Pentru tine si pentru sanatatea ta

Mult prea des ni se spune sa avem grija ce mancam, sa evitam stresul, sa ne ingrijim tenul cu cremele potrivite, sa aratam bine ajutandu-ne de ultimele inovatii in materie de sport si ingrijire corporala. Scopul: sa fim tinere, sa fim frumoase.

Azi vreau sa-ti amintesc ca suntem atat de sensibile si atat de vulnerabile iar boala nu alege. Azi vreau sa-ti spun ca trebuie sa ai grija de tine si de sanatatea ta. Pentru ca poti fi sigura ca in momentul in care apar problemele nu-ti va mai pasa nici de riduri, nici de creme si nici de kilogramele in plus ori de ultimele tendinte in moda. Sau daca ghinionista nu esti tu ci o persoana apropiata tie te vei simti atat de superficiala... si, in acelasi timp, neputincioasa...

OVERMED MEDICAL CENTER este clinica la care merg cu placere si cu optimism de fiecare data, prima clinica unde am fost intampinata de medici adevarati si nu de "masini de livrat diagnostice si tratamente standard", unde am prins curaj desi eram hotarata sa nu mai calc prin cabinetul unui medic de teama sa nu mai aud aceleasi verdicte, repetate mecanic. 

OVERMED anunta derularea unui program de depistare precoce a cancerului de col uterin la persoanele de sex feminin cu varste cuprinse intre 18 si 80 de ani.

Conditii de includere in program: pacienta trebuie sa aiba calitatea de asigurat si sa prezinte un bilet de trimitere de la medicul de familie. Actiunea se deruleaza in perioada 25 iulie 2014 – 25 octombrie 2014.

Programeaza-te si tu la unul dintre numerele de telefon 0723.166.067 sau 031.100.20.02 si afla ca esti bine!

In cadrul programului vei beneficia GRATUIT de: o consultatie, o colposcopie, un examen citologic Babes-Papanicolau si un examen de secretie vaginala.

Tu ti-ai facut vizita la ginecolog pe anul acesta? Daca nu, nu mai amana! In joc este sanatatea ta!

2 comentarii: