Luxury Rich Color Lipgloss de la Golden Rose

De mai bine de jumatate de an s-a produs o schimbare a gusturilor mele in materie de rujuri. Poate pentru ca m-am plictisit de aceleasi nuante de nude sau roz pal, poate pentru ca privesc machiajul cu alti ochi... cert este ca de cate ori ma intalnesc cu o gama de rujuri/gloss-uri ma orientez catre culorile cele mai inchise, cele mai vibrante si mai indraznete.

Astazi vreau sa va povestesc de un lipgloss din gama Luxury de la Golden Rose in nuanta 11 - un rosu intens zmeuriu. Este un produs care impresioneaza in primul rand prin eleganta ambalajului - plastic transparent si capac auriu. Este ca o mica bijuterie. Dintre toate produsele de machiaj de pe biroul meu a fost primul care le-a atras atentia musafirelor mele.
 
Aplicatorul este din buretel, plat dar rotunjit la varf. Mi se pare foarte practic si ma ajuta sa nu depasesc conturul buzelor, nefiind foarte pufos. Este suficienta o singura introducere a aplicatorului in recipient pentru o acoperire perfecta si uniforma a ambelor buze. Iar ale mele nu sunt cele mai subtiri.
Intenistatea culorii si puterea de acoperire a acestui produs ma duc cu gandul mai degraba la un ruj lichid decat la un gloss. Se aplica usor si uniform, este placut parfumat (aroma fructata, delicioasa) si nu este lipicios.
Fiind foarte concentrat, se poate aplica in diverse cantitati, in functie de dispozitie sau de momentul zilei. In zilele in care aleg sa nu port machiaj il aplic in cantitate foarte mica doar cat sa ofere o tenta de culoare buzelor. Il intind foarte bine, in strat foarte subtire, si in felul acesta rezista fara probleme cateva ore (cu conditia sa nu consum alimente sau bauturi). Oricum, in momentul in care decid sa mananc ceva imi sterg buzele. Nu-mi place mancarea cu gust de ruj/gloss. Desi, folosit in acest mod, initial este usor lipicios (fiind foarte concentrat), odata intins bine pe buze si fixat nici nu se mai simte.

Insa daca ma simt cu adevarat indrazneata si vreau sa atrag toate privirile catre buzele mele il aplic asa cum a fost el gandit, in strat normal, cu acoperire perfecta. In felul acesta rezista minim 3 ore (evident, daca nu consum alimente sau bauturi). Pe parcursul purtarii ramane in limitele conturului buzelor, nu se intinde si nu curge. Nu am riduri la buze asa ca nu va pot spune daca produsul se raspandeste in acestea.

In concluzie, Luxury Rich Color Lipgloss de la Golden Rose in nuanta 11 este un produs usor de aplicat si usor de purtat, cu o acoperire foarte buna si o rezistenta destul de buna pentru un ruj lichid/gloss.

Produsul poate fi achizitionat de pe pe cosmania.ro la pretul de 20 de lei.

10 comentarii:

  1. este o nuanta tare draguta

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte faina nuanta. de obicei aleg rozul foarte deschis, dar as incerca asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista in gama aceasta si o nuanta superba de roz.

      Ștergere
  3. Arata foarte bine pe buze!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu unul si imi place mult! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt faine. mai vreau si alte nuante! pup!

      Ștergere
  5. Pentru ca il am fix pe asta, sunt 100% de acord cu tot ce ai spus! Nu credeam ca o sa-mi placa atat de mult :D Pups!

    RăspundețiȘtergere