Elmiplant Skin Moisture CC Cream


Ma aflam intr-un magazin DM. Fara un scop clar. In ultima vreme am de obicei sa zabovesc mai mult la raftul cu produse alimentare si apoi sa dau scurt o tura si prin restul magazinului, in cautare de reduceri. DM-ul din zona mea e foarte trist, niciodata n-am gasit produsele laudate a fi la reducere, cel putin nu pe cele pe care le doream. Mi-a iesit in cale un pachetel Elmiplant cu Skin Moisture CC Cream si servetele demachiante cadou. Nu era niciun pret afisat, nu era marcata vreo super-oferta dar am decis, totusi, sa il duc la casa. Fix inainte sa mi-l scaneze m-am gandit ca o sa coste 20 de lei si atat a si costat. De fapt 19.99 dar cine mai sta dupa rest? :)) 

Am ales, la risc, nuanta Mediu si a fost cu noroc. Mi se potriveste foarte bine. Ambalajul seamana foarte bine cu cel al cremelor de maini. Gramajul de 50 ml este mai mult decat generos pentru pretul acestui produs si pentru ce poate el sa faca.

Trebuie sa recunosc ca nu aveam asteptari prea mari. Ma gandeam ca va fi o crema coloranta cu acoperire zero. N-am mai avut niciun CC cream si nici nu stiam la ce sa ma astept. 

Prima impresie: consistenta de lotiune, acoperire surprinzator de buna. Rezistenta la prima aplicare: slaba de tot, cred ca 2 sau 3 ore. La fel si la urmatoarele doua aplicari pana am uitat intr-o dimineata sa aplic crema de fata. Si am avut o surpriza - crema a intrat bine in piele si s-a fixat frumos si a rezistat ca un fond de ten bunicel. Fixata cu pudra, in functie de pudra, rezista decent pana la 6-7 ore. Pentru o "crema coloranta de 20 de lei" eu zic ca este mai mult decat bine. 

Aplicata pe mana, fara pudra arata asa:
Aplicata pe fata si fixata cu pudra arata asa:

Intr-o zi, insa, am avt o surpriza. Am iesit putin sa ridic un colet si mi-au lacrimat ochii de la frig si vant. Am vazut ca pe degetul cu care m-am sters la ochi se luase si putina crema dar n-am bagat in seama. Mai tarziu am plecat pana in oras. Am obiceiul sa-mi verific fata in oglinda cand ma urc in masina si m-am speriat. Aveam pe fata, de sub ochi pana sub barbie o dara frumoasa si cat se putea de evidenta. Nu-mi dadusem seama cand mi se scursese o lacrima pe obraz si-si "sapase canal". Am muncit zdravan sa-mi uniformizez culoarea de pe obraz pentru ca Elmiplant Sking Moisture CC Cream se usuca si se fixeaza zdravan. Pacat ca nu rezista la apa. Asa ca aveti mare grija la emotii sau la prognoza meteo cand utilizati acest produs! 

Mirosul este (pentru mine) unul placut. Nu l-am bagat in seama. Poate ma gandeam de doua ori daca imi provoca cosuri sau iritatii insa, din fericire, n-a fost cazul. Pentru unele persoane poate fi deranjant. 

Daca doriti sa consultati lista de ingrediente puteti analiza imaginea de mai jos.
Momentan este produsul meu favorit pentru "mascat" ten cu pete si mici monstruleti, de fapt ramasite de monstruleti.

Cat despre servetelele demachiante pot spune doar ca imi plac, sunt suficient de moi si umede si curata bine. De fel nu ma demachiez cu servetele, le-am folosit mai mult sa corectez machiajul. 
La final vin cu o surpriza pentru voi. As vrea sa ofer unei cititoare un Elmiplant Skin Moisture CC Cream nuanta Deschis. Pentru a va inscrie pe lista participantelor la micul giveaway este suficient sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa va exprimati dorinta de a castiga produsul pus in joc. 

P.S. As dori ca numele cu care comentati sa semene cumva cu numele vostru real sau cu mail-ul de pe care imi veti trimite, mai apoi, datele. Altfel, mi-e foarte greu sa identific o Dana sau Ioana fara profil de blogger. 

Termen limita pentru inscrieri: 19 martie 2014, ora 20.00. 

