Nails, fails & shopping

Saptamana asta n-am avut bafta nici la unghii, nici la oje... S-au rupt, s-au agatat, mi-a tremurat mana ca naiba la oja, am mainile uscate...

Totusi, postez ca sa laud doua culori dragi mie. Kiko nuanta 299 si Thuya nuanta 73. De Thuya probabil n-ati auzit, am gasit-o la targul Nail Expo, la standul unde se vindea si China Glaze. Am cumparat 2 bucati - 5 lei fiecare. Este o culoare minunata, acopera perfect din primul strat si se usuca uimitor de repede. Este oja care ma salveaza cand nu am timp (am zis ca nu mai folosesc Seche Vite si ma tin de cuvant). Aseara Thuya m-a salvat de la dezastrul produs de Essie (nuanta Sole Mate) care s-a aplicat groaznic si cu zone cu strat ramas subtire si cand ma saturasem sa tot astept sa se usuce si credeam ca s-a uscat s-a busit groaznic la prima activitate prestata. Si pe Thuya am busit-o putin cand am scos telefonul din husa, dar nu e nimic grav.
Asadar, cateva poze...
Si acum sa va arat shopping-ul de azi, de fapt comanda (plasata luni) care a sosit ieri de pe icosmetice.ro. Foarte prompti, au livrat-o in aceeasi zi in care am plasat-o. Poza este mare, nu cred ca mai e cazul sa povestesc despre produse. Momentan sunt cu argila pe fata. Sunt curioasa daca e buna.

Atat pentru azi!

Pupici!

15 comentarii:

  1. Mi-am cumparat si eu de la Nail Expo 2 nuante de la Thuya si sunt extrem de multumita de ele! Imi pare foarte rau ca nu mi-am cumparat mai multe! Ai idee de unde am mai putea cumpara oja Thuya? Prin magazine nu am vazut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca doar de la ei, scria in brosura unde au salonul/magazinul dar eu am ratacit brosura. le-am gasit si pe net pe o pagina spaniola

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu o solutie pt puncte negre de la Favisan mi-am ars pielea de pe nas, incat am avut rana o saptamana. :))
    Prietena mea l-a incercat si ea, desi a vazut rana de pe nasul meu, si a tot insistat cu solutia pana si-a facut 3 rani care au tinut-o 2 saptamani. Vina a fost tot a mea ca de la mine avea produsul. :)) Ea mi l-a cerut.
    De atunci nici nu vreau sa stiu de Favisan.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aoleu :))) Am avut-o si eu si ma dadeam cu ea pe toata fata (aveam acnee de la o dereglare hormonala dar de asta m-am prins foarte tarziu dupa ce testasem o gramada de produse) si a naiba daca a facut ceva. Cand va zic eu ca am piele rezistenta...

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu am avut mascuta aceea, dar nu am fost foarte incantata de ea. nu era rea, dar nici nu era minunata! :))
    sunt curioasa la tine cum merge!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place super mult prima nuanta.

    N-am stiut de site-ul icosmetice. Il pun la bookmarks!:D

    And btw, eu adorrr masca astrigenta. E cea mai buna pe care am avut-o pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  7. world of leea, ai folosit-o cum zic ei, cu abur si stuff? Eu asa intentionez si sper sa nu uit de ea din cauza procedurii complicate

    Anda, mi-a placut mult site-ul. Decat sa umblu in 3 plafare dupa produsele astea, mai bine am comandat online. Plus ca plafarele la care am eu acces nu sunt niciodata bine aprovizionate si am obosit sa ma rog de ei...

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru mentionare si cuvintele frumoase. Ma bucur f mult cand clientii sunt multumiti :)

    @Chocolate, daca ai folosit solutia pentru puncte negre si acnee (http://www.icosmetice.ro/406-solutie-pentru-puncte-negre-si-acnee-activa.html), s-ar putea sa nu-ti fi priit extractul de nuca sau de propolis din compozitie. Solutia este foarte buna si mi-o lauda o multime de clienti, dar poate ca ai tenul mai sensibil la aceste componente.
    Poti incerca Suspensia pentru ten inestetic, tot de la Favisan (http://www.icosmetice.ro/413-virginia-suspensie-pentru-ten-inestetic.html), care contine aloe, argila, zinc si vit. C si e pt cosuri si puncte negre.
    Scuze pt linkuri, dar daca tot ziceti ca v-a placut magazinul, v-am trimis direct la produse :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am auzit numai de bine despre crema contur pt ochi de la Cosmetic Plant. Sunt chiar curioasa daca la tine functioneaza. Sa ne tii la curent. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac ambele nuante super mult! Si mie imi tot face cu ochiul o oja de la Gosh asemanatoare cu prima si sper sa o cumpar cat de curand.

    Sa ne spui parerea despre produsele de la icosmetice. Chiar suntt tare curioasa de masca.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut, ai un tag pe blogul meu! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Diana, poate eu am pielea sensibila, dar i s-a intamplat si prietenei mele. Eu m-am dat de 2 ori cu solutia respectiva si rana de pe nas a fost destul de mare. Prietena mea a insistat cu solutia, desi stia ce mi s-a intamplat mie si a avut pielea de pe nas mult mai arsa.
    Scuze, nu vreau sa fac reclama negativa site-ului tau.
    De atunci nici nu am mai cumparat produse Favisan.
    Asa cum eu pot fi multumita de un produs, o alta fata poate fi nemultumita din cauza unor reactii alergice. :) Si reciproca e adevarata.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai nu faci reclama negativa siteului. Si pana la urma nici produsului. Asta zic, ca nu neaparat ai avut reactie alergica din cauza ca firma este Favisan, ci din cauza ca poate esti alergica la unul din componentele produsului respectiv. Tocmai de aia ti-l recomandasem pe celalalt, care este de asemenea f bun, dar are alta compozitie.
    Tanti de la posta unde duc eu pachetele mi-a zis si ea ca solutia cu nuc este prea tare pt ea, dar suspensia cu argila ii este foarte buna. Pe de alta parte, solutia cu nuc este cumparata de f multe persoane, care sunt incantate de ea. Vezi, tenuri si tenuri :) Si eu m-am lungit ca o zi de post :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Acum am realizat ca si eu folosesc suspensia cu argila. Am cumparat-o la recomandarea unei doamne de la un plafar si mi-e destul de buna. Adica imi calmeaza micile probleme

    RăspundețiȘtergere
  15. Prima oja seamana cu Chanel- Blue satin.
    Arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere