Comori din sertar - Concealer Mary Kay

Vi s-a intamplat vreodata sa uitati prin sertar cate un produs pe care sa-l redescoperiti peste luni de zile si nu va vina sa credeti cat de bun este? Recent mi-am adus aminte de anticearcanul (concealer) Mary Kay. Poate ca tenul meu este hidratat ma bine sau poate, din contra, cremele mele hidratante nu mai fac fata ca acum un an. Cert e ca adera altfel pe piele. 


Are o consistenta mai putin cremoasa comparativ cu alte produse similare si se usuca instant dupa aplicare. Insa ce m-a uimit a fost puterea de acoperire. Am un fel de alunita pe mana care este "instrumentul" meu pentru testat acoperirea produselor si va pot spune ca acest produs a facut, de departe, cea mai buna treaba. Din acest motiv, desi este un anticearcan, poate fi considerat si un corector. Daca acopera asa frumos o alunita inchisa la culoare va puteti da seama ca se pricepe de minune la acoperit pete de la acnee. 


Aplicat sub ochi rezista frumos toata ziua.  Nu se intinde si nu se strange in riduri ascunzand cu succes orice zona mai intunecata. In imaginile de mai jos a fost aplicat fara o hidratare a zonei (aplicasem crema si crema de protectie solara de dimineata iar pozele au fost facute mult mai tarziu), doar pentru poze. 



Tubul contine 8,5 g de produs si poate fi achizitionat prin reprezentantii Mary Kay, de pe okazii (mai rar) sau de pe ebay la un pret de aproximativ 50 de lei. Nuanta aleasa de mine este Beige 2.

Ati incercat acest produs? Cunoasteti produsele Mary Kay?

7 comentarii:

  1. Din pacate nu am incercat nimic :(
    pare bun din cate ne povestesti :)
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. la tine arata foarte frumos,dar nu cred ca face fata cearcanelor mele :))

    http://aaannniiieee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. le cunosc doar din filmel acela cu infiintarea companiei , altfel nu ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare foarte fain! Nu am incercat nici un produs Mary Kay, dar pe viitor voi avea in vedere corectorul asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pretul mi se pare destul de mare... Dar o sa ii acord atentie, ne cam potricim la gusturi.

    RăspundețiȘtergere
  6. va multumesc tuturor pentru comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  7. produse mary kay gasiti si pe aoro.ro.va pup

    RăspundețiȘtergere