Digital Divas 2014 by AVON

Pe 3 iunie 2014 comunitatea de beauty&fashion este invitata sa ia parte, in incinta Palatului Ghika, la Digital Divas, eveniment organizat de AVON Cosmetics Romania si Evensys.

Pentru a va lasa inspirati de specialistii din industrie si de pasionatii comunicarii online trebuie sa va inregistrati pe site-ul evenimentului. Daca detineti un blog puteti sa aplicati pentru o invitatie ca bloggeri sau ca ambasadori. Daca nu, puteti solicita participarea ca invitati, contra unui tarif de participare de 150 de lei sau participarea gratuita la Gala Digital Divas Awards. Inscrierile se pot face pana in data de 15 mai!

Pentru Digital Divas Awards, tot pe site-ul evenimentului puteti sa va inscrieti proiectul - blog, cont de Instagram sau de Facebook - pana pe data de 15 mai, intr-una dintre urmatoarele categorii: Best Women Websites, Best Bloggers for Social Causes, Best Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty blogs), Best Instagram Account, Best Newcomer Fashion Blog, Best Newcomer Beauty Blog, Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, The Digital Diva of The Year, Special Projects, People’s Choice Award.

Juriul va fi format din specialisti in domeniu iar jurizarea va avea loc in perioada 16-26 mai. La categoria People's Choice Award se va putea vota online pana in ziua desfasurarii evenimentului. 

Mai multe detalii despre Digital Divas 2014 si despre speakerii din cadrul evenimentului gasiti pe site-ul evenimentului, care este actualizat constant, precum si pe retelele de socializare - Twitter si Facebook.

Anul acesta voi participa in calitate de Blogger oficial. Impresiile mele dupa evenimentul de anul trecut le puteti gasi aici

Voi reveni cu o noua informare dupa stabilirea listei pentru People’s Choice Award pentru a va invita sa va votati preferatul/preferata.

Ne vedem la Palatul Ghika pe 3 iunie 2014 pentru o repriza sanatoasa de socializare live?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu