Une vie en rose cu MagnifiqueSkin

Seara trecuta am avut placerea de a participa, intr-un cadru de gala, la o lansare foarte frumoasa - MagnifiqueSkin

MagnifiqueSkin inseamna o colectie de sapte game inovatoare de produse dermatocosmetice create dupa ani lungi de cercetare in laboratoarele ACM si Lysaskin din Franta catre specialisti dermatologi si cosmetologi cu experienta.

Colectia este destinata tratarii unora dintre cele mai intalnite probleme dermatologice, de la piele uscata, atopie, psoriazis, hiperpigmentare si hipopigmentare, piele iritata, molluscum contagiosum, acnee, seboree, pana la par si unghii sau protectie solara


Produsele sunt disponibile in lantul de farmacii Sensiblu.
 
Inovatia Lysaskin Laboratoires - URODIUM - este o combinatie patentata de ingrediente active: uree si clorura de sodiu. Clorura de sodiu (ioni) previne cristalizarea ureei. Astfel, ureea este disponibila un timp mai indelungat in stratul cornos, se amplifica actiunea keratolitica si de hidratare a ureei si efectul sau persistent. Filmul hidrolipidic si bariera functionala a pielii sunt restaurate.
Programul de hidratare Lysaskin Laboratoires contine opt produse: Xerolys 5 (pentru piele uscata, xeroza, piele imbatranita, afectiuni datorate climei, PUVAterapie, prurit moderat), Xerolys 10 (, emulsie de tip "ulei in apa" pentru piele foarte uscata, ihtioza, dermatita, prurit post-hemodializa, prurit senil), Xerolys + (emulsie de tip "apa in ulei" pentru piele foarte uscata, ihtioza, dermatita, prurit post-hemodializa, prurit senil), Xerolys 50 (pentru ingrijirea pielii  cu calusuri, cu efect keratolitic si hidratant), Xerolys crema pentru fata (pentru piele foarte uscata, xeroza, atacuri climatice), Atolys emolient si Atolys gel pentru piele uscata, fragila, sensibila, cu tendinta atopica), PsoriLys (pentru pielea cu tendinta de descuamare - psoriazis).

Multe dintre noi avem probleme cu parul, fie ne supara matreata fie ne intristeaza caderea lui. ACM Laboratoire Dermatologique ne propune sampoanele Novophane: Novophane.DS si Novophane.K cu acid salicilic care elimina scuamele, ulei esential de ienupar care regleaza descuamarea si reduce reaparitia scuamelor, lactat de sodiu, acid lactic si acid gliciretinic care calmeaza iritatiile scalpului si hidrateaza scalpul si firul de par si Octopirox si Zinc pirition care purifica parul, refleaza flora cutanata si reduc roseata si iritatia. 
Daca problema pe care dorim sa o rezolvam este caderea parului putem apela la samponul Novophane Energisant pentru parul obosit si lipsit de stralucire, capsulele Novophane care stimuleaza cresterea parului si ii redau vitalitatea (capsulele contin metionina si cistina, vitaminele B6, C, B2, E, biotina, fier, zinc, magneziu) sau lotiunea Novophane impotriva caderii parului cu vitamine si uleiuri esentiale care opreste caderea parului si imbunatateste viteza de crestere a acestuia. 

Pentru cele dintre noi care nu suntem multumite de unghiile noastre ACM Laboratoire Dermatologique propune Novophane crema pentru unghii deshidratate, casante sau neregulate cu parafina, ceara de albine, glicerina/uree, squalan, lecitina, ulei de migdale, pantenol, vitamina E si biotina. 
Depiwhite este o gama de ingrijire a pielii care se adreseaza problemelor de hiperpigmentare. Efectul rapid la suprafata este asigurat prin continutul de antipolon - absorbant de melanina, esterii de AHA, vitamina C, acidul kojic extractele vegetale - arbutina, luteolina si patrunjel si vitamina PP.


Vitiligo
este o boala autoimuna foarte greu spre imposibil de vindecat.
ACM Laboratoire Dermatologique vine in ajutorul celor ce se confrunta cu aceasta afectiune prin gamele Vitix si Viticolor: Vitix gel regulator - complex de antioxidanti, Vitix tablete care actioneaza la sursa impotriva productiei de radicali liberi si Viticolor gel pentru camuflarea pielii.   

Si ajungem la acnee, una dintre problemele care ne dor cel mai tare si care, la multe dintre noi, se intoarce cand credem ca am invins-o. Sebionex.K crema si Sebionex gel spumant purifiant promit sa ne ajute prin complexul de AHA, alfa-bisabolol, lactat de amoniu 2%, gluconat de zinc.
Pentru protectia solara ACM Laboratoire Dermatologique ne propune Sensitelial, o gama de produse adaptate fiecarui tip de piele.


Eu astept cu nerabdare sa incerc crema Novophane pentru unghii, samponul energizant Novophane, Atolys emolient pentru corp sau o crema cu factor de protectie solara din gama Sensitelial.
Pe voi care dintre gamele Magnifiqueskin va tenteaza?

2 comentarii: