Benefit Porefessional

Momentul acela cand descoperi din intamplare o mica minune in sertar... Momentul acela cand realizezi ca ai avut o minune de produs full-size si l-ai lasat sa expire...

Asa incepe povestea Benefit the POREfessional. Terminasem un machiaj si m-am gandit sa-l aplic pentru ca mi se parea ca imi lucea putin tenul. Pentru o iesire in club nu era tocmai look-ul ideal. Efectul de matifiere si uniformizare a fost instantaneu!

Am mai avut acest produs acum 3 ani, in varianta full-size (acum am un mini) si nu am stiut sa-l apreciez. Si acum regret. Ce-i drept nu m-a mai pasionat atat de tare matifierea de lunga durata. In momentul achizitionarii lui imi doream 10-11 ore fara sebum. In cele din urma a ajuns sa nu ma mai deranjeze, putin luciu n-a omorat pe nimeni, ba din contra, te face sa arati natural. 

Dar cand vrei un machiaj impecabil pentru multe ore the POREfessional este solutia ideala. Este o crema-pudra menita sa faca porii sa para mai mici. Well, face acest lucru insa eu consider ca cel mai mare merit al sau este matifierea.

L-am supus pentru voi la doua teste ale aplicarii. Prima varianta a fost ten curat + the POREfessional + fond de ten + pudra iar cea de-a doua a fost ten curat + fond de ten + the POREfessional.

Iata ce-a iesit. Se da un ten destul de patat, cu porii de aceeasi varsta cu subsemnata peste care s-a aplicat o crema hidratanta lejera. Luciul este dat de lumina. In realitate arata natural.
Se aplica the POREfessional prin tapotare usoara. Tenul devine mat iar porii ceva mai blurati. 
Tenul este pregatit pentru fondul de ten care se aplica usor si uniform. Am aplicat Rimmel Match Perfection care are un finish usor dewy.
Iar rezultatul final, cu tot cu pudra este unul aproape de ideal. Tot machiajul s-a mentinut intact 8 ore, inclusiv in zona fruntii. Probabil s-ar fi mentinut si mai mult insa a fost aplicat la ora 13. 
Pentru varianta a doua am aplicat mai intai fondul de ten (acelasi Rimmel Match Perfection) iar apoi the POREfessional. Efectul de micsorare a porilor este ceva mai pronuntat in cazul acestui mod de aplicare. (click pe poza daca doriti sa o vedeti mai mare)
In ambele variante rezistenta a fost aceeasi. Am aplicat, totusi, putina pudra si pe jumatatea de fata testata in vrianta a doua pentru a obtine un finish asemanator.

Cum spuneam mai sus, consistenta acestui produs este una de crema-pudra. Se aplica fara urme, prin tapotare usoara (nu prin frecare!) pana cand s-a acoperit toata suprafata. La atingere este asemeni pudrelor HD, extraordinar de fin. Produsul este de culoarea pielii insa dupa aplicare devine transparent.


Mirosul este unul placut insa, din pacate, destul de puternic si am vazut ca pentru unele dintre voi acesta este un aspect important. Pe mine nu ma deranjeaza. Nu mi-a provocat iritatii sau acnee. 

Lista de ingrediente nu v-o pot arata pentru ca momentan am un mini pe care nu sunt scrise. 

In concluzie, daca va doriti un ten matifiat, cu pori ceva mai blurati si un machiaj rezistent peste 8 ore Benefit the POREfessional este pentru voi. 

Pretul unui full size este destul de mare, undeva la 150 de lei. Insa va va tine cel putin un an pentru ca se aplica in cantitati foarte, foarte mici. 

Ati incercat acest produs? Va plac produsele Benefit?

6 comentarii:

  1. Ah, stii de cand mi-l doresc si eu? Cre' c-o sa-mbatranesc si n-apuc sa-l incerc macar o data :))
    Ti-a lasa tenul tare frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate-l gasesti intr-un set de mini-uri cum l-am primit eu. Imi plac la nebunie mini-urile Benefit.

      Ștergere
  2. L-am avut si eu si mi-a placut foarte mult. Si imi place si cum miroase. :) De fapt nu l-am cumparat din nou pentru ca am uitat de el. Acum bine ca mi-am amintit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am stiut sa-l apreciez... acum o sa ma usture la buzunar cand o sa il vreau full size :((

      Ștergere