Golden Rose Catwalk Mascara


Am ramas datoare cu un review din seria Golden Rose. Ultimul produs despre care as vrea sa va vorbesc este mascara Catwalk

Am folosit acest mascara cu drag si spor insa mi-au esuat vreo doua tentative de pozat si ma cam lasasem pagubasa. Desi in realitate arata foarte frumos, in poze parea degeaba. A treia oara a fost, zic eu, cu noroc. 

Am ales Golden Rose Catwalk mascara datorita periutei care este una diferita fata de tot ce am avut pana acum. Este din plastic, suficient de flexibila dar si suficient de rigida incat sa imbrace si sa separe genele fara sa pateze pleoapele. Este ideala pentru genele inferioare, fiind rotunjita la varf. De multe ori l-am folosit numai pe acestea, mai ales cand ma grabeam pentru ca eram sigura ca nu ma voi murdari (patesc uneori asta cand periuta este prea incarcata).

Fata de alte rimeluri (sunt convinsa ca si voi le spuneti rimeluri!) acesta necesita ceva mai multa "munca" si atentie. La prima aplicare ai impresia ca nu face mare lucru dar, pe masura ce insisti, rezultatul este un aspect natural, de gene lungi si intinse, nu foarte curbate. La partea privind curbarea ma refer strict la genele mele care au o vointa proprie si se aseaza cum vreau eu numai cand vor ele. Poate ar fi mai ascultatoare cu ajutorul unui clestisor dar, daca nu este o ocazie speciala, nu imi place sa le agresez.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos genele mele sunt scurte si nu foarte dese iar rimelul Golden Rose Carwalk face o treaba destul de buna in cazul unui machiaj de zi. Am incercat sa adaug inca un strat dar ce trece de cantitatea de produs din imagini este deja prea mult. Veti observa ca am exagerat putin la ochiul stang. Aceasta s-a intamplat nu pentru ca voiam mai mult volum ci din cauza ca am fost neindemanatica. 

Ca si rezistenta se comporta foarte bine. Genele isi pastreaza forma toata ziua si nu mi-a curs si nu s-a scuturat. De fapt nu am patit asta cu niciun rimel pana acum asa ca nu va bazati pe experienta mea daca va stiti cu probleme.

Golden Rose Catwalk Mascara poate fi gasit pe cosmania.ro la pretul normal de 15 lei iar acum, in perioada reducerilor, il puteti achizitiona pentru numai 10 lei. Consider ca este un produs mai mult decat bun pentru pretul sau si l-as recomanda cu caldura. Chiar ma gandeam azi ca face cam acelasi lucru cu unul la pret dulbu "de firma" despre care va voi povesti ceva mai tarziu.

Voi ati incercat produsele de machiaj Golden Rose?


4 comentarii:

  1. Da, sunt fana Golden Rose. Acum m-a apucat cu ojele mate de la ei. Sunt foarte misto si tin o gramada pe unghie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu o gramada de mate, le-am descoperit acum mult timp. Am si pus vreo doua pe blog. Sunt datoare cu restul

      Ștergere
  2. acum incerc ceva pentru sprancene, in rest oja!

    RăspundețiȘtergere