Stiati ca...


In saloanele ABBATE gasiti oje OPI cu 33 de lei? Inclusiv colectia Mariah Carey. Si nu, nu era nicio promotie. Din pacate in salonul din strada Viitorului am gasit doar nuanta Stay the night. Din fericire pentru mine era exact nuanta pe care mi-o doream. 

Nu stiu exact care este politica lor de pret (in functie de magazin sau acelasi in toate magazinele) dar m-am grabit sa va spun pentru ca aceasta colectie este pe terminate si poate nici voi nu v-ati indurat sa dati cca. 50 de lei pe o oja in alte magazine. 

Abia astept s-o pun la treaba! Va place ideea de "nisip lichid" pe unghii?

15 comentarii:

  1. Uhu, asa, tenteaza-ma! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiam ca erau 33 anul trecut si chiar ma gandeam la un moment dat sa le fac o vizita, dar mi-am inchipuit ca au crescut pretul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum 2 ani am luat black shatter cu 35 de lei de la standul Abbate din cadrul unui targ de nunti. pentru mine a fost o surpriza huge sa vad pretul asta :))) am avut o reactie gen "nici pe ebay nu am gasit-o asa ieftina" :)))) si chiar o cautasem

      Ștergere
  3. Ei uite ca eu stiam, nu stiu de ce n-am scris de asta pana acum :)) Cat imi doresc si eu oja asta, oooof!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu trec de un an zilnic pe langa salon si ca bleaga n-am intrat niciodata desi stiam ca au OPI la preturi mult mai mici :)))

      Ștergere
  4. Da, da, din saloanele astea mi-am luat eu primele oje OPI :D Nu am mai intrat de mult sa vad daca au colectii noi, dar e fff bine de stiut. S-o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! chiar nu ma asteptam s-o gasesc asa ieftina

      Ștergere
  5. Si eu stiam :D Doar ca nu au foarte multe nuante, cel putin la cel de pe viitorului, de langa mine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu socoteam bugetul sa cumpar cu 50 si rascoleam ebay-ul :))) nici macar nu mi-a trecut prin cap ca au mentinut preturile pe care le aveau acum 2 ani :)))

      Ștergere
  6. Abia astept sa o vad pe unghiutele tale. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In weekend o pun la treaba. rezista incredibil de eroic ce am acum pe unghii - o amestecatura din mai multe oje cu china glaze fast forward top coat. sunt socata! pupici!

      Ștergere
  7. o sa incerc sa ajung si eu la cel din bolintineanu. tot stay the night vreau deci sa speram ca o sa o gasec:D

    RăspundețiȘtergere