Zece de pe Youtube

In sfarsit i-a venit randul acestui tag primit de la Jully careia ii multumesc mult ca s-a gandit si la mine. Recunosc ca in ultimele luni mi-a pierit rabdarea si ma uit rar dar sunt cateva fete pe care le urmaresc foarte mult timp. 

Preferata preferatelor este Lisa Eldrige pe care am descoperit-o cand a fost mentionata pe un blog romanesc. Imi plac explicatiile ei, accentul britanic, imi place cum aplica produsele, cum le lauda fara sa se entuziasmeze pana la extaz. O admir pentru profesionalismul cu care isi face meseria.  Nu cred ca e vreun video al ei la care sa-mi fi pierdut rabdarea si pe care sa-l abandonez. 

Marlena de la MakeupGeekTV este printre primele youtube-rite pe care le-am urmarit vreodata. O stiu de pe vremea cand avea foarte multe kilograme in plus si o admir pentru toate eforturile pe care le-a depus sa slabeasca, pentru optimismul cu care a parcurs acest drum anevoios si, nu in ultimul rand, pentru tutorialele care mi se par destul de usor de urmat.

Pe Kandee Johnson iarasi o stiu de o vesnicie. M-a cucerit cu machiajele diverselor personaje de poveste si de film. Am abandonat-o o perioada, inca nu pot sa-i acord atentie pe blog insa filmuletele ei ma relaxeaza si ma inveselesc. Emana atata optimism iar zambetul ei radiaza. Eu nu stiu daca femeia aceasta o sa imbatraneasca vreodata. Nu pare sa se indrepte intr-acolo.


O fata finuta ale carei videoclipuri ma relaxeaza, de asemenea, este Tiffany. Si pe ea o urmaresc de 2-3 ani. Are tutoriale usor de reprodus si prezinta tot felul de cosmetice, de la produse ieftine pana la high-end. 


Cand spui xSparkage spui machiaje intense, in culori tipatoare. Nu le-as purta (pe cea mai mare parte dintre ele) dar ii urmaresc tutorialele cu placere. La ea am vazut prima oara Inglot si am balit pe tastatura. Daca o urmariti/ati urmarit-o stiti cu siguranta celebrul ei (pe youtube) machiaj curcubeu.


Pe FleurDeForce o urmaresc si pe Youtube si pe blog. Imi place si cum si ce spune. Dintr-un clip al ei mi-am facut la un moment dat o intreaga lista de dorinte.


Emily Noel are filmulete din care-mi fac liste peste liste si filmulete pe care le inchid imediat. Ramane, totusi, printre favoritele mele, mai ales pentru variantele ieftine de produse pe care le prezinta.  


Missglamorazzi e pur si simplu dulce. Are un stil genial de a filma si de a comenta filmuletele. Imi place cum se  imbraca si are un zambet de milioane.


Andrea's Choice mi se pare simpla. E usor sa faci ca ea. Si e frumoasa rau. De la natura.




Cu siguranta o stiti pe Lilith Moon. Atat de mult imi place cum vorbeste si cum isi manevreaza suvitele. Atata doar ca nu e asa simplu precum pare, parul meu nu e atat de ascultator si eu nu sunt nici pe departe la fel de indemanatica precum este ea. 


De cand circula acest tag am descoperit o multime de fete dragute pe care am inceput, cate putin, sa le urmaresc.

Daca aveti rabdare si urmariti clipuri de beauty pe youtube va invit sa ne impartasiti lista preferatelor voastre sau, de ce nu, a preferatilor vostri. (Ce pacat ca Petrilude s-a lasat de flmulete cu machiaje, imi placea la nebunie...) 

Nu am sa nominalizez pe nimeni pentru a face mai departe acest tag dar mi-ar placea sa-l vad la cat mai multe bloggerite.

7 comentarii:

  1. Lilith Moon este si preferata mea in materie de hair tutorials. M-am chinuit cand am incercat sa fac prima mea impletitura tip "cascada" si ma uitam la ea, putin aici, lasi, adaugi si mi-era o ciuda...:))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Lilith Moon as pune-o sa-mi citeasca povesti de noapte buna :))) cred ca as dormi ca un bebe :))) Te pup!

      Ștergere
  2. M-ati omorat cu postarile de tipul asta! Eu, care nu urmaream nicio domnisoara de pe Youtube, acum am ajuns sa stau calare pe YT sa vad ce au mai postat. :))) Am descoperit si la tine vreo 3 fete pe care nu le urmaream inca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu deschid foarte des youtube-ul dar cand ma apuc sa ma uit nu ma mai opresc :)))

      Ștergere
  3. Eu am ramas in urma cu acest tag, o sa-l fac in curand:).

    Si uite asa am mai descoprerit 2 youtuberite frumoase :X :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am descoperit si eu la tine vreo 2 fete pe care nu le urmaream si am dat Subscribe acum :)
    Postarea mea ai vazut-o?

    RăspundețiȘtergere