OPI - Anti-Bleak

Iarasi a trecut ceva vreme de cand nu v-am mai aratat o oja. Am avut unghiutele in refacere. Din nou fac modificari si experimente cu dieta sa vad ce se intampla, si la unghii si la ten. Pe langa toate astea vrand-nevrand le-am lasat fara oja si sa-si mai revina dar si pentru ca nu ma pot abtine de la spalat vase si nu ma tin nervii sa le fac zilnic. Ideal ar fi sa nu mai uit sa ingrijesc cuticulele si sa-mi cremuiesc mainile dupa fiecare spalare, stiu. 

Oja de azi este cadou de la Top Line, carora le multumesc. Desi la prima vedere am fost tentata sa zic ca mai am macar doua asa, adevarul e ca seamana dar... nu prea. OPI Anti-Bleak se remarca prin luciu (in poze n-am folosit top coat) si prin rezistenta. Acoperirea este perfecta din doua aplicari. Ar fi si din prima daca as bibili mai mult. Dar, cum m-am super-chinuit sa aplic fara sa fie nevoie sa curat cuticule, am preferat doua straturi. Si numai bine ca n-a mai fost nevoie nici de zeci de minute de bibileala la prelucrat de poze. Poate nu-s perfecte in poze, asa privite cu lupa, insa in realitate arata foarte frumos.

Prima poza este facuta cu blitz iar urmatoarele fara, la interval de cateva secunde. A se observa diferenta la cuticule :).







Ce spuneti? Va place? Ati purta aceasta nuanta?

14 comentarii: