#decemberbeautybloggersmeeting2 - o zi de neuitat

Recunosc ca anul trecut am venit la intalnirea bloggeritelor ca la o intalnire cu care ma obisnuisem: fete multe, agitatie, sporovaiala despre cosmetice si alte treburi femeiesti, ras si voie buna. Nu ma asteptasem ca mai multe fete sa se fi dat peste cap sa ne faca ziua minunata cu cadouri si invitati. Daca v-a scapat postarea o puteti regasi aici. Anul acesta recunosc ca m-am asteptat la ceva frumos insa, din nou, asteptarile mi-au fost depasite cu mult. 

Restaurantul in care s-a desfasurat distractia a fost o prima surpriza. Stiam ca pe straduta aceea de 100 de metri exista un restaurant dar de afara tot timpul am crezut ca e un local mic si discret. Veti vedea in poze ca Jakie'O Ristorante nu este deloc asa. In plus, a fost decorat de Craciun si, uite-asa, am intrat eu in atmosfera de sarbatori. 


Inca de la intrare am putut vedea o multime de fete imbracate predominant in rosu - dress code-ul intalnirii a fost red&glitter. Cu aceasta ocazie vreau sa ma plang ca magazinele din mall-urile bucurestene duc lipsa de haine rosii sau vesele. Doua zile am umblat sa gasesc o rochita rosie frumoasa dar se pare ca designerilor le-a scapat faptul ca iarna e frig si altceva in afara de maieute si bretelute n-am putut gasi. M-am multumit cu pantalonii Koton insotiti de o curea roosie si o bluza pescuita in fuga de la H&M, dupa ce probasem de obosisem modele fashionable si scumpe si... degeaba. 

Cat despre intalnire, nici nu stiu cu ce sa incep. Mi-a placut ca organizatoarele ne-au asezat la mese altfel fata de cum ne-am fi asezat noi si ne-au "obligat" astfel sa iesim din colturile noastre si sa socializam. Colegele mele de masa au fost Stella, Mona, Alina, Anca si am avut bucuria sa o cunosc si pe Ana pe care nu o mai vazusem pana atunci. M-am bucurat observand la multe mese fete care nu mai participasera la astfel de intalniri, fete pe care le stiam de pe bloguri sau Facebook. 

Surprizele au curs lant, speakeri si cadouri si iarasi speakeri si cadouri.

 
Invitatii zilei au fost:
- Alex Nicolaica, Digital Manager L’Oreal Paris, care a vorbit despre campaniile in online, Scoala de Beauty Blogging, cum colaboreaza L’Oreal cu bloggerii si in ce conditii ar incheia o colaborare. A fost sincer si destul de direct. - Gina Aron, trainer Beauty ONE pentru brandurile CHI si label.m care a vorbit despre ingrijirea parului, procesul de colorare si cum interactioneaza cu diferitele substante din vopsele. Recunosc ca am cam tras chiulul de la aceasta prezentare pentru ca nu ma vopsesc si nici nu intentionez sa o fac pana cand n-o sa ma napadeasca firele albe.- Mirela Vescan, Make-up Artist Rimmel London, care ne-a dat cateva idei de articole pe tema machiajului de interes pentru cititoarele noastre, ne-a vorbit despre machiajul de Craciun si Revelion si a raspuns tuturor curiozitatilor noastre. A avut, din punctul meu, una dintre cele mai captivante prezentari. E prima oara cand o aud si mi-a facut o impresie foarte buna.- Luminita Dumitru, trainer skincare Top Line care ne-a vorbit despre ingrijirea tenului dupa varsta de 20 de ani si nu numai.
- INGLOT Romania a fost prezent prin Laura Popescu si Iulia Badita care ne-au prezentat produsele INGLOT si au raspuns tuturor intrebarilor noastre. Pentru ca folosesc aceste produse de doi ani si imi plac m-am bucurat foarte tare ca INGLOT a fost partener in cadrul intalnirii.
- Bianca Nutu, beauty editor The ONE, care ne-a introdus in culisele meseriei de beauty editor in print, ne-a povestit cum si-a inceput cariera, cu momente frumoase si momente grele, cum vede beauty blogging-ul si ne-a oferit sfaturi utile. Si pe ea am simtit-o deschisa, calda dar si directa si dura acolo unde e cazul.- Raluca Popescu, trainerul Xtreme Lashes si make-up artist L’Oreal Paris care ne-a dezvaluit secretele aplicarii extensiilor de gene fir cu fir. Recunosc ca ma tenteaza aceste extensii dar m-a speriat putin intretinerea lor.

