Noua farmacie-concept Help Net

Dimineata friguroasa si ploioasa. Cateva mici probleme de rezolvat... putin fond de ten si un liner... si pantofii cu toc. Pentru ca sunt inchisi si inalti. Apa nu ma va invinge. Prima aplicatie de chemat taxi ma refuza... si a doua... o instalez pe a treia despre care auzisem ca-i buna de tot. Nici macar nu ma baga in seama. Se facea tarziu... Decid sa zbor ca vantul si ca gandul pana la statia de taxi unde primul sosit e al meu. Face glume pe seama mea. Ma vazuse alergand pe tocuri. Tocuri foarte inalte. Ii raspund relaxata ca asa imi fac eu jogging-ul de dimineata - pe tocuri cui de zece centimetri. Pornim la drum. Ne indreptam catre Dorobanti. Pentru o clipa sper ca voi ajunge la timp dar nu sunt atat de norocoasa. Ajungem pe Radu Beller si incepem sa numaram cladirile. Ce se intampla? Unde este noua farmacie concept Help Net? Ne intoarcem. Vad reperul: Chocolat. Ma uit pe partea opusa. Vad scris mare "FARMACIA", cu litere vechi precum cele care descriau numele unui magazin cu vitrine frumos decorate in fata carora eu, copilul, ramaneam mereu privind fermecata. El se plange ca nu vede niciun Help Net. Eu ii spun ca am ajuns unde trebuie.

Evident ca am ajuns ultima dar sunt intampinata cu zambete. Atmosfera este relaxata si prietenoasa. Interiorul este diferit de orice alta farmacie, chiar si una Help Net. Este un aer de vechi si nou. Dar nu vechi ca in vremurile copilariei mele, unde te intampinau niste doamne rigide in halat alb iar mirosul de doctorii te coplesea. Flacoanele in ambalaje moderne care gazduiesc potiuni create dupa ultimele descoperiri in domeniul farmaceuricii si cosmeticii stau frumos pe rafturi din lemn ce amintesc de drogheriile de alta data, drogherii cum am vazut doar in poze sau in filme.
Sticlutele "vechi" de pe rafturile superioare vin si ele sa completeze imaginea retro. Farmacia este spatioasa insa atmosfera este calda.
Imi place sa analizez rafturile cu produse cosmetice dintr-o farmacie si in noua farmacie concept Help Net am putut face asta in voie. De asemenea, am putut afla informatii pretioase despre gamele de produse Skincode si Foltene. Daca Skincode nu-mi este strain ca brand, Foltene a fost ceva nou pentru mine. Am plecat acasa cu un sampon restructurant si mi-am trecut pe lista un nou sampon pentru scalpul sensibil, problema mea de toate zilele.

Asadar, daca va aflati in zona nu ezitati sa intrati in aceasta farmacie deosebita unde veti gasi produse de calitate si sfaturi de incredere, intr-o atmosfera relaxata si.... fara miros intepator de medicamente.

V-am facut curioase? Ati vizita un astfel de concept store?

2 comentarii:

  1. Cum sunt preturile comparativ cu Belladonna? Au adaosuri decente sau nesimtiri de genul celor de la SensiBlu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nimic nu se compara cu Belladona, poate doar Farmacia Tei dar si acolo am vazut preturi umflate la anumite produse :( Cu cardul de fidelitate sunt ok preturile

      Ștergere