Ondularea parului fara caldura si Londa Professional travel kit

Daca tot vorbim astazi despre vacanta m-am gandit sa va arat si produsele pentru par pe care le-am plimbat cu mine prin tara - setul de calatorie Londa Professional: samponul Color Radiance, 50 ml, pentru par vopsit, masca de par Visible Repair 30 ml si spuma pentru volum 3D Sculpt.

Avand parul foarte lung produsele acestea mi-au ajuns pentru trei utilizari, nu tocmai suficiente pentru a le putea face un review detaliat. Totusi, mi-au oferit ingrijirea de care am avut nevoie pe perioada mini-vacantei si pot sa va spun cateva cuvinte despre ele.

Samponul, imbogatit cu lipide din fructul pasiunii si coaja de portocala curata bine, face spuma de la prima aplicare si nu usuca/incalceste parul. Pentru siguranta legat de scalpul meu sensibil, i-am adaugat cateva picaturi de ulei esential de oregano, astfel ca nu m-am ales cu coji, mancarimi de piele sau matreata. Samponul are un miros placut insa nu as putea sa va spun daca se mentine pentru ca, dupa utilizarea lui am aplicat masca Londa Professional. Mirosul acesteia s-a mentinut in par pana la urmatoarea spalare. Despre efectul reparator al mastii nu pot sa va povestesc dupa numai trei aplicari. Avand parul netratat chimic si neagresat foarte des cu ondulatorul sau placa acesta nu este, oricum, foarte deteriorat. Pentru ca au trecut, totusi, mai multe luni de la ultima vizita la coafor veti vedea in imaginile de mai jos ca ar cam avea nevoie de un tuns. Daca nu ar fi fost ondulat nu s-ar fi vazut atat de bine varfurile putin cam uscate. Masca este imbogatita cu extract de matase si ulei de migdale, lasand parul drept, moale, si usor de indreptat cu peria (fara caldura) sau de pieptanat. 

Produsul care o sa-mi ajunga pentru mai multe utilizari este spuma de par 3D Sculpt. Am pus-o la treaba pentru ondularea parului printr-o metoda inedita - cu sosete. Stiu, veti rade, insa cand ai parul foarte lung ondulatorul nu este cea mai fericita solutie pentru bietele varfuri. Este o metoda pe care o folosesc frecvent pentru ca este rapida si comoda iar rezultatele sunt in functie de durata mentinerii "bigudiurilor" in par. Pe scurt, aplic spuma pe parul semi-uscat, usuc aproape bine parul iar apoi il impart in patru parti egale si rulez fiecare parte pe o soseta pana la distanta de cca 15-20 cm de scalp. La final innod soseta. Pot folosi metoda fie peste noapte pentru ca, puse la distanta de cap, nodurile nu deranjeaza sau le pot folosi peste zi, pe parul uscat foarte bine, tinandu-le minim doua ore. 

Mai jos aveti un filmulet demonstrativ. Eu nu le folosesc asa pentru ca mi-este greu. 

 
 
Spuma 3D Sculpt de la Londa Professional lasa parul moale si usor. Nu incarca absolut deloc si, cel mai important, nu-si lasa mirosul in par dupa uscarea acestuia. Nu-mi place deloc cand parul miroase a produse de styling. Rezistenta buclelor depinde de fixarea ulterioara - momentan nu detin fixativ (de fapt detin, ma asteapta cumintel la posta intr-un colet). La coafura de mai jos am facut cateva greseli: am aplicat cam putina spuma, trebuia undeva la doi pumni pe fiecare jumatate de par iar eu am pus numai unul mai generos si nu am uscat foarte bine. Pentru ca a fost foarte strans nu s-a uscat peste noapte si buclele au cam cazut in doua ore. Insa data viitoare rezultatele se vor imbunatati, cu siguranta.

Nu am facut poze care sa includa si fata pentru ca nu este nicio diferenta fata de aspectul de zi cu zi. Daca aveti parul foarte lung va recomand aceasta metoda comoda si practica de ondulare. Mie-mi place foarte mult.

Aceste produse mi-au fost trimise spre testare.  Ele pot fi gasite in saloanele de coafura.
Preturile pentru produsele full size sunt: 31 de lei pentru samponul Color Radiance, 66 lei pentru masca de par Visible Repair si 39 de lei pentru spuma 3D Sculpt.

Ce spuneti? Ati incerca-o?

12 comentarii:

  1. Oau! Părul tău este superb! Pare atât de sănătos şi plin de viaţă! Ai putea face reclamă la asemenea produse!
    Foarte folositor postul!
    Te pup,
    www.mfashionhour.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Al meu sigur nu ar arata asa si ai zice ca a fost incurcat de tot, pentru ca e deja ondulat. Ai un par asa de luuung :X

    Te pup.

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase plete ai mai!:X Si desi am stiut de metoda cu sosetele nu am incercat-o pana acum. Vazand insa cat de frumos e rezultatul la tine cred ca o sa ma incumet si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!! Nu stiu ce sa zic la parul tau, e mult mai scurt decat al meu. Sa nu ma injuri dup-aia :D

      Ștergere
  4. Foarte interesant , nu stiam nici metoda cu sosetele dar produsul ma intereseaza sigur Spuma 3D Sculpt

    RăspundețiȘtergere
  5. Masca o am si eu, me likes! Sa nu te deochi, vreau si eu par asa lung si sanatos!

    RăspundețiȘtergere