek? Care este preferata voastra?

19 comentarii:

  1. eu am doua palete de la ei si sunt chiar nice. din pacate, nu ajung sa le folosesc suficient, deoarece Naked-urile primeaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca nu mi-am dorit suficient de tare Naked. Poate din cauza ca nu le-am vazut live si n-am avut ocazia sa bag pensula in ele

      Ștergere
  2. pozele sunt sublime si de paletuta m-am indragostit

    RăspundețiȘtergere
  3. Ești o frumoasă! Nu cred că e palet de farduri Sleek pe care să nu mi-o doresc. Momentan tânjesc mai mult după una mai electrică, gen Acid.
    Și de la Vintage Romance aș folosi toate nuanțele, e foarte frumoasă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos machiajul, ca de obicei! Eu am doua palete Sleek: Oh so special si Sunset, dar acum ma tenteaza si asta ca arata fain tare in swatch-uri si machiaj, desi initial nu parea cine stie ce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Nici pe mine nu m-a tentat dar cand am incercat-o m-a cucerit

      Ștergere
  5. Daca nu te-as fi vazut pana acum fata in fata as fi zis ca sunt modificate pozele, dar asa frumoasa esti si in realitate! e foarte frumos machiajul si se vede bine, te prinde. Eu nu reusesc sa ma impac cu nuantele astea spre visiuniu, avand subton roz am impresia ca par vanata sau proaspat batuta :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Am umblat la ten in PS pentru ca era atat de bine luminat incat puteai numara porii si fiecare pata minuscula era vizibila de la distanta. Eu iubesc visiniurile <3

      Ștergere
  6. ce-mi plac pozele tale!Si buzele au o forma taaare frumoasa!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoasa esti!
    Pozele sunt extrem de reusite, ca de obicei!
    Imi place mult si machiajul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim8:29 p.m.

    De cand a aparut m-a atras aceasta paleta si tot pe wishlist a ramas, are niste culori superbe. Nu stiu daca ti-am mai zis, dar imi plac foarte mult machiajele tale :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place tare tare mult cum iti faci sprancenele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Am tuns cateva fire in PS. Abia vineri ajung la pensat/tuns.

      Ștergere