Seche Vite dry fast top coat - incantare si dezamagire

Azi vreau sa va vorbesc de ceva ce pentru mine a fost ca o minune. Am tot auzit de top coat-ul pentru uscare rapida Seche Vite si am tot citit si m-am convins instant: TREBUIA SA-L AM! Zis si facut, milogit dupa ajutor pentru comandat pe ebay... intr-o saptamana si-un pic il aveam.
Prima folosire: WOW! Manichiura gata in 15-20 de minute, cu baza si doua straturi de lac de unghii si perfect uscate. Aplicat peste 2-3 straturi de baza/lac usuca aproape instant. A functionat chiar si cu ojele Avon, care in mod obisnuit (cel putin cele doua pe care le posed) si a doua zi se mai puteau "strica" de la diverse accidente...

Din pacate dupa cca. 10 minute de stat in cada cele 2 straturi de oja acoperite de top coat pentru uscare rapida se "dezlipeau" ca niste abtibilduri, in fasii mari, uneori o singura fasie cat toata unghia. Dar am trecut si peste acest detaliu, oricum pe unghiile mele nu rezista nimic, macar faceam economie serioasa de timp la aplicare.


Si m-am tot bucurat eu de minunea Seche Vite... o saptamana... doua... trei... cate doua folosiri pe saptamana, pana am inceput sa constat ca unghiile mele deveneau din ce in ce mai casante, exfoliate, se "jupuiau" (tot un fel de exfoliere doar ca se lua de pe unghie un strat ca o pielita). Am zis ca poate e din cauza ca am schimbat dizolvantul de unghii... am revenit la OPI, era din ce in ce mai rau.


Ce promite descrierea Seche Vite:


Seche Vite™ Dry Fast Top Coat is widely acknowledged as the world's finest top coat. Its patented formula penetrates through the nail lacquer to the base coat forming a single solid coating over the nail plate for a much more durable finish, guaranteed not to yellow and leaves nails silky, stronger and resistant to chipping and peeling.


Carevasazica... de vis!

Dar sa vedeti ce scrie pe sticla...

Hmm, te face sa te gandesti de doua, trei ori... sau sa zici: "eh, americanii astia, exagereaza!" si sa iti vezi de treaba ta...

Acum... AVERTISMENT (sau cum zice americanu': WARNING): urmeaza o imagine care va poate strica pofta de mancare pe mai multe zile.
Asa aratau unghiile mele de dimineata, inainte sa decid sa le tai din carne si sa le las cu lac (Essie 3-way glaze) macar cateva zile.


Pentru unghii cu gel cu siguranta ca Seche Vite ramane un produs fabulos. Nu are ce sa distruga. Dar pentru unghii naturale, nu l-as recomanda. Nici n-am sa-l arunc, am sa-l tin pentru situatii cu adevarat urgente, pentru evenimente speciale. Si voi avea grija sa-l dau jos a doua zi.


A costat 35 de lei, cu tot cu transport.

14 comentarii:

  1. costa si destul de mult si iti ataca unghiile:-s...ca sa iti repati unghiile foloseste tratamentul de la farmec cu vitamine B5.;)Nu e scump si unghiile se vor intari si nu se vor mai exfolia;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau :( Hai ca isi revin ele si se fac frumusele. Ai o forma foarte frumoasa a patului unghial,sa stii. Si degete frumoase :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc Seche Vite de mai bine de 2 luni si nu am nici o problema cu unghiile (ca cea de care ai pomenit tu) si nu am cele mai bune unghii din lume. Singurul defect care i l-am gasit este ca dupa 3 zile de purtare se "toceste" oja de la colturile unghiilor, dar nici urma de vreo atacare a unghiei. Nu cumva ai incercat vreo oja noua sau alt produs pentru unghii si de la acela ti se trage beleaua? Sau si mai rau, ma gandesc acum, nu cumva produsul nu este original?

    RăspundețiȘtergere
  4. Irynuk, solutia de la farmec imi provoaca usturimi pe suprafata unghiei :| de fapt sub unghie... chiar si atunci cand feresc cuticulele

    Whisper, multumesc frumos


    Camelia, n-am incercat nimic nou :( ba chiar am cautat sa folosesc lacuri fara sclipici (mi se pare ca nu functioneaza la fel de bine peste sclipiciuri). Cred ca produsul era original, a venit si cu cutiuta, si cu prospect, vanzatorul avea mii de aprecieri pozitive... Si vreau sa zic ca am folosit mereu baza, aceeasi baza care mi-a ajutat mult unghiile, essie...

    RăspundețiȘtergere
  5. wow...chiar ca dezamagire cand iti vezi unghiile devenind asa...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu n-am observat nici problema asta cu sclipiciul. Chiar am folosit peste Nubar - Jewel care e plina de sclipici - si n-am avut nici o problema. Nu stiu ce sa zic, posibil sa fi avut tu o reactie la vreunul din ingrediente. Se mai intampla si d-astea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand zic sclipici ma refer la ceva gen china glaze party hearty, cel care se da jos cu tot cu unghie, ca asa peste china glaze spin me round care seamana ca textura cu nubar jewel n-am avut probleme

    RăspundețiȘtergere
  8. astept sa-mi vina acum ceva similar de la china glaze. sa vedem cum se comporta. poate e totusi problema cu vreun ingredient. de la lichidele de uscare rapida n-am avut probleme

    RăspundețiȘtergere
  9. N-ai facut economie la timp de aplicare dar ai facut la timpul de indepartare a ojei de pe unghii daca se ducea in fasii:))

    RăspundețiȘtergere
  10. super produs,m-ar incanta si pe mine.pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ah...ce aiurea!
    Si pe mine m-ar incanta dar poate unul care sa nu distruga unhiile :(

    RăspundețiȘtergere
  12. Ok.Clar nu o sa mi-l iau. Mai ales dupa ce am vazut ca scrie pe eticheta. Stiu ca produsele reactioneaza diferit in functie de persoana, dar prefer sa nu risc:d xoxo

    RăspundețiȘtergere
  13. Pacat..auzisem si eu lucruri bune despre top coat-ul de la Seche Vite...

    Acelasi lucru am patit si eu cu intaritorul de unghii 24k gold de la Avon:( de la asta nici ca mi-am mai luat vreunul..

    RăspundețiȘtergere
  14. mi se pare cel mai bun top coat ever,nu strica unghia,il aplic de 1an clientelor mele si nu am vazut nici o schimbare la textura ei! nu stiam ca-l pot gasi si la noi,eu il procuram din america!

    RăspundețiȘtergere