Fond de ten DIORSKIN FOREVER - review

Acesta este primul meu review la un fond de ten asa ca sa nu aruncati cu pietre (prea multe) daca nu e exact ce v-at fi asteptat/dorit sa cititi. Il folosesc de mai bine de o luna dar am vrut sa-l alternez cu alte fonduri de ten din dotare si cu toate cremele (ne)matifiante pe care le detin precum si cu/fara pudre sau spray-uri fixatoare. 

In aeroport n-am avut prea mult timp la dispozitie sa citesc etichete si sa cercetez, ramasesem cu gandul la el dinainte sa plec in vacanta si n-am facut altceva decat sa aleg nuanta. Mi s-a potrivit 022 - 020 era prea deschisa iar 030 prea inchisa. Alta nuanta intre 020 si 030 nu mai era. A costat 36 de euro. In Sephora costa undeva la 215 lei, aproximativ.

Cred ca este primul meu fond de ten foarte scump (am mai avut un MAC Studio Fix Fluid pe care, insa, nu l-as cumpara din nou, cel putin nu in nuanta in care l-am avut - NC30 - dar eu zic ca-i din alta liga) si... sa vedem daca si-a meritat banii...

Incep cu o dezamagire, si anume lista ingredientelor. Asa m-am dezumflat cand am vazut alcoolul pe-acolo pe la inceputul ei... Dar am zis sa il folosesc totusi, amagindu-ma singura ca n-o sa-mi faca rau, ca se evapora, ca nu intra cu adevarat in piele - orice sa-mi fac curaj sa-l pun pe fata. Inca nu mi s-a descompus fata, si l-am consumat cam pana sub scris-ul "FOREVER", deci cam un sfert. Nici n-am mai stat sa caut restul ingredientelor sa le vad daca-s de bine sau nu...
   
M-a mai consolat un pic SPF 25 - macar ma protejeaza de mizeriile de pete maronii de care am scapat cu greu si cu juraminte ca soarele nu-mi va mai vedea fata neprotejata.

Inainte de aplicare se agita flaconul. Consistenta este destul de lichida, comparativ cu restul fondurilor de ten pe care le detin (NYX HD, Ivatherm Joviale, AVON Extralasting). Ai zice ca n-are cum sa acopere la cat e de lichid dar este destul de dens si acoperirea este peste medie. Cel mai bine se aseaza folosind degetele. Cu Sigma F80 a fost ingrozitor - zugraveala curata. Imi place ca nu-i deloc uleios si se usuca foarte repede pe fata. Finish-ul este usor pudrat. Nu simt nevoia sa aplic pudra si nici nu arata prea delicat cu pudra, ci mai degraba incarcat. De asemenea, dupa 10-12 ore n-ai vrea sa vezi acest fond de ten combinat cu pudra si sebum, mai ales daca esti ca mine si n-ai timp/rabdare/chef niciodata sa folosesti servetele pentru sebum.  

Unele dintre voi ma stiti cat sunt de obsedata de rezistenta machiajului fetei. Asa ca va arat cum arata tenul cu acest fond de ten dupa aproape 12 ore. Eu sunt multumita. Un rezultat puutin mai frumos am obtinut folosind spray-ul fixator Urban Decay dar concluzia mea este ca acel spray nu e prea sanatos folosit zilnic.  

  
N-am stiut ce poze sa las asa ca le-am pus pe toate :))) Mi se pare ca fiecare e relevanta in felul ei. Sa ma iertati daca v-am oripilat cu ele.
Pe parcursul zilei nu-mi simt tenul incarcat, nu am mancarimi si n-am avut nici iritatii. 

In fiecare zi aplic crema cu SPF 20 Paula's Choice si simt ca impreuna cu fondul acesta de ten sunt protejata suficient. Azi, sub crema cu SPF am avut o crema Babor care, parca, l-a ajutat sa se intinda ceva mai frumos. Rezistenta a fost aceeasi cu majoritatea bazelor folosite. Stiu ca va povesteam incantata de serul matifiant Paula's Choice dar in cazul fondului de ten DIORSKIN FOREVER acest ser nu face vreo mare diferenta - adica fondul de ten rezista suficient de bine si in lipsa lui.

Sa va arat si ce promite acest fond de ten:

Well, din punctul meu de vedere, ce promite acest fond de ten - din cate am vazut/citit/testat (pentru ca, chiar daca acesta este primul meu fond de ten scump, am avut destule mostre de la destule firme de top) - tine de domeniul SF. Nu cred ca s-a inventat, inca, acel fond de ten care sa se topeasca in piele, sa devina una cu pielea si s-o faca perfecta ca in Photoshop. 

Daca l-as mai cumpara? Nu din cauza alcoolului. In rest, da, dar neaparat din aeroport sau la vreo oferta senzationala, nu la 215 lei! 