EDIT: Castigatoarea este:

Frentiu Danusia Gabriela
danusya_be_one@yahoo.com

Ce spuneti? Va tenteaza?

40 de comentarii:

  1. Am testat si eu o mostra din nuanta Deschis si mi-a placut finish-ul pe mana. Ce nu mi-a placut si de aia nici n-am pus-o pe fata e mirosul extrem de parfumat - de parca ar fi scapat o sticla acolo..:| De 2 ani evit alcool si parfum in produsele de fata si desi ma tenteaza asta, parca tot nu mi vine sa o aplic..

    P.S. e comentariu normal, nu ma insciu la GA :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite ca de miros am uitat sa zic. Cred ca din cauza ca imi place. Adica nu ma deranjeaza, nici nu l-am bagat in seama. Scriu acum ca poate mai sunt si alte fete care evita produsele cu miros puternic. Multumesc de pont si de comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu il am, e pe terminate. Chiar m-am inteles super bine cu el si o sa il cumpar iar. sau.. poate ma iubeste randomul :)
    Zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Particip cu drag!
    Chiar sunt tentanta sa-l incerc! :*
    Nume: Nicoleta Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  5. Review-ul sunase atat de bine pana la partea cu rezistenta...fac parte din persoanele carora le lacrimeaza ochii foarte usor, de ex la vant si soare, plus ca sebumul isi face de cap. Cred din pacate ca nu ar face fata situatiei actuale a tenului asa ca nu voi testa prea curand.

    Am o problema...dupa asa o pauza lunga, am sters lista de bloguri pentru ca multe isi schimbasera adresa si am zis sa o iau de la zero sa nu ratez ceva. Al tau si Magnetize nu pot fi adaugate, si nu inteleg de ce. La ea imi spune ceva gen nu poate fi gasit feed, la tine pur si simplu nu se adauga ca sa pot apoi da save listei. Am crezut ca e de moment, dar azi am incercat iarasi si tot nu merge. Ai vrei idee? Nu ma pricep la it, o avea legatura cu faptul ca folosesc Firefox?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil a ramas in lista ta de pe vremea cand se numea cosmeticsalltheway !?! nici asa nu-ti apare in lista?

      Multumesc frumos pentru intentie si pentru comentariu. Am vazut ca te-ai intors si mi-ar placea sa nu mai pleci :)

      Ștergere
    2. Gata, exact asa era, a trebuit doar sa redenumesc. Ms!

      Ștergere
  6. Pe mine ma intereseaza, chiar il am pe lista de cumparaturi pentru viitorul apropiat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pana acum am auzit doar lucruri bune despre acest produs,am avut ocazia sa testez un pic si mi-a placut,aproape ca nu am sesizat nicio diferenta intre CC Cream si fondul de ten de la Vichy pe care il utilizez de ceva vreme. Poate il voi castiga :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Aurelia Dumitru9:12 p.m.

    Frumoasa prezentare!m-ai facut sa mi-l doresc, iar nuanta deschisa cred ca mi s-ar potrivi la fix.
    Multumesc pentru concurs, sper sa castig :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu mi-am cumparat pachetul acesta, insa din Carrefour, cu doar 13 lei :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie imi place mult de tot. Il folosesc doar de cateva zile, dar sunt incantata de el :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ador tot ce scot cei de la Elmiplant. Ma bucur ca ti-a iesit in cale acest produs..I'll voi achizitiona si eu

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am testat o mostra de CC Cream in nuanta Deschisa si mi s-a parut foarte bun ca si produs. Inca nu am inteles care e diferenta intre BB si CC dar per total mi s-a parut ok.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna. Am citit recent multe pareri despre acest produs,sunt tare curioasa daca si pentru tenul meu e bun! Nu folosesc fond de ten,acest CC Cream ar fi super! Nuanta mi se potriveste.
    Sper sa il castig.

    Frentiu Danusia Gabriela
    danusya_be_one@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim2:30 p.m.

    UUUU! Vreau si eu sa-l incerc, am citit atatea review-uri pozitive :)
    Numele e Adela Ene :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim4:16 p.m.

