Noua gama de protectie solara Cien Sun

Stiu ca printre voi se afla multe fane ale magazinului Lidl (si mie-mi place foarte mult) si, mai ales ale brandului Cien. Pentru ca se apropie sezonul estival si pentru ca ne dorim protectie solara optima la preturi decente Cien ne-a adus, incepand cu 22 aprilie, o noua gama de produse, Cien Sun

Formulele moderne ale acestor produse permit o aplicare usoara, contin SPF adaptat fiecarui tip de piele si sunt special concepute pentru aplicarea inainte sau dupa plaja atat pentru tine, cat si pentru cei mici.

Incearca laptele pentru protectie solara (19,99 lei), cu SPF 30, care iti va feri pielea de efectul razelor UV, dar ii va oferi si un plus de ingrijire, datorita continutului de Vitamina E. Poti opta si pentru spray-ul transparent pentru protectie solara (22,99 lei), cu SPF 20, ce se absoarbe rapid in piele si nu lasa urme albe. Ambele sunt rezistente la apa, asa ca nu va trebui sa le reaplici de nenumarate ori.

Dupa expunerea la soare este indicat sa aplici si o lotiune de dupa plaja (9,99 lei), care iti va oferi o senzatie de racoare si iti va ingriji pielea datorita extractelor de aloe vera pe care le contine.

Pentru copii, Lidl a pregatit un spray de protectie cu SPF 50 (29,99 lei), ce permite o aplicare usoara si este special creat pentru pielea lor sensibila. Tot celor mici le este destinata si crema de protectie cu SPF 50 (16,99 lei), conceputa pentru a le oferi gradul inalt de ingrijire de care acestia au nevoie.
V-ati ales destinatia de vacanta? Nu uitati sa puneti in bagaje creme cu protectie solara!

8 comentarii:

  1. postarea asta ma duce cu gandul la vacanta, intr-adevar protectia solara este foarte importanta

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim de anunț! Eu cred că le voi da o șansă... mă mai gândesc dacă spray-ului sau cremei. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit din gama asta pana acum , nimic si recunosc ... nu prea frecventez Lidl ptr ca e destul de departe de mine dar m-ai facut curioasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au multe produse bune. Si eu merg rar, din comoditate ca nu e asa departe de mine

      Ștergere
  4. Sa vina vara!!!! Eu de la Cien am folosit un sampon sau un balsam mai demult. Mi-a placut . :*

    RăspundețiȘtergere