Dar, daca voi ati gasit acel fond de ten minune, sunt dispusa la teste! :)

In speranta ca ati avut rabdare sa cititi postarea mea pana in acest punct, va doresc o seara frumoasa!

13 comentarii:

  1. Nici nu ai idee cat de mult imi doresc sa incerc si eu fondul acesta de ten, poate reusesc sa fac rost de o mostra inainte...
    Imi place cum arata la tine. Am citit oricum numai review-uri pozitive, dar este cam scump...

    Sa-l folosesti cu placere in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am Dior Skin Nude. Imi place ca este foarte light (eu am nevoie de el doar pentru uniformizarea culorii tenului) si are efect de iluminare a tenului.
    un fdt bun, cu putere de acoperire mare mi s-a parut Estee Lauder Double Wear.

    RăspundețiȘtergere
  3. simona, eu as lua un mic borcanel de sclipici de unghii si l-as goli si-as merge cu el la magazin sa imi pun putin fond de ten ca sa-l poti testa linistita acasa

    multumesc frumos!

    Silvia, am avut double wear varianta "solida". a fost genial! dar nu l-am mai vazut pe la noi

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie personal imi place la nebunie. Mi se pare cel mai tare fond de ten . Il folosesc app zilnic si deja sunt dependenta de el. Isi merita toti banii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce scumpuletz este!!! Sigur mi-ar placea, vad ca are subton galbui, fix cum imi trebuie mie :D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi doresc tare mult sa incerc si eu fondul asta de ten, dar sunt atatea oferte pe piata incat mi-e greu sa ma hotarasc. Pentru mine cel mai bun fond de ten folosit ever a fost Prolumier-ul de la Chanel si mi-e asa o ciuda pe ei ca l-au scos de pe piata si l-au inlocuit cu porcaria de Perfection Lumiere, ce nu-ti poti imagina!

    RăspundețiȘtergere
  7. l-am incercat si eu...arata ok initial, dar pe urma e inutil.

    RăspundețiȘtergere
  8. iti recomand bourjois healthy mix cu cea mai mare caldura :) asta daca nu l-ai utilizat deja :)

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu il am si nici eu nu sunt prea multumita de el..eu am tenul cu subtonuri galbene dar asta mi se pare mult prea galben...si culmea mi e fost recomandat si testat p ten in sephora chiar de make-up aristul Dior Adriana...mai am niste povestiri cu ea..le voi scrie intr-o postare oe blogul meu...va invit pe toate..xoxo

    www.siherabeauty.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim7:09 p.m.

    Cum pot sa vad cat fond de ten mi-a mai ramas?Nu se vede prin sticla :(

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim3:38 p.m.

    Pe mine ma mananca fata de la el. La fel mi s-a intamplat cu orice fel de crema de fata de la yves rocher (am incercat vreo 3), chiar si de la masca pentru ten sensibil (tot de la Yves Rocher) si perlele iluminatoare de la Avon...Cred ca toate au un ingredient care fetei mele nu ii prieste, tenul meu este uscat, sensibil si cam 1 an de zile m-am chinuit cu o iritatie de toata frumusetea pe fata de la anticonceptionale...am facut pauza 3 luni si dupa cele 3 luni au inceput sa imi iasa zgrabunte, sa mi se usuce fata excesiv. Am fost la dermatolog, mi-a prescris hidrocortizon crema care nu a facut decat sa ma scape pe moment de bubite si prin folosirea a mai mult de 7 zile nu am facut decat sa le inmultesc... Am fost la alt dermatolog si la recomandarea lui am inceput sa folosesc Effaclar Duo si Crema cu Zn de la Uriage, le-am folosit cam 4 luni impreuna, bubitele au inceput sa dispara, eu am lasat anticonceptionalele si in prezent folosesc de la Bubchen (Gesichtspflege Calendula din DM) o crema de fata cu galbenele care are si zinc in compozitie, e o crema super pentru tenul uscat/normal. Lasa fata foarte fina. In prezent imi apar zgrabunte una doua cand sunt in perioada aceea din luna. Tot la DM de la firma Balea puteti gasi si o crema ieftina si buna cu SPF 50 Sundance Med Ultra Sensitive. E super ok si pretul cam 13-14 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru comentariu.Cum tu ai o problema cu un ingredient din produsele pentru fata asa si eu din produsele pentru par. Problema cu un ingredient sau cu lipsa lui, inca nu m-am prins. Sa nu mai aud niciodata de anticonceptionale... ce bube mi-au facut... Luasem si eu Bubchen si mi s-a parut cam grasa. I-as mai da o sansa, poate-mi face bine. De crema cu SPF nu stiam. SPer sa gaseasca si alte persoane comentariul tau pentru ca mi se pare foarte util.

      Ștergere