Essence Wave Goddess Beach hair waves spray

Inca de cand v-am prezentat noua colectie de vara Wave Goddess v-am spus ca imi doresc cel mai tare spray-ul Beach hair waves. De ce voiam sa il am? Pentru ca ploaia si apa de mare au talentul de a-mi face parul ondulat si frumos cum eu nu reusesc niciodata. Spray-ul essence imprastie lichidul uniform pe par (asemeni ploii) si are un usor efect fixator. 

Mai intai l-am folosit prin pulverizarea pe intreaga suprafata a parului si strangerea suvitelor in pumn pentru crearea de onduleuri. Nu pot spune ca mi-a placut foarte tare efectul si am reusit sa il incurc atat de tare incat mi-era greu, efectiv, sa traiesc cu aceasta "coafura". Si de rezistat rezista eroic. Se da jos numai prin spalare.
A doua oara am decis sa il folosesc pe parul proaspat spalat. Rezultatul, din nou, nu m-a impresionat.
La sugestia lui Jules mi-am prins parul cu aspectul de mai sus in doua "cornite" din suvite invartite si am stat asa vreo doua ore. Astfel, am reusit sa ajung la rezultatul visat.
Mi-a placut foarte mult acest efect si s-a mentinut bine in par timp de doua zile.

Concluzii: daca va iubiti parul moale si fin, spray-ul essence  Wave Goddess nu este pentru voi. Deoarece contine sare de mare este evident ca va intari si inaspri parul. Insa, cu putina rabdare si putin efort puteti obtine acele "bucle de plaja" naturale si frumoase.

Spray-ul a costat 20 de lei pentru 150 ml si, la parul meu foarte lung, aplicat dupa baie pe pleata umeda, imi va ajunge pentru inca cel putin 5-6 utilizari. Daca l-as mai aplica pe parul uscat (ceea ce nu voi mai face) mi-ar mai ajunge pentru maxim 3 utilizari).

Ati incercat acest spray sau unul similar?

11 comentarii:

  1. Superb parul tau!
    Ai uitat sa pui poza cu sprayul. Ma incanta ideea de beach waves dar nu si de uscat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!! Si multumesc de atentionare. Nici nu-mi dadusem seama.

      Ștergere
  2. Nici nu stiam de asa ceva .... Parul meu este putin ondulat dar am momente cand l-as vrea drept cand ondulat ....cine ma mai intelege si pe mine ? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai un par superb, iar produsul pare una foarte interesanta!

    RăspundețiȘtergere
  4. E interesant produsul. Acum ca l-am vazut "in actiune" mi se pare interesant :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare dragut, eu insa am incercat altul, pe cel de la Balea, si la cum arata parul tau eu obitin acelasi efect cu al meu. Cel de la balea are miros de piersicute (e genial) si il folosesc de obicei seara, il aplic si apoi il prind in coc, sau diverse impletituri. A doua zi am volum si textura. La cum ai descris textura, cam la fel se comporta si cel de la Balea ca si cel de la Essence. Observ doar ca al meu costa aproximativ 10 lei pentru 200 ml, sounds good enough for me. Ma mira totusi cand spui ca acei 150 de ml iti ajung pentru inca 5-6 utilizari, desi ai parul foarte lung, ma surprinde totusi. Oricum ai un par minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Imi ajung pentru atatea utilizari pe parul umed cand e necesar mai putin produs. Suna tare bine cel de la balea. Cand ajung in DM ma uit si eu de el

      Ștergere