TAG: My perfect imperfections

A ajuns si la mine acest tag de la Julie.

Reguli:
1. Enumera 3 “defecte” fizice, imperfectiuni care te deranjeaza.
2. Numeste 3 calitati fizice, lucruri care-ti plac la tine.
3. Vorbeste despre ele, exact de ce te deranjeaza iti plac, modul in care te fac sa te simti.
4. Spune un lucru care iti place si un lucru care-ti displace la persoana care te-a tag-uit.
5. Da tag-ul mai departe altor 5 persoane.

So... 3 defecte fizice... well, cam 3 sunt mai importante asa. Nu-mi place dantura mea. Am avut probleme dintotdeauna cu dintii si am obosit sa tot vizitez dentisti si-mi vine sa-mi scot toti dintii si sa-mi pun altii noi. Cine ma cunoaste stie foarte bine ca nu-mi place ca am picioare groase, de bebelus cu glezne tot groase... si mai sunt si scurte ca, deh, am inaltimea pe care o am. Cu 1 cm mai mult decat Julie :))) Cel de-al treilea e tot o vesnica problema a mea, greutatea... kilogramele in plus care se pun tot timpul unde nu ai vrea sa se puna...

Ce-mi place la mine... Imi place capul meu (par, ochi, nas, buze urechi). Ochii mei sunt verde deschis conturat cu verde inchis iar in jurul irisului am un portocaliu inchis. In lumina se vad foarte frumos (modesta de mine). Parul meu e cuminte, de-asta imi place, si luceste si vara capata tot felul de reflexii. Buzele sunt cele mai laudate, dupa ochi. Si cand ma gandesc cat le detestam in copilarie :)))

Ce-mi mai place la mine... mainile mici si fine.
Imi place si pielea mea care capata vara o culoare foarte frumoasa, pastreaza bronzul pana spre primavara, nu se arde la soare, nu se cojeste si e fina. Tenul e un pic mai fitos dar asta numai din vina mea. Am facut niste greseli, mai mult sau mai putin, si am suferit consecintele. Inca le mai sufar dar oricum e foarte bine fata de cum era acum 3 ani.

Ce-mi place la Julie.. imi place ca e little wiki, ca are raspuns la orice intrebare si mai are si rabdare sa imi povesteasca. Ca stie de la machiaj pana la legarea becurilor in serie sau in paralel, de la handmade (tot felul de termeni de ma face tot timpul sa tin aproape de Google) pana la melanina din piele. Ce nu-mi place... eh, mult spus nu-mi place si nu e o caracteristica generala: nu ma lasa sa vorbesc!!! pregatesc si eu terenul sa o intreb ceva si pana termina ea de raspuns la intrebarea preliminara uit ce-am vrut s-o intreb :))) (stiu, o sa ma injure, da' ma iarta ca ma cunoaste)

Mai departe mi-ar placea sa scrie Deena si toate fetele maniace pe oja pe care le urmaresc dar pacat ca ele nu-s romance :(


3 comentarii:

  1. :P Sooowy, stii ca nu ma pot abtine sa vorbesc....prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai si de la mine un tag sweety:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Siii, ai tagul si de la mine, asa ca acum trebuie sa il faci!

    RăspundețiȘtergere