Colectia Cacao de la Yves Rocher


Au trecut mai bine de cinci luni de cand am renuntat complet la dulciurile din comert, inclusiv la ciocolata. Daca stau sa ma gandesc, nu cred ca am fost vreodata fana a ciocolatei cu fructe. Pentru mine ciocolata trebuia sa fie cat mai simpla si moderat de dulce. 

Am mai avut produse cu aroma de cacao/ciocolata insa majoritatea s-au dovedit a avea un miros gretos de dulce sau, daca mirosul era placut calitatea produselor m-a facut sa nu-mi mai doresc sa le cumpar si a doua oara.
Colectia cacao de la Yves Rocher, insa, m-a cucerit. Mi-au placut mereu editiile limitate de la aceasta firma insa iarna aceasta aromele sunt de-a dreptul delicioase. Am avut ocazia sa testez crema de maini si balsamul de buze cu aroma de cacao si portocala si gelul de dus si lotiunea pentru corp cu aroma de cacao si zmeura.

Crema de maini este usoara, patrunde rapid in piele si hidrateaza bine. Din punct de vedere calitativ o aseman cu crema 2 in 1 pentru infrumusetarea mainilor si unghiilor, tot de la Yves Rocher, una dintre cremele mele de maini preferate. Aceasta crema, alaturi de balsamul de buze si-au luat locul pe noptiera mea si incerc sa nu uit sa le folosesc seara de seara pentru ca imi place sa ma trezesc cu buzele moi si fara zone uscate si cu mainile hidratate, fara unghii casante. Pentru ca da, mie mi se usuca nu doar mainile, ci si unghiile, mai ales acum cand este destul de frig (desi nu atat de frig pe cat ar fi normal).

S-a intamplat sa aplic balsamul pe buzele foarte uscate si sa constat peste 2-3 ore ca micile cojite s-au inmuiat si se desprind foarte usor. L-am folosit si inainte de aplicarea rujului rezistent la transfer (lasandu-l sa actioneze si apoi eliminand excesul) iar acesta rezistat la fel de bine fara sa usuce buzele.  

Lotiunea de corp Yves Rocher cu aroma de cacao si zmeura imi aduce aminte de un alt produs pentru corp de la aceeasi firma care m-a impresionat, si anume de laptele de corp cu ulei de masline. Lotiunea este suficient de lichida cat sa se intinda usor si suficient de cremoasa cat sa nu ti se scurga printre degete. Imi place ca pot aplica atat de multa cata vreau fara sa lase imi pielea unsuroasa. Desi pare ca nu a intrat complet in piele, pana sa termin de aplicat pe o alta zona constat ca s-a absorbit complet. Sa va mai spun inca o data cat de bine miroase? Imi pare ca seamana cu ciocolata Milka cu crema de fructe.       

Gelul de dus cu Yves Rocher cu aroma de cacao si zmeura... mai este cineva care n-a folosit pana acum geluri de dus Yves Rocher? Daca da, nici nu stiti ce pierdeti. Daca ar fi sa ma gandesc la preferatul meu n-as sti ce sa aleg intre cel cu aroma de cafea, sau cel cu aroma de cacao, sau cel cu aroma de orhidee de Madagascar. Totusi, ideal ar fi sa incepeti cu cel din imagine, cu aroma de cacao si zmeura pentru ca, fiind editie limitata, nu se stie daca il veti mai gasi peste o luna, de exemplu. Curata bine, nu usuca pielea si lasa baia parfumata. Nu l-am folosit decat urmat de lotiunea de corp cu aceeasi aroma asa ca n-as putea sa va spun cat de mult isi mentine mirosul pe piele.   

Daca va intereseaza ingredientele acestor produse le puteti consulta in imaginile de mai jos:

Lotiunea de corp:
 
Gelul de dus:
Crema de maini:

Felicitari, Yves Rocher, pentru Colectia Cacao!

Ati incercat aceste produse? Care este aroma voastra preferata?

10 comentarii:

  1. Anonim2:57 p.m.

    Tot am vrut sa le incerc si le-am tot amanat, nu stiu daca regret sau nu pentru ca am avut si alte prioritati si alte tentatii in fata ochilor :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te razgandesti cred ca mai pot fi cumparate, cel putin de pe net. Mie chiar imi plac in conditiile in care, am si zis, nu mi-a placut niciodata ciocolata cu fructe

      Ștergere
  2. Eu am gelul de dus cu cacao si portocala, il ador! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti plac gelurile de dus YR n-are cum sa nu-ti placa si asta. Mirosul e divin <3

      Ștergere
  3. Cand am fost in magazin nu le primisera inca si mi le doream foarte mult, intentionam sa le daruiesc. Intre timp mi-am pierdut interesul pentru ele ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rar gasesc cate o crema de corp in care sa ma scald si sa nu imi lase pielea unsa. Mie chiar mi-au placut produsele astea

      Ștergere
  4. nu mi sa parut deloc crema de maini hidratanta, doar pe moment.in afara de aroma la toata gama-niciun folos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am nevoie de o hidratare deosebita, cel putin pe corp e pur moft, niciodata n-am simtit nevoia sa aplic vreo crema. In plus, nici vremea n-a fost groaznica sa zic ca nu fac fata la hidratare. la buze s-a vazut foarte bine efectul, in general evit sa folosesc balsamuri de 10 ori pe zi, folosesc doar cand umblu prea mult pe afara sau se usuca buzele din diverse motive. si si-a facut bine treaba.

      Ștergere
  5. Mie îmi place ciocolata cu tot felul de arome și chiar dacă vreau, îmi este greu să renunț la dulciuri, eși sunt conștientă că nu-mi fac bine deloc.

    Am testat mai multe produse u aromă de cacao și de ciocolată, însă majoritatea erau, așa cum ai zis și tu, ori prea dulci, ori prea grețoase. Deși recunosc că preferatele mele sunt aromele florale-fructate când vine vorba de cosmetice.
    Nu testat până acum vreun produs din această gamă, însă prezentarea ta le face să pară foarte atractive. Am folosit multe produse YR până acum și unele au fost foarte bune, însă altele m-au dezamăgit total.

    Te astept si pe blogul meu :)
    Cătălina
    www.ebonyvintage.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut si eu lotiunea pentru corp cu aroma de cacao si zmeura si este extraordinara!

    RăspundețiȘtergere