Polyphenol C15 sau rezerva de antioxidanti de care ai nevoie

Traim intr-o lume in care totul se desfasoara pe "repede inainte", stress-ul face parte din rutina noastra zilnica, mancam putin sau mult, repede sau necorespunzator, unele dintre noi mai si fumam si, uite-asa ajungem ca tenul nostru sa arate mai multi ani decat ne-am dori. 

Iar noi, cele trecute de 30 de ani, observam mult mai bine fiecare nou rid, fiecare pata si, cu cat inaintam in varsta, cu atat e mai greu sa rezolvam astfel de probleme. 

Pentru noi Caudalie a creat un regim de ingrijire puternic care lupta impotriva oxidarii si a ridurilor. Polifenolii stabilizati, din samburi de struguri, disponibili exclusiv pentru Caudalie - cei mai puternic antioxidanti extrasi din vegetale isi reunesc fortele cu vitamina C stabilizata pentru a bloca 100% radicalii liberi. Alaturi de acestea vine acidul hialuronic conferind produselor un efect instant de umplere a ridurilor. Pielea devine luminoasa si neteda.  

Regimul Polyphenol C15 de la Caudalie este format din trei produse care acopera toate nevoile unui ten trecut de varsta de 30 de ani. 


Serul de aparare anti-rid este produsul cu cea mai mare concentratie de ingrediente active din gama. Pe langa combinatia de polifenoli din samburi de struguri si vitamina C formula sa este imbogatita cu acid hialuronic care hidrateaza si netezeste pielea si squalane din masline care ii ofera suplete. Acest produs protejeaza pielea de factorii zilnici de stress sustinandu-i sistemul natural de aparare. Formula sa este hipoalergenica, nu produce fotosensibilitate, este non-comedogenica si este testata dermatologic. 

Fluidul de protectie impotriva ridurilor SPF 20
cu spectru larg contine, pe langa
polifenolii din samburi de struguri si vitamina C, ingrediente ce protejeaza pielea impotriva radicalilor generati de radiatiile UVA si UVB. Acest produs protejeaza, netezeste si hidrateaza tenul pe tot parcursul zilei. 

Crema anti-rid pentru ochi si buze din gama Polyphenol C15 lupta impotriva oxidarii, a cearcanelor, a ridurilor si a ochilor umflati. In cazul acestui produs ingredientele care vin sa completeze combinatia de polifenoli din samburi de struguri si vitamina C sunt Matrixyl 3000 (o combinatie de peptide) care confera fermitate, extractul de castan salbatic pentru netezire si lemnul dulce pentru decongestionare. Formula sa este hipoalergenica, nu produce fotosensibilitate, nu contine parfum si este testata oftalmologic si dermatologic. 

Abia astept sa folosesc gama Poliphenol C15 si sa va impartasesc rezultatele pe blog.

Gama de produse Caudalie este disponibila exclusiv in reteaua Centrofarm.
Voua va plac produsele Caudalie

4 comentarii:

  1. Buna. Eu sunt foarte incantata de gama de la Yves Rocher 30 de uleiuri pretioase. Desi sunt foarte sceptica in privinta cremelor, gama aceasta chiar m-a surprins. Sunt curioasa daca Caudalie se ridica la nivelul asteptarilor.

    http://acoinforthoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt foarte curioasa, mai astept putin si le pun la treaba pe toate 3 simultan timp de 28 de zile.

      Ștergere
  2. Nu am folosit inca nimic din aceasta gama , ofertele sunt atat de multe pe piata in domeniu incat e greu sa te hotarasti la ceva dar par foarte bune dupa ceea ce spui . Sper sa am ocazia sa folosesc ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista si seturi mini daca vrei sa incerci fara sa cheltuiesti foarte mult. Mie seturile acelea imi place sa le dau cadou. Un pic de rasfat pentru persoanele dragi :D

      Ștergere