Idei de cadouri pentru el

Pentru ca se apropie Craciunul si pentu ca stiu ca multe dintre voi nu stiu ce urmeaza sa puna sub brad pentru iubiti, soti, frati sau tati m-am gandit sa fac o lista cu sugestiile mele. 

Primul lucru la care m-am gandit au fost pasiunile lor: masini, computere, telefoane, jocuri si sporturi.  Si asa mi-au venit in minte...


Casti wireless ori un mouse, boxe pentru laptop/PC. Puteti alege si accesorii pentru jocuri sau chiar dvd-uri cu jocuri insa aici eu nu ma bag. Daca aveti prieteni gameri stiti, cu siguranta, ce-si doresc.



Geanta pentru laptop sau pentru aparatul foto sau rucsac pentru aparatul foto
Pentru pasionatii de sport eu as alege accesorii (ochelari sau manusi de schi) sau echipament (tricouri, hanorace, geci). Magazinul Decathlon e o sursa minunata in acest sens.
Daca iubitul/sotul/tatal/fratele lucreaza intr-un mediu de birou nu i-ar strica un set pix+stilou sau un suport pentru carti de vizita
Daca ii cunoasteti bine gusturile puteti opta pentru carti sau DVD-uri.


In cazul barbatilor eleganti (si nu numai) putem alege ceasuri, curele, butoni, portofele sau chiar cravate (daca aveti curaj, eu la cravate nu ma pricep absolut deloc).


Daca e vorba de un barbat de o anumita varsta (si nu numai) cum ar fi tatal sau socrul, un vin vechi si (ceva mai) scump este mereu o atentie cu care nu dam gres.
Puteti alege produse cosmetice, seturi cadou sau parfumuri. In perioada aceasta apar tot felul de pachete cadou care vin cu ceva in plus pe langa parfumul lui favorit (un after shave, un deodorant) le preturi bune.

Un pulover deosebit pentru iarna cea friguroasa sau pentru vacanta la munte, fularul, seturile cu fular si manusi, sau cu fular si caciula pot fi, de asemenea, cadouri apreciate.
sursa
Alte optiuni din lista mea ar fi diversele vouchere pentru sali de jocuri, terenuri de sport acoperite, tratamente SPA, bilete la concertul trupei favorite sau, de ce nu, la meci.

O surpriza dgauta ar fi si biletele pentru o mini-vacanta sau pentru un city-break, dar deja sarim din buget :)

Ia spuneti, v-am dat ideea pe care o asteptati? Daca nu, puteti veni cu propriile completari. Astept comentariile voastre. 

4 comentarii:

  1. O macheta auto chiar i-as lua, sa semene cu masina lui sport.
    Dar deja i-am luat cadoul..de fapt tocmai si l-a comandat el, cu tot cu al meu [cadou]. :))
    El a vrut o periuta de dinti electrica, eu o perie de par rotativa.
    Acum astept Craciunul.. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ideea cu periuta. Nu m-am gandit. Sper ca vizitatoarele mele sa citeasca si comentariile :) Multumesc

      Ștergere
  2. Anonim6:19 p.m.

    interesante ideile. eu i-am luat de mos nicolau un termos k sa isi ia cafeaua calda la servici si un set cu gel de dus etc. ma gandesc sa ii iau un papion si manusi de iarna dar si pentru touch screen hehe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super si ideile tale. Ar mai fi aparatele de ingrijire personala - de ras, de tuns - la care nu m-am gandit

      Ștergere