Biosilk - Silk Mousse (spuma de par)


Produsele de styling sunt totdeauna ultimele pe lista mea de pofte cosmetice. Pana sa primesc (sa castig la tombola, de fapt) spuma de par Biosilk nu cred ca mai atinsesem un produs de styling de luni bune. Aveam in baie vreo doua fixative Nivea si o spuma Taft fara parfum dar cred ca stau sa expire...   

Totdeauna am detestat aspectul de par tare, aspru al parului care sta fix si ideea de bucle flexibile mi se parea SF. Nici nu-s vreo priceputa in aplicarea spumelor de par... sa fie pe par umed, uscat, semi-uscat? S-o las sa se usuce inainte sa purced la aplicarea bigudiurilor sau a bentitelor? Sa n-o las? 

Pana la urma am facut cum mi-a traznit pe moment: am aplicat-o pe par aproape uscat, am pieptanat parul si am lasat-o sa se usuce putin. Am decis sa-mi ondulez parul peste noapte cu bentita (asa cum v-am aratat aici). Rezultatul? Aici trecusera vreo 40 de minute de la primul soc: par de oaie. Mi-am trecut degetele prin par de foarte multe ori. Am tras de el, l-am intins si a ajuns asa:

Poza este suficient de mare si puteti observa ca buclele nu sunt "adunate" sau imbacsite. La atingere se simtea ca dupa aplicarea unui balsam bland. Buclele erau foarte flexibile si ma asteptam ca in doua-trei ore sa se lase pentru ca parul era foarte moale. Parul mirosea discret si placut, fara iz de alcool sau parfum ieftin.

Iar dupa 7 ore si-o plimbare pana la Ikea cu parul indesat sub gluga si umezeala si alte asemenea coafura mea arata asa:




In tot acest timp partile din fata au stat prinse strans intr-un clestisor. Aceleasi suvite rezistau eroic si a doua zi cand am fost fericita purtatoare a unor bucle fine de vara. Si am primit laude.

Nu ma vedeam scriind vreodata despre o spuma de par dar Biosilk m-a vrajit. Poate am trait eu sub pamant, poate mai sunt si alte produse la fel de bune insa pe mine nu m-au pasionat.  Si nu cred ca as fi cumparat vreodata aceasta spuma. Au trecut doua luni pana sa o incerc, chiar aveam de gand sa o dau cadou in ideea ca nu am nevoie de ea. 

In lista de ingrediente nu apare alcoolul, fapt pentru care ma bucur sincer si, printre chimicale necunoscute mie am bunghit: panthenol, aminoacizi din matase, extract din frunze de salvie, extract din frunze de tataneasa, extract din frunze de rozmarin, extract de cimbru, extract de urzica, extract de floare de musetel, extract de alge, de lavanda, extract din frunze de roinita. Suna frumos, nu-i asa?  Parfumul se afla printre ultimele 3 ingrediente.

Pret: 89 lei/ 350 ml. Eu am folosit cate un pumn generos de produs pe fiecare jumatate de par. Cred ca-mi va ajunge o vesnicie. (Spumele normale au cam 250 ml)

Ma bucur ca am dat o sansa spumei de par Biosilk. Cred ca vom fi foarte bune prietene. Voi ati incercat-o?

35 de comentarii:

  1. Doamne, sunt asa invidioasa pe parul tau! Dar sa stii ca-s inofensiva :D Partea cu rezistenta m-a vrajit cel mai mult, mie mi se lasa buclele repejor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rezistenta si par moale. Combinatie perfecta! :)

      Ștergere
  2. Ce fain! Si eu sunt fix ca tine cand vine vorba de styling... ma gandesc la par imbacsit, la spalat pe par mai des decat e cazul. Big no-no for me. Dar cu asta chiar m-ai facut curioasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am simtit nevoia sa spal parul nici aseara (dupa 2 zile) dupa ce m-a plouat binisor... E un piiiic inasprit dar e si de la ploaie.

