Golden Rose Galaxy 26

Imi plac mult ojele, mai ales cele deosebite - cu glitter, texturate, etc. Orice le scoate din linia celor normale si ma scuteste pe mine de munca la modele pe unghii. 

Vreau sa va spun ca Golden Rose ma surprinde cu fiecare noua colectie. Daca Holiday, inspirata de texturile OPI, m-a dezamagit putin la capitolul uscare, colectia Galaxy a recuperat puternic si, mai nou, a reusit sa imite perfect cateva texturi si culori ale brandului mentionat.

Nu stiu care este parerea voastra cu privire la aceasta imitare insa eu prefer sa dau 16,5 lei in loc de 35 pe o oja care-mi place si sa pastrez "bugetul de oje scumpe" pentru oje OPI cu adevarat speciale si imposibil de imitat la un pret atat de mic. Sau, daca nu am reusit sa achizitionez toate nuantele dorite, imi convine sa completez cu unele mai ieftine cu acelasi efect.
Singura problema este ca Galaxy vine la foarte mult timp dupa aparitia texturatelor OPI dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Pe langa oja pe care v-o arat astazi am achizitionat si un dupe pentru OPI The Impossible (prezentata aici).
 

 
Golden Rose Galaxy nuanta 26 este si texturata, si cu glitter, si cu particule, toate intr-o baza transparenta. Am folosit-o singura, fara baza, in doua straturi. S-a uscat incredibil de repede. Are o tenta de mov si cateva "bucatele"de glitter neregulate care reflecta lumina in mai multe nuante, asemeni unor bucatele de oglinda.

Daca va plac texturatele si glitter-ul, colectia Golden Rose Galaxy este pentru voi. Eu am achizitionat aceasta oja din complexul comercial Obor cu 16,5 lei.

4 comentarii:

  1. Foarte frumoasă oja! Și eu sunt înnebunită după ojele sclipicioase. :D
    Din gama asta chiar n-am niciuna și ar trebui să iau măsuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos. Am simtit-o cam aspra pe unghii si cred ca e moarte pentru dresuri :)

    RăspundețiȘtergere
  3. OMG ne mai arati multe oje faine??? Ma omori :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar nu sunt scumpe :))) Ma intreb si eu cand o sa ma opresc din cumparat :)))

      Ștergere