Top Line ne-a oferit Beauty Corner in care ne-a rasfatat cu manichiuri OPI si tratamente faciale cu noul aparat LPG Endermolift 2, cea mai noua tehnologie in domeniu. Pentru ca partea de glitter am ales-o pentru unghii n-am vrut sa le chinui pe fete cu datul ojei jos asa ca am ales tratamentul LPG pentru zona ochilor. Efectele le-am observat seara si a doua zi la demachiere. Zona este mai relaxata, ridurile se vad putin mai estompate. Si la acest efect cred ca a contribuit si esantionul de crema antirid Bruno Vassari primit in pungutele cu cadouri. Planuiesc sa achizitionez acest produs full size. 

Mi-a placut atmosfera, mi-au placut fetele. Am avut toata ziua un sentiment de bucurie, un sentiment ca se intampla de bine si ca urmeaza sa se intample de bine si in continuare. 
Cat despre cadouri, pentru mine de departe cel mai frumos si interesant a fost pachetul Moroccanoil de la Top Line pe care l-am castigat la tragerea la sorti si care, recunosc, a fost cel mai dorit de mine.
Check out the really happy face :)

Insa pe langa acesta am primit o multime de bunatati, care mai de care mai parfumate si mai interesante. Pentru asta as dori sa multumesc sponsorilor: Yves Rocher, Sephora, Topline (Academie, OPI, Alessandro, LPG, Moroccanoil), Beauty ONE (CHI, label.m, Paese, Biosilk, Bruno Vassari), Inglot, Wella, Melkior, B.U., Elmiplant, Max Factor, L’Oreal, Coty (Rimmel London, Astor, Miss Sporty, Nicole by OPI),  Aria Estetic, CrioBio, Dove, Orly, Raluca Popescu Make-up & Eyelash Studio si Xtreme Lashes.  

Si mai doresc sa le multumesc organizatoarelor: Ioana, Cristina si Larisa pentru toata munca depusa si pentru atmosfera creata.  Si, nu in ultimul rand, multumesc lui Jully, Dianei si Federovei pentru poze.



12 comentarii:

  1. Cred ca a fost o experienta foarte placuta :) Toate sunteti frumoase :-*
    La voi a venit Mosul mai devreme cu cadouri multe,frumoae si utile.
    Sa le folosesti cu dag! :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru incredibilul set Moroccanoil, s-a vazut ca ai fost foarte happy cand l-ai primit!! :D
    Si sa speram ca vom mai avea astfel de intalniri, cu sau fara cadouri, sunt mereu speciale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se intampla atat de rar sa castig ceva si mai ales sa castig ceva ce-mi doresc foarte tare... plus ca la masa vorbeam de legea atractiei si puterea mintii. Bucuria mea a fost mai mult decat cea pentru cadou. Da, sper sa ne revedem curand!

      Ștergere
  3. Iiii, ce fete frumoase!! Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim6:35 p.m.

    Ce mi-ar fi placut sa fi auzit ce au vorbit invitatii :D chiar pare un eveniment reusit si ai fost superba la eveniment :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt atat de multe intr-un timp atat de scurt incat le si uiti :)) Multumesc frumos!

      Ștergere
  5. Daca ti-am tinut pumnii si ai gandit pozitiv :D Si pentru mine a fost o placere (ca de fiecare data!) sa stau cu tine la masa. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. sa stii ca setul ala mi-l doream si eu :))) sa-l folosesti cu maxima placere :) te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Si multumesc inca o data pentru eveniment. Te pup!

      Ștergere