Ceasuri 7 Friday la POP UP Bucharest

In seara zilei de joi, 3 iulie, dupa ce mi-am exersat, printre multe picaturi de ploaie, talentul (lipsa) de fotograf de fashion, am poposit in Centrul Vechi, mai exact la Kala Concept Store, din incinta POP UP Bucharest, primul Urban Shopping Center din Romania, aflat pe strada Selari la numarul 4.

De ce Kala Concept? Pentru 7 Friday - un brand de ceasuri senzationale, un fashion statement, tehnologie si design de top cu un raport excelent calitate/pret.
Ceasul Seven Friday simbolizeaza un stil de viata frumos, senin. Exact acel stil de viata care iti da sentimentul de libertate. Fara constrangeri. Fara angajamente.
POP UP Bucharest este o destinatie inedita care imbina zonele dedicate shoppingului cu cele ce vor gazdui evenimente culturale. Este, cum spuneam mai sus, primul Urban Shopping Center din Romania si al treilea astfel de loc din lume. POP UP Bucharest gazduieste cateva dintre cele mai cool branduri: linia de fashion Ben Sherman, ceasurile Seven Friday și Qlocktwo, gecile Schott NY, gentile Qwstion, alaturi de M•A•C Cosmetics, English Cottage. Lor li s-a alaturat primul showroom Revicare, un brand de produse de ingrijire si suplimente alimentare 100% naturale.

Tot la POP UP Bucharest, va puteti delecta cu cocktailuri inedite intr-o atmosfera deosebita in Deedee’s Bar si Pop Up Bar by Van Gogh Café.

Un comentariu: