OPI - Get Your Number

Astazi m-am distrat putin pozand aceasta oja. De fapt soarele s-a distrat pe seama mea. Pe scurt, am vazut soare asa cum imi doream si am fugit afara sa o pozez. Cand am ajuns afara soarele razbatea printr-un strat subtire de nori. Cand sa plec a iesit iar, nici n-am pornit aparatul bine ca iarasi s-a ascuns. Intr-un final am intrat in casa ca veneau nori negri. Dupa ce am prelucrat resemnata 2-3 poze a iesit din nou, puternic asa cum aveam nevoie. Si am reusit sa pozez. 

Sclipirile multicolore ale ojei OPI Get Your Number se feresc de apataul de fotografiat. Cel mai bine se vad in lumina artificiala, exact acea lumina care-ti distruge pozele. 

Anywayz, sper sa va placa. Si promit ca e ultima OPI nisipoasa pe care v-o arat. :))) (Am mai ochit o marca de oja cu textura nisipoasa dar nu stiu daca se gaseste la noi. Pana atunci, asa cum o parte dintre voi ati vazut pe Facebook mai am trei minuni care asteapta sa fie purtate si prezentate, plus o alta pe care am facut-o ieri dintr-un base coat si un esantion de mica).






O duminica frumoasa va doresc!

30 de comentarii:

  1. Anonim2:56 p.m.

    WOW! E superba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim3:03 p.m.

    wow este absolut superba !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba e putin spus deci nu ramane decat WOOW!

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai zapacit cu niste oje frumoase! Au iesit foarte frumos pozele ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Se vede ca a venit primavara. Arata si cuticulele mele uman. Tot ce am facut a fost sa umblu putin la contrast si sa dau resize

      Ștergere
  5. Ti-au iesit foarte frumos pozele, iar oja e superba <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Superba oja, superbe poze.<3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce albastru frumos are oja! Trebuie sa imi iau si eu o nisipoasa. :) Pozele sunt foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiii ca dupa ce am vazut ojele Sand de la OPI la tine am cautat ca nebuna toata colectia P2 Sand? Fiindca oricat mi-ar placea astea, mi se par prea scumpe... dar tot cred ca o sa imi cumpar macar una!
    Superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea de nisip a fost a celor de la OPI (cred?!) si mai frumoase ca ale lor eu n-am vazut. Adica sunt mult mai mult decat nisip, au si glitter fin, si stelute (cea roz)... Si eu am sa mai cumpar variante mai ieftine pe alte culori dar sunt sigura ca nu vor fi ca OPI. Multumesc!

      Ștergere
    2. Asa imi zice si capusorul meu, dar portofelul plange la decizii de genu :)) Ti-am zis pana la urma o sa imi iau si eu una OPI, una macar. Ca oricat as vrea OPI, Chubby Stick si Revlon Barely Naked sunt prioritate :D

      Ștergere
    3. Poate iei cand vii in tara. 33 de lei nu e asa de mult, banuiesc ca atata e si Essie acolo

      Ștergere
    4. De ce am retinut eu ca OPI e 51?? De unde ai luat-o cu 33 ca acum o vreau si eu :D

      Ștergere
    5. De la saloanele Abbate se pot lua cu 33 de lei :)

      Ștergere
  9. ce frumoasa este! imi ia ochii <3

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim4:29 p.m.

    Wow!!! E superba!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tot timpul am fost fascinata de ojele Opi, asta pana cand am ajuns sa le folosesc. M-au dezamagit destul de crunt, insa pentru aceasta colectie parca mi-as calca pe inima. :)) Arata demential.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am fost dezamagita de toate marcile incercate... OPI The Impossible (din aceeasi colectie cu aceasta) m-a tinut pe unghii 5 zile! (aplicata in 3 straturi). Nu mi-a venit sa cred. Si aceasta m-a tinut 3 zile in conditii foarte bune dar a fost in doar doua straturi

      Ștergere