Produse indragite in luna ianuarie

Se pare ca am inceput anul disciplinata si fidela. N-am folosit multe produse, mi-am propus sa termin din ele inainte sa mai cumpar altceva si mi-a cam iesit. A fost mai greu la geluri de dus dar am o scuza si anume ca am mai dat cadouri din cele aflate in stoc. 
Produsul pe care l-am iubit cel mai tare inca de prin decembrie a fost Effaclar Duo de la La Roche-Posay. Pentru mine este o crema care, pur si simplu, isi face treaba. Si este al treilea tub cumparat. Ma bucur ca m-am intors la ea. 
Effaclar Duo a facut echipa buna cu 2% BHA gel de la Paula's Choice. Nu l-am folosit chiar in fiecare seara si uneori imi descuama pielea, mai ales in zona nasului. Pot spune ca le-am folosit si alternativ si impreuna si nu am avut usturimi sau arsuri. Am preluat poza de pe site-ul Paula's Choice pentru ca nu il am full size ci l-am impartit impreuna cu cineva. Desi a stat intr-un borcanel cu capac nu si-a pierdut din proprietati.
Pentru ochi am folosit demachiantul expres Yves Rocher - ceva mai delicat, mai prietenos cu pielea decat bifazicele Balea si Farmec. Iar despre crema mea iubita cu SPF 30 de la APIVITA v-am povestit aici. Zilele astea s-a terminat si am decis sa merg pe Bioderma Photoderm Spot cu SPF 50 pentru ca am inceput cremele cu acid glicolic Reviva Labs din postarea anterioara.
 
Un produs bun si ieftin de tot pentru curatarea resturilor de machiaj a fost lotiunea micelara Blanchette B de 5 lei din Kaufland. Citisem despre ea si am cumparat-o intr-o doara dar am folosit-o si inca o folosesc cu placere. Nu e lipicioasa deloc si face exact acelaisi lucru ca suratele ei mult mai scumpe. Nu sunt fana a lotiunilor micelare, nu m-a impresionat niciuna pana acum. Ceva mai buna mi s-a parut cea Avene dar nici aceea nu curata singura machiajul.
Si, daca tot vorbeam de machiaj, sa va arat si ce mi-a placut din aceasta categorie. Miniprodusul Max Factor FACEFINITY 3 in 1 s-a comportat foarte bine si singur si impreuna cu Flormar MAT TOUCH la care am nimerit o nuanta cam inchisa. Dar impreuna, aplicate cu buretelul "beauty blender" dupe, mi-au facut fata perfecta (exceptand unele pete, desigur) iar machiajul a rezistat minunat pana seara.
Mi-a luat ceva timp sa ma imprietenesc cu acest buretel si, probabil, ar fi ramas aruncat intr-un sertar daca n-as fi vazut filmuletul acesta. Ma batea gandul sa imi iau originalul dar Epurica m-a convins prin acest articol sa n-o fac. Dupe-ul meu este cumparat de aici (cand l-am comandat eu era 45 de lei si am avut transport gratuit).
In materie de pudre, pe langa draga mea MAC Mineral Skinfinish Natural despre care am scris aici am mai primit la intalnirea cu bloggeritele o pudra Deborah care-mi place la nebunie. Sclipiciul din ea nu se vede pe fata. E ceva mai inchisa decat as fi cumparat-o eu dar pe ten arata bine. 
Din baie am ales gelul de dus Elmiplant cu unt de cacao si macadamia care seamana putin cu cel cu cacao de la Yves Rocher si e foarte delicat cu pielea, lotiunea de corp Fa Sport, usoara si nu foarte parfumata, care m-a convins sa nu mai sar peste acest pas dupa dus si, ultima dar nu cea din urma, masca de par Planet Spa cu caviar de la AVON. Cred ca intuiti si voi ca faza cu caviarul e pura publicitate. Ingredientul apare in lista insa este ultimul sau penultimul. Imi plac toate mastile de par Planet Spa iar aceasta este, parca, ceva mai hidratanta decat cea cu ulei de masline si miroase fenomenal. Mirosul ramane in par si a doua zi. 
In aceasta serie de produse am decis sa includ si crema de maini si unghii Yves Rocher care m-a salvat in zilele geroase. N-am pozat-o pentru ca sta pe birou la serviciu. 
Sursa
Voi ati descoperit produse bune in ultima perioada?


Sa aveti un weekend frumos!

18 comentarii:

  1. Mi-am amintit si eu aseara de testerul Mat Touch de la Flormar si o sa-l testez ca prea-o laudat :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cred ca daca ai nimerit nuanta iti va placea

      Ștergere
  2. Ce imi plac favoritele tale! :) Cel mai tare ma tenteaza MAC Mineral Skinfinish Natural si crema de la APivita :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur! As fi continuat cu APIVITA daca ar fi avut si o crema cu SPF 50 destinata tenului normal spre gras. Din pacate cu SPF 50 au doar pentru piele sensibila si era cam scumpa sa risc.

      Ștergere
  3. Spune-mi te rog cum ai folosit efaclar duo, dupa bha ? ai mai folosit alta crema hidratanta dupa? Mi-am luat si eu bha 2% insa inca nu stiu cum sa le impac pe cele 2, daca sa renunt la efaclar in favoarea altora. Am incercat in vreo 2 seri ambele si totul a parut a fi ok. Corina a scris pe undeva despre effaclar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am folosit effaclar la vreo 10 minute dupa bha. Eu n-am patit nimic, nici macar o intepatura. Am inteles ca effaclar are 0,5% acid salicilic deci nu cred ca e mare problema. nu tin minte sa fi citit la corina de effaclar :-??

      Ștergere
  4. Crema de maini am uitat s-o trec la favorite, asa-mi trebuie daca o tin aruncata in sertar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) isi face treaba bine cand e foarte frig. ca daca nu e frig uit de ea :)

      Ștergere
  5. Crema aia de la Apivita este si favorita mea, cred ca o iubesc si mai mult de cand am vazut-o la tine :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, dar cum ai gasit testerele? pe site-ul respectiv nu e nici unul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. max factor am primit la intalnirea cu fetele iar flormar este de la Irina, directorul de marketing flormar

      Ștergere
  7. Cate bunatati...:)
    Recunosc, si mie imi place Blanchette B am cumparat-o din aceleasi motive ca si tine si chiar m-a impresionat.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca am s-o cumpar din nou, desi ma mananca sa incerc un La Roche-Posay :D Pupici!

      Ștergere
  8. Mi-a placut si mie Effaclar Duo. Pe viitor cu siguranta o voi mai cumpara!:X

    RăspundețiȘtergere
  9. asteptam un review al mastii cu caviar!:)

    RăspundețiȘtergere