Cu un primer bun se poate folosi si un fond de ten prost

Am ten mixt. Daca ma machiez la 7.30 la 16 deja am fruntea imbacsita si nasul si putin obrajii, la 19 deja arat ca un bec, sau mai bine zis un bec imbacsit...

Mi-a fost recomandat T-zone shine control de la Clinique si cum mi-s maniaca pe primere am fost si l-am cumparat. E foarte bun. Chiar nu mai luceste fata seara. Dar ce te faci cu obrajii? N-am indraznit sa-l pun pe obraji din cauza de ten cu probleme. Norocul a facut sa primesc de Craciun un tester de Idealist de la Estee Lauder, 15 ml, fix cat are si Clinique. So, am gasit combinatia ideala. Cu cele doua produse pot folosi L'oreal - o mizerie de fond de ten (bunicel comparativ cu altele dar prost de fel) sau minerale care tin da' nu tin cat as vrea eu.

T-zone shine control a fost 83 de lei
Idealist costa aproximativ 170 (hmm, nu stiu daca am sa-l achizitionez cand n-o sa mai fie...)
Um minus pentru Idealist este mirosul - un pic prea parfumat...

Dar cand ai noroc ai noroc, le mai si primesti, iar eu am achizitionat recent o crema cu care nu mai e nevoie de cele doua, asa ca le tin pentru zilele cand se va termina minunea si n-o sa am fonduri s-o reachizitionez desi m-as lipsi si de mancare o saptamana pt ea pt ca m-a scapat de cosuri.
Io=hepi!

Dar despre crema.. va urma.

Sa fac si o lista cu primere pe care NU le recomand:
Sephora Perfection Primer
Oriflame - Makeup base or something
Avon Magix - nooo way!! n-am avut curaj sa aplic pe toata fata dupa ce am aplicat pe cativa cm2
Radiant..hmm.. bunicica dar nu pentru tenul meu mixt...
Coastal scents - ori n-am aplicat eu bine ori n-are niciun efect si-atat... e un praf alb care nu se adapteaza deloc si trebuie sa ai grija sa-l acoperi bine (baza asta e strict pentru minerale)


Pozici cu produsele minune:

8 comentarii:

  1. hello...nostima postarea. sincera sa fiu, mie mi se pare inutila folosirea primerului, dar cu toate astea mi-am cumparat unul. pe cel de Avon. mi se pare interesanta textura si imi place senzatia care o lasa dupa. parca atingi catifea. dar nu am fost prea atenta la efecte pe parcursul zilei. de maine dimineata o sa incep sa il folosesc mai des. si poate chiar o sa imi mai cumpar si alte primere pentru a imi face o parere.

    RăspundețiȘtergere
  2. daca iti tine fondul de ten frumos pana la sfarsitul zilei nu vad de ce ai avea nevoie de primer. fata de catifea lasa cam toate, problema este dupa cateva ore cand sebumul se amesteca cu fond de ten, poluare, praf, etc...

    primerul mai si protejeaza dar multe dintre noi isi simt fata incarcata cu el...

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu am avut decât primere de faţă Sephora momentan, dar vreau neapărat să-l încerc pe cel de la Cargo, iar acum şi Idealist :))

    RăspundețiȘtergere
  4. buna...am testat primerul . imi place. in primul rand eu nu ma dau cu fond de ten, deci nu pot da un verdict complet. poate cu crema nuantata/colorata (care o fi denumirea in romana), dar mi s-a terminat crema pe care o iubeam si fara de care credeam ca nu pot trai. dar se pare ca pierzi una si castigi alta. oricum sunt foarte curioasa sa vad cum sunt alte primere mai bune, daca zici ca asta de la avon nu e fantastic. te pup. mai vb.

    RăspundețiȘtergere
  5. pretty5:37 a.m.

    deci merci de 10x!
    era cat pe ce sa fac prostia sa iau Sephora Perfection Primer! la recomandarea unei vanzatoare evident! mdea
    am gasit numai lucruri interesante pe blogul tau,asa ca am sa te urmaresc mai atent de acum! pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim2:14 p.m.

    Eu folosesc primer Sephora este extraordinar de bun dar nu il mai gasesc in nici un magazin acum :( O sa incerc si ce ai postat tu aici dar preturile mi se par destul de mari cel Sephora e vreo 45 lei. Am vazut ca scria cineva de primer de la Avon... Pai cu Avon te astepti sa vezi o diferenta? Eu am fost la un dermatolog acum ceva timp si mi-a zis sa evit in totalitate produsele de fata de la Avon, Garnier, L'Oreal, Oriflame, etc (in special pentru persoanele care au tenul cu probleme) pentru ca aceste produse provoaca aparitia cosurilot. Am inceput sa folosesc produse mai de calitate si am vazut diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate il folosesti pe cel transparent de la sephora, al meu e un tub negru... am dat vreo 50 de lei pe el, sau chiar 55, nu mai stiu. De acord cu medicul tau dar ai grija si ce mananci.. eu de doua luni sunt foarte atenta cu ca mananc si fata mea arata muult mai bine, adica n-a mai iesit nimic... ca si crema dintre academie, spirulina hofigal si avene clean ac am ramas pe avene caci mi se pare cea mai "confortabila", doar ca face scamute, dar fdt se aplica ok peste ea

    RăspundețiȘtergere