Review - NUXE - Huile Prodigieuse

Am primit de la Mihaela acest ulei pentru a-l testa si pentru a-mi spune parerea.
Am preferat sa-l pozez dupa doua saptamani pentru a se putea observa cat am "abuzat" de el.

Prima caracteristica impresionanta a acestui produs a fost si este mirosul. E pur si simplu minunat. Prietenul meu n-a fost impresionat de niciun parfum din numeroasele pe care le detin cum a fost impresionat de mirosul acestui ulei. Si mai e ceva ce m-a uimit si pe mine si pe el. De obisei se plange cand ma cremuiesc, zice ca-s unsuroasa, dar la acest ulei nu l-a deranjat absolut nimic desi fata imi lucea.

Cel mai mult l-am folosit pe fata. Daca la inceput tot il combinam cu diverse creme, mai apoi am constatat ca si singurel poate face treaba pe care o face o crema hidratanta si am sarit peste crema de mai multe ori. Dimineata aplic mai intai crema apoi ulei si, pana ma mai invart un pic, se absoarbe in totalitate. N-am avut probleme cu fata lucioasa, n-am mai folosit primere si totusi fata a aratat decent si dupa 10 ore.

Aplicat dupa serul de peeling pe care il folosesc in perioada aceasta a facut o treaba foarte buna, n-am avut iritatii, nici roseli. Nu mi-au aparut cosuri, nici puncte negre, am fata curata si luminoasa - nu numai datorita acestui ulei dar cred ca isi are si el meritele lui.

Cred ca dupa prima folosire am inceput sa il caut pe net sa vad de unde si cu cat l-as putea achizitiona pe viitor.

Am folosit putin cam mult pentru numai doua saptamani dar sa nu va inchipuiti ca se termina repede, doar am exagerat eu si de vreo doua ori am irosit cu mult mai mult decat era nevoie (sper ca se vor lua picaturile de pe covor). Am aplicat uleiul si dimineata si seara, pe fata si pe buze si de cateva ori pe par. Pentru par nu pot spune ca a facut minuni dar eu am parul natural si sanatos si il ingrijesc cat pot eu de bine, nu folosesc produse de styling sau placa sau ondulator (cu exceptia ocaziilor speciale) si folosesc sprayuri de protectie in timpul uscarii cu foehnul. Am avut grija sa adaug cateva picaturi si in serul de varfuri Avon care e combinat cu un ser Joico si pe care il aplic cat pot eu de des.
M-am gandit sa-l transfer intr-un recipient cu pulverizator dar inca n-am facut-o, n-am ajuns sa cumpar recipientul respectiv.

Recomand cu caldura NUXE - Huile Prodigieuse. Cred ca ar fi minunat si pentru burtici de gravidute, si pentru corp in general.

6 comentarii:

  1. Ma bucur ca ti-a placut . Momentan se gaseste in Saramed Jollie Ville si in scurt timp si pe cateva farmacii online .

    RăspundețiȘtergere
  2. e mult mai frumoasa descriere ta ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. spune-mi te rog ce ser de peeling folosesti...ms frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. Folosesc serul care este afisat in bara din dreapta la "Acum testez..."

    A trecut de mult a 5-a saptamana insa m-am oprit dupa prima aplicare din saptamana respectiva (trebuiau sa fie 3 aplicari, alternativ cu 2 aplicari in saptamana anterioara) dar am simtit fata usor sensibilizata si am facut o mica (mare) pauza. Reiau saptamana asta utilizarea si am sa-i fac un review. Pe scurt, as vrea sa fi fost un pic mai puternic, cele doua pete de care voiam sa scap sunt inca pe fata, nu la fel de intense dar sunt :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Atatea pareri bune am auzit despre acest ulei! Il vreeeau dar deocamdata depaseste bugetul :(
    As mai vrea sa te intreb ce folosesti pentru par (sampon, balsam) si de la Joico ai Split End Mender sau alt ser?

    RăspundețiȘtergere
  6. pntru par folosesc Joico atunci cand am timp - k-pak, tot setul, asta insemnand o data la o luna-doua.

    ca ser, clasicul avon, serul de varfuri, in care am turnat mostra de ser de varfuri joico.

    asa de zi cu zi am pantene - masca si balsamul sunt geniale - masca de la planet spa cu masline, am si niste balsamuri de la natura verde sau ceva de genul

    ca sampon vad ca imi merge h&s pentru scalp sensibil cu aloe vera, pantene si elseve imi distrug scalpul

    RăspundețiȘtergere