      Ștergere
  3. Nici mie nu-mi place senzatia de par uscat, aspru. Am o singura spuma, cred ca de la Wella, pe care o luasem in ideea ca o sa-mi ajute buclele sa reziste mai mult, dar nu prea am observat sa fie eficienta in sensul asta.
    Biosilk chiar as incerca, pare promitator.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum ai facut sa iti prizi parul in bentita? Fiecare incercare a mea a fost un esec total :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, dar nu e deloc usor :( Cred ca tie ti-ar fi mai bine cu doua bentite. Pe a doua s-o folosesti doar pe portiunea din spate pentru ca e posibil sa-ti ramana foarte mult par pe care sa n-ai unde sa il bagi. Si daca te chinui se agata, se largeste, se strica... Eventual ultima parte din spate s-o imparti in doua si s-o bagi pe bentita in X... Nu stiu cat de bine m-am exprimat... Si ca sa nu scape a doua bentita s-o atasezi cumva cu clame de prima

      Ștergere
  5. nici eu nu imi cumpar des produse de styling...problema mea in General Este parul...rar, moale, matasos ca o pisica, farà volum si tot timpul electrizat...il urasc :((( si coafeza se da batuta vazand ca nu sta deloc :))))ai un par superb!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata foarte frumos parul tau si buclele sunt minunate. :)
    Vreau si eu par lung, frumos si sanatos.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai un par superb!! Foarte tentanta spuma Biosilk ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap, si cu o lista de ingrediente foarte interesanta. Multumesc frumos!

      Ștergere
  8. A fost un pic de șoc duminică când te-am văzut cu părul ondulat, să știi. Dar îți stă bine și mă bucur că ai depistat într-un final un produs care să-ți păstreze crețurile :) Vezi că exista o soluție? :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu m-ai vazut si oaie. recunoaste ca te-ai distrat :))) Dap, se poate! :)

      Ștergere
  9. Ce par frumos!
    Am ceva timp de cand nu mi-am mai luat nici fixativ si nici spuma. Suna tentant Biosilk dar cam scumputa ce-i drept :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!

      E cam scumputa dar in primul rand e mai mare decat o spuma obisnuita si in al doilea rand... daca dam sute de lei pe balsamuri si pe masti profesionale, de ce n-am da si pe o spuma? Pana la urma ne intereseaza sa avem par frumos. Cred ca multe produse de styling ieftine ne fac rau...

      Ștergere
  10. Ai un par foarte frumos! Iar buclele arata perfect :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Desi stiam ca ai un par frumos si lung, pozele de azi m-au dat gata :) Sunt speechless !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nici eu nu prea folosesc produse de styling, am parul moale, ca si al tau si nu imi place sa mi-l imbacsesc.
    Imi place la nebunie cum arata buclele tale, sunt absolut superbe!

    RăspundețiȘtergere
  13. Iubesc Buclele si imi place la nebunie parul tau cu toate ca nici al meu nu e prea scurt=))
    Eu cand imi fac bucle dau doar cu foarte putin fixativ de la Londa Trend Strong care e preferatul meu,de ce ?pt ca nu imi incarca parul,nu il intareste iar buclele mele tin pana ma spal pe cap:)
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Cred ca am sa incerc si eu fixativul acela la o ocazie speciala. Te pup!

      Ștergere
  14. Ai un par superb, poate o sa incerc si eu spuma, m-ar tenta un look de vara ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna,

    Eu sunt Eduard si ma ocup de produsele Biosilk in Romania. Ma bucur ca ai fost asa incantata de rezulatate si nu esti singura.
    Iti multumesc pentru review si iti doresc o zi excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Eduard,

      Mi-a facut placere sa scriu despre acest produs. Multumesc pentru promovarea link-ului. Numai bine!

      Ștergere
  16. Tot vedeam produsele Biosilk (parca prin Sensiblu) si niciodata nu m-am oprit sa ma uit mai atent, nu credeam ca sunt asa de bune! Si ai dreptate, decat sa dai zeci de lei pe 10 produse de styling si toate sa fie mediocre, mai bine investesti intr-un produs bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nu vad de ce un produs de styling ar fi mai putin important cand vine vorba de calitate si sanatatea parului.

      Ștergere
  17. Ce par frumos ai, superb! Am citit si eu de multe ori de metoda cu bentita dar sincer nu cred ca mie o sa-mi asa bucle rotunde, dar trebuie sa incerc. Zic asta fiindca imi faceam coafura cu betinta in care indesam parul in spate, si niciodata nu statea la locul lui, iar eu nici nu am par mult sau lung.

    Inca o data, ai un par foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! eu zic ca ti-ar iesi cu o bentita mai groasa si cu ceva spuma inainte

      Ștergere
    2. Am incercat acum doua zile cu o bentita subtire, mi-a picat de pe frunte/cap in timpul noptii ca nu stau nemiscata si ma si manca pielea sub ea :))

      Am cautat in vreo 3 magazine bentita groasa de sport sau de masti de fata si nu am gasit...am comandat acum una impletita din piele intoarsa dar tot subtire, sper aia sa fie oarecum elastica si sa-mi stea peste noapte.

      Ștergere
  18. Ai un par superb!! Iti ador buclele

    RăspundețiȘtergere