    Buna!! Vreau si eu de ceva vreme sa incerc acest CC cream dar nu am reusit..Mi-as dori foarte mult sa il castig si sa ma conving pe pielea mea cat este de bun :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Iincerc si eu ...norocul :).

    stillintrend@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  17. As vrea sa incerc un produs nou. Pana acum nu am folosit decat produsele pentru acnee si acelea s-au dovedit a fi destul de bune.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mi-ar placea sa-l incerc! ioana_alinta@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Si eu as fi curioasa sa-l incerc. N-am folosit niciodata BB Cream si CC cream, de la niciun brand, m-am temut de puterea prea mica de acoperire. Insa acesta arata chiar foarte bine pe tenul tau si ma intreb daca Deschis e suficient de deschis pentru mine.
    septembrie.joi@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  20. L-am incercat ca si monstra, abia astept sa trag o fuga pana la DM sa mi-l iau, dar totusi imi incerc norocul si la tine, mi-a placut mult review-ul :*

    larissa_7@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Adyna_RAdU11:23 p.m.

    Mi-as dori sa incerc acest produs pentru ca imi place sa incerc produse noi.Ca orice femeie din cand in cand pe tenul meu apar cand mi-e lumea mai draga diverse pete, cosuri pe care trebuie sa le acopar imediat. Mi-ar fi ok nuanta deschis pentru ca am tenul deschis. raduadina87@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  22. De când tot zic să-i fac şi eu un review, dar încă nu m-am lămurit dacă îmi place sau nu... Încă e în teste. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim6:54 p.m.

    Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim6:58 p.m.

    Si eu as dori sa particip la giveaway. Am citit foarte multe review-uri si ma tenteaza sa-l cumpar. De contactul cu apa nu am mai citit pe niciun blog, deci multam de pont. :)
    srg2597@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Am cumparat si eu CC cream de la elmiplant deoarece auzisem ca este buna. Greseala mea a fost ca nu m-am documentat foarte bine, nu stiam ca exista mai multe timpuri si in concluzie am luat "Skin repair" in loc de "Skin Moisture"...Iar skin repair este pentru doamne de peste 40 de ani:(

    RăspundețiȘtergere
  26. Mi-ar placea si mie sa-l incerc...:) Am auzit numai lucruri bune despre el.

    RăspundețiȘtergere
  27. De mult îmi doream să achiziţionez aşa ceva, dar nu ştiam cît de bun espte produsul. Am văzut o grămadă de review-uri, dar părerile sunt împărţite. Îţi urmăresc blogul şi ador stilul tău, iar pozele pe care le pui afirmă în totalitate ceea ce spui. Ador postările tale!
    Te pup,
    www.mfashionhour.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim2:02 p.m.

    Azi l-am vazut si eu intr-un magazin si imi place textura, eu folosesc BB Cream de la Garnier, dar nu prea imi place pentru ca imi lasa o nuanta roz. Am citit postarea ta si m-ai convins sa il cumpar :) Ca si pret este mai ieftin decat cel de la Garnier ;)

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonim2:05 p.m.

    Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim3:31 p.m.

    Am tenul deschis si as vrea sa imi cumpar nuanta medium.Crezi ca o sa fie prea inchisa? Am avut de la garnier bb cream nuanta medium si era f inchisa pentru tenul meu, a ajuns la gunoi :))

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonim3:38 p.m.

    Daca ai tenul deschis nuanta potrivita pentru tine este "deschis" pentru ca medium iti va face fata ca si cand esti bronzata! Eu sunt bruneta si tot "deschis" mi-am cumparat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu in locul vostru as alege tot deschis. Eu sunt mai creola cu subton galben si mi-a fost bun acesta.

      Ștergere
  32. Buna . As vrea sa stiu daca acest produs poate irira pielea. Eu probleme cu acneea dar nu foarte rau.am cateva pete si urmez un tratament.. nu as vrea sa ma trezesc dupa aceea cu pielea iritata si rosie..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Eu zic ca nu dar acum depinde foarte tare si de cat de sensibilizata e pielea ta in urma tratamentului. N-am auzit pe nimeni sa se fi iritat de la acest BB.

      Ștergere
    2. Eu îl folosesc de ceva vreme și nu am nicio problemă. Eu am tenul foarte sensibil și e ok. Oricum dacă nu încerci produsul nu ai cum să știi dacă e bun sau nu pentru tine, dar eu zic să nu te stresezi :)

      Ștergere