Reducere pentru studenti la Centrofarm

 
Centrofarm a lansat „Centrofarm Student” – un program de fidelizare dedicat exclusiv studentilor. Prin intermediul unui sticker special, care inlocuieste cardul de fidelitate clasic, studentii vor beneficia de 15% reducere la toate produsele, cu exceptia medicamentelor. In plus, studentii vor acumula, in puncte, 10% din valoarea platita pentru medicamente. Prin Programul Castiga Viata derulat de Centrofarm, punctele pot fi rascumparate in servicii medicale si de laborator, frumusete si ingrijire corporala, acces la sali de sport si servicii de medicina complementara.

Stickerele „Centrofarm Student” se elibereaza si pot fi folosite in toate farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara, fiind valabile 3 ani de la emitere.  Modalitatea de utilizare a stickerului este similara cu cea a unui card de fidelitate – se scaneaza codul de bare imprimat pe acesta. De asemenea, punctele acumulate in urma cumparaturilor facute in farmaciile Centrofarm pot fi folosite pe toata perioada de valabilitate a stickerului.

Orice persoana, cu domiciliul in Romania, avand 18 ani impliniti si care urmeaza cursurile la o unitate de invatamant superior (licenta/masterat/doctorat) poate beneficia de acest program. Pentru a intra in posesia stickerului, solicitantul trebuie sa prezinte un document – carnet de student, legitimatie de biblioteca, legitimatie de transport, care sa-i ateste statutul de student, si sa completeze un formular de inscriere.

Reducerile de 15% oferite prin intermediul stickerului “Centrofarm Student” nu se cumuleaza cu alte promotii, discount-uri sau oferte.

Sursa: comunicat de presa

Un comentariu:

  1. Anonim2:23 p.m.

    Bine de stiut, mai ales ca ma tenteaza ceva de la Caudalie:D multumim de info!

    RăspundețiȘtergere