Cosmetics Beauty Hair 2013

Cosmetics Beauty Hair reprezinta una dintre bucuriile mele anuale. De cand m-am mutat in Bucuresti nu am lipsit de la nicio editie. Cea de anul acesta a fost a sasea pe lista. Chiar ma gandeam azi ca singura situatie in care nu as regreta lipsa de la aceasta expozitie ar fi daca m-as afla intr-o vacanta cu plaja si soare. 

Si astazi, ca in fiecare an, am avut ce vedea si ce cumpara. Am ocolit elegant standul Milani cu ojele holografice si am ajuns mai intai la Golden Rose. Cu greu am rezistat tentatiilor. Colectiile Carnival, Jolly Jewels, Holiday si Impression sunt pur si simplu superbe. Am cedat, desi nu aveam in plan sa iau vreo oja, si am plecat acasa cu ce vedeti mai jos (15 lei/bucata).





Oferte interesante am tot gasit. La Beauty One reducerile erau de pana la 80%. Surpriza mea placuta a fost noul brand de machiaj Beauty One, Paese. Texturi si nuante placute, preturi bune, personal amabil. Desi initial voiam doar cateva farduri nu am putut sa nu cumpar si un fond de ten pe care l-am ales cu greu pentru ca imi placeau vreo 3 tipuri. Fondul de ten a fost 60 de lei (cel mai scump era 90) iar fardurile 18 lei/bucata. Si m-am bucurat tare cand am vazut ca erau ambalate individual.










Reduceri asemanatoare am gasit si la Diva Cosmetics.



Am zabovit putin si la standul Orly unde am admirat noile colectii, Secret Society si Surreal. Si mi-am dat peste mana la colectia Mega Pixel FX. Vedeti mai jos de ce.





La standul Adhara am admirat produsele Numeric Proof si pensulele Kim




La standul celor de la genefalse.ro am ocolit din nou listuta cu care venisem la targ. Insa ma bucur ca am facut-o. Am reusit sa aleg gene cumintele, de zi, asa cum imi plac mie. Au costat 15 si, respectiv, 16 lei.


M-am oprit si la Malu Wilz. La cursul de machiaj m-a impresionat un fond de ten de la aceasta firma. Nu l-am mai gasit insa am gasit ceva nou, cel putin la fel de interesant. Se cheama Just Minerals. Investitie: 123 de lei. 

Pentru prima data la Romexpo: produsele Mario Badescu si Minx.




Si tot pentru prima data la Cosmetics Beauty Hair am avut placerea sa intalnesc un stand de prezentare dedicat produselor romanesti care include Gerocossen, Corona, Cosmetic Plant si Pell Amar.







La Zoya am pozat mai mult din indrazneala. Nici anul acesta nu-si doresc promovare. Mi s-a spus ca nu au voie sa permita fotografierea. Numai ei stiu si inteleg de ce...



Alte standuri interesante: MUD, Make-Up Studio, Jessica.







Am mai plecat acasa si cu o paleta goala cu 6 pozitii de la Parisax (25 de lei insa e pe baza de lipici, nu cu magnet) si cu mai multe mostre. Sunt curioasa legat de cea argintie. Mi s-a promis ca-mi va usca micile cosuri peste noapte :)



Puteti vizita Cosmetics Beauty Hair maine, sambata, intre orele 10.00-18.00 si duminica intre orele 10.00-16.00.


Care dintre standuri va tenteaza cel mai tare?

14 comentarii:

  1. Standul Skin79 avea oferte sau au pastrat preturile vechi? Sunt prea multe lucruri tentante la targul asta, foarte rau pentru portofel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am facut o poza si la Skin79 dar n-am postat-o pentru ca era mai mult cu trecatori decat cu produse. Era foarte aglomerat si nu am avut rabdare sa stau la rand...

      Ștergere
  2. Aoleoooo!!!De ce ma??De ce sa faci asa ceva??Daca e un motiv pentru care regret ca nu mai stau in Bucuresti...ei bine...tocmai ai pozat motivul meu!:)) Sa folosesti sanatoasa tot ce ti-ai luat!Iar eu o sa incerc sa zic mai bine ca n-am fost pe acolo ca la oje si gene sigur ma bagam grav!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!! :))) Nebunie mare la Golden Rose. As fi luat acasa o traista plina

      Ștergere
    2. Tu iti dai seama ce am ajuns??Sa balim la Golden Rose mai ceva ca la China Glaze!:)))

      Ștergere
    3. daca aveau si gama holo..se alegea praful de intentia mea de a nu mai lua oje :)))

      Ștergere
  3. Astia de la zoya ar trebui sa dispara din comert. Mare rusine cu atitudinea asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca asta e politica lor nu ai ce sa le faci. Banuiesc ca ii intereseaza distributia si nu vanzarea la persoane fizice.

      Ștergere
  4. Anonim9:30 p.m.

    Wow! Raiul pe pamant e acolo! Frumoase achizitii! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si totusi eu am plecat acasa cu Zoya Storm :D Mi s-a vorbit frumos, n-am ce sa zic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase achizitii! Pe mine m-ar fi tentat ojele Zoya si Orly dar si MUD sau Paese!Iar beznile MINX sunt grozave, daca nu le-ai incercat inca, ti le recomand, o sa iti admiri unghiile in fiecare minut :)) Eu nu m-am indurat sa mi le dau jos cand mi le-am pus insa incepeau sa se cojeasca la varf si a trebuit sa le dezlipesc, nu am avut ce face.Insa tin cam 3-5 zile :)
    Sa folosesti toate achizitiile cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. frumoase si sugestive imagini! Am ajuns si eu la targ, mi au placut ojele orly, mi-am luat un verde redus, desi mi-au placut alea din colectia sparkle(recunosc eu sunt adepta alora sidefate, cu sclipici). In fiecare an am reusit sa imi iau cate ceva pentru sufletelul meu ba samponul si balsamul de la Label M, ba oja de la CHI cu matase, ba diverse sampoane de la Angel, Herbacin, ba diverse oje, acum am luat Milan si Parisax, fiole Floritene..Sper sa va luati si voi cate ceva! De tentatii nu mai vorbesc...

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim3:58 p.m.

    Pe langa acest eveniment, care altul legat de cosmetice mai te bucura?:)

    RăspundețiȘtergere