Make-Up Studio: Cream Eyeliner si Seal it for the eyes

Tuturor ne plac cumparaturile online iar cand vine vorba de produse cosmetice ne dorim sa gasim totul in acelasi loc, de la produse pentru ingrijirea tenului si a parului pana la farduri, creioane, fonduri de ten. Produsecosmetice.ro si-au propus sa ofere toate acestea, asa cum o spune si sloganul magazinului: orice ai nevoie.

Tocmai de aceea, este foarte greu sa te decizi ce sa alegi de pe site cand vrei sa-ti faci o bucurie cosmetica. Mie mi-a luat vreo trei zile. Pana la urma am decis sa testez doua produse profesionale de la Make-up Studio.

Acestea sunt: un tus crema in nuanta brown (maro) si Seal it - solutie profesionala de fixare a fardurilor. Initial imi propusesem sa le prezint separat insa in timpul testarii mi-am dat seama ca cele doua se completeaza, cel mai bine este ca tusul sa fie folosit impreuna cu sulutia fixatoare.

Tusul crema Make-up Studio m-a surprins in primul rand prin culoarea sa. Ma asteptam la un maro inchis, nu la unul maro inchis rosiatic. Imi place foarte mult nuanta si l-am pus la treba de cum l-am deschis. Asa cum ii spune si numele, este cremos si se aplica foarte foarte usor. 

Este, insa, diferit de ce am incercat pana acum. Nu este asemeni tusurilor gel, adica nu se usuca pe pleoapa ci ramane.... cremos. Aceasta poate fi o problema pentru persoanele care au pleoapele putin mai lasate sau pliul ceva mai adancit. Se poate transfera usor daca strangi ochii.

O solutie poate fi reprezentata de fixarea lui cu un fard pudra, asa cum fixam creioanele de ochi. Dar cel mai bine fixam cu Seal it, fixatorul de machiaj de la Make-up studio. Este suficient sa umezim o pensula mica, eventual una pentru aplicarea rujului de buze (mica si plata) si sa tapotam peste liner. Astfel, reusim sa-i pastram culoarea fara sa riscam sa stricam machiajul. Fixat astfel, eyeliner-ul crema Make-up Studio rezista cu succes toata ziua.

Cu solutia profesionala de fixare a fardurilor Make-up Studio m-am jucat mai mult incercand sa gasesc cea mai buna modalitate de a o utiliza. Primul test a fost ca baza pentru fard. Am incercat mai inatai pe mana cu un fard vechiut si destul de slab calitativ. Rezultatul a fost wow! Swatch-urile sunt ceva mai distantate deoarece produsul se usuca transparent si fara vreun luciu sau matifiere si fara sa ramana lipicios, asa ca e greu sa-ti dai seama unde se termina portiunea pe care l-ai aplicat.
Vazand eu asemenea efect m-am si grabit sa il incerc ca baza de machiaj. In machiajul prezentat aici parca fardul n-a mai fost la fel de intens. Totusi, era vorba de lumina artificiala este posibil sa ma insel. Galbenul din coltul inerior al ochilor e foarte intens insa pe acea zona nu folosisem Seal it. Fardurile s-au aplicat cu usurinta. Cum spuneam, produsul se usuca transparent si nelipicios si, astfel, a fost ca si cum as fi pus fardurile direct pe piele. Din pacate rezistenta n-a fost impresionanta. Dupa vreo 4 ore fardul a inceput sa crape in partea dinspre coltul interior al ochilor.

Cand am ales Seal it de la Make-Up Studio ma asteptam sa functioneze asemeni solutiei Duraline de la Inglot, adica sa pot transforma farduri pudra in tusuri. Nu este cazul. Cele doua texturi par sa fuga una de cealalta, fardul nu se dizolva in Seal it. Daca Duraline este concentrat si usor uleios, Seal it este lichid, apos iar dupa uscare se transforma intr-un strat invizibil pe piele. Nu strange pielea insa, daca ajunge cumva foarte aproape de gene ochii ustura si lacrimeaza.

Concluzia mea a fost ca maniera ideala de utilizare a acestui produs este ca fixator de creion/tus crema/fard. Pentru ca, avand aceasta rezistenta la combinarea cu fard reuseste performanta de a il fixa fara sa il intinda sau sa ii strice aspectul.

Pretul tusului crema Make-Up Studio este de 49,72 lei iar cel al solutiei fixatoare este de 54,75 lei. 

4 comentarii:

  1. nu ma prea convinge aceasta solutie fixatoare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are partile ei bune si mai putin bune. Unui make-up artist ii este utila in kit.

      Ștergere
  2. Arată foarte bine tușul cremă! ♥
    Te invit și pe la mine!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!

      Am trecut pe la tine. Ai un blog tare dragut! La cat mai multe postari!!

      Ștergere