Masca de par Oyster Sublime Nutritive Honey



Pentru ca am parul lung si il vreau in continuare la fel de lung sunt mereu in cautare de rasfaturi pentru el. In timp, datorita produselor folosite, am ajuns sa merg la tuns o data la cateva luni. Chiar sunt curioasa cat are de gand sa creasca sau, mai bine zis, cand are de gand sa se opreasca din crescut pentru ca, dupa cum stim, firul de par creste pana la un anumit punct, dupa care cade lasand loculunui nou fir care urmeaza acelasi ciclu.

Cel de-al doilea produs ales de pe elevina.ro a fost o masca de par. La recomandarea reprezentantului magazinului online am ales Oyster Sublime Nutritive Honey - masca hranitoare cu miere pentru parul uscat, intr-o cantitate mai mult decat generoasa dar potrivita parului lung - 1000ml.

Desi mai aveam o masca intr-un gramaj similar in baie, am pus-o la treaba inca de cand am primit-o. Imi place sa alternez produsele pentru par, mai ales mastile sau balsamurile. Am folosit-o de aproximativ trei ori pe saptamana, cu mici exceptii. Cand mi-am spalat parul pe fuga, neavand timp s-o las sa actioneze, am alternat-o cu un balsam obisnuit, de la AVON.


Ce spune eticheta: Oyster Sublime Nutritive Honey este special conceputa pentru a hrani parul uscat sau deteriorat. Mierea, bine cunsocuta pentru proprietatile sale umectante hraneste parul, in timp ce complexul de vitamine (pro-vitamina B5, vitaminele A, E, F) alaturi de extractul de hamamelis si glicerina lasa parul stralucitor si matasos.

Masca se aplica pe parul umed, se lasa sa actioneze 5 minute iar apoi se clateste.

Produsul este foarte concentrat insa se aplica si se intinde cu usurinta. Eu l-am intins pe doua trei sferturi din lungimea parului. Nu face spuma si nu curge. Nu am o problema daca o masca imi atinge scalpul (problemele mele sunt date de sampoane), fapt ce se aplica si in cazul de fata. Am lasat produsul sa actioneze minim 10 minute de fiecare data. Se clateste usor. Nu lasa parul incarcat si nu-l face nici mai greu nici mai usor de pieptanat.

Acum vine partea care mie nu-mi prea place dar voua s-ar putea sa va placa mult: ofera volum. Eu sunt fana a parului drept, pleostit si lucios. Imi place sa-l usuc trecand de cateva ori mana prin el iar acesta sa ramana drept si cuminte. Daca fac asta in urma folosirii mastii Oyster varfurile raman in vant iar in cap volumul e la el acasa. Aceasta nu inseamna ca parul ramane greu de disciplinat. Din contra, este usor de coafat si lucios. Dar cum eu nu prea il coafez pentru ca nu-mi place sa-l agresez il las asa, eventual il prind intr-un coc pentru a-l ondula putin. A doua zi e ceva mai disciplinat si pot sa-l scot in lume fara probleme.

Masca are un miros placut si nu foarte puternic care se mentine si a doua zi in par.

Lista ingredientelor poate fi consultata in imaginea de mai jos. Imi place ca in aceasta sunt prezente extractul de miere, extractul de frunze de castan si pantehnolul. Restul nu imi sunt cunoscute dar probabil ca pot fi gasite cu usurinta pe Google.

In concluzie, Oyster Sublime Fruit este o masca buna pentru intretinerea unui par natural, neagresat chimic si foarte rar agresat termic. Cred ca pe un par uscat si degradat efectele acestui produs ar fi mai vizibile.
Oyster Sublime Nutritive Honey poate fi achizitionata de pe elevina.ro la un pret de 77 de lei pentru 1000 ml de produs. Daca va doriti sa castigati trusa Fraulein cu 180 de culori din imaginea de mai jos trebuie doar sa va abonati la newsletter-ul elevina.ro
http://www.elevina.ro/abonare/?utm_source=http%3A%2F%2Fcosmeticelatest.blogspot.ro%2F&utm_medium=Content&utm_campaign=Blog14

9 comentarii:

  1. Am folosit-o si eu acum cativa ani si tin minte ca mi-l descurca foarte bine dar de volum nu imi aduc aminte :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie daca nu-mi place volumul, il observ imediat si-mi raman in minte doar produsele care imi pleostesc parul. deocamdata n-am niciunul pe lista, erau cateva dar la a doua folosire n-au mai functionat la fel

      Ștergere
  2. chiar cautam ceva in genul acesteia,imi place cum ai prezentat-o!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer, daca pui pisica asta in poze langa produse, poti sa ma convingi sa cumpar orice - dupa aia te reclam ca nu am matza inclusa in pachet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) s-a postat pe locul unde pozez eu produsele. am fost nevoita s-o pozez

      Ștergere
  4. P.S. Cumpara-ti gama aia Million Gloss de la Schwarzkopf. Nimic in lumea asta nu mi-a turtit parul mai rau. Dar ramane foarte lucios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deja Gliss are doua voturi pro in urma acestui articol. Trebuie sa incerc!

      Ștergere