Testeaza Herbalife alaturi de mine! - Incheiat

Sunt convinsa ca majoritatea ati auzit de produsele pentru slabit Herbalife. Nu despre ele vreau sa va povestesc astazi, asa cum poate parea din titlu. Astazi vorbim despre gama de produse cosmetice comercializata de Herbalife - Herbal Aloe despre care, probabil, multe dintre voi inca nu ati auzit. 

Aceste produse sunt special concepute cu ingrediente din plante, fara parabeni si sulfati, care intaresc firul de par si hidrateaza pielea.

In vacanta de iarna am avut placerea sa testez un set pentru calatorie Herbalife, cinci produse multifunctionale care au ocupat putin loc in bagaje si m-au ajutat la nevoie. Setul este compus din:

- Herbal Aloe Sampon pentru intarirea parului
- Herbal Aloe Balsam pentru intarirea parului
- Herbal Aloe Gel de curatare pentru maini 
- Herbal Aloe Lotiune pentru maini 
- Herbal Aloe Gel calmant

Am sa le iau pe rand sa va spun cateva cuvinte despre ele. Samponul si balsamul Herbal Aloe mi-au fost suficiente trei spalari pentru ca, dupa cum probabil stiti, am parul lung. M-am temut ca se vor epuiza la prima folosire tinand cont ca nu am obiceiul sa ma zgarcesc cand folosesc produse pentru par insa nu a fost asa. Desi nu m-a innecat in spuma samponul mi-a curatat bine parul iar balsamul, chiar daca este genul de produs care nu face spuma si ai senzatia ca "dispare in par" mi-a lasat pletele "flexibile" (nu stiu daca este termenul cel mai potrivit, ganditi-va la reclame cand parul nu vrea sa stea infasurat pe deget. Asa mi-ar placea sa il am tot timpul). Din pacate a trebuit sa ma spal din nou dupa numai doua zile pentru ca, fiind la munte, am purtat caciula si s-a uns foarte tare.  
Gelul de curatare pentru maini si corp Herbal Aloe miroase placut, curata delicat si, cel mai important nu usuca pielea. L-am folosit, asa cum ii spune si numele, atat la spalatul pe maini cat si la dus. Alaturi de lotiunea pentru maini si corp a facut o treaba foarte buna in a-mi pastra mainile fine si hidratate, in conditiile in care cel mai frecvent uit sa-mi iau manusile de acasa sau le tin in buzunar pentru ca vreau sa pot tasta la telefon sau sa fac poze. Recunosc, n-am folosit lotiunea pe corp, mi-a placut prea mult pe maini si am zis s-o tin pentru zilele geroase ce vor veni.
Am lasat la final produsul pe care l-am inceput de cum am primit pachetul - gelul calmant. V-am mai vorbit de mania de a-mi zgarma bubitele de pe fata si despre dorinta ca acestea sa se vindece cat mai repede si mai fara urme. Pe vremuri rupeam planta de aloe a prietenei mele si imi placea s-o folosesc pe fata, sub forma de infuzie (mai degraba fiertura) sau pur si simplu. Imi placeau rezultatele. Nu stiu daca era bine ce faceam dar rau nu parea sa fie, cu siguranta. Am folosit gelul calmant Herbal Aloe mai multe zile la rand si am constatat cu bucurie ca fata mea se vindeca mai repede. Imi place sa il aplic in cantitate mai mare si sa-l las, pur si simplu, sa se usuce. Am avut acum ceva vreme un gel cu aloe care se usca sub forma de pelicula si imi strangea pielea. Acest lucru nu se intampla in cazul gelului calmant Herbalife. Pe langa gelul pur de aloe vera, produsul mai contine glicerina, extract de musetel, extract de iuca, exract de jojoba, extract de argintica de gradina (am cautat putin sa va pot da varianta populara :), extract de seminte de salvie si de agave.  

Produsele Herbal Aloe, cu ingredientele naturale ca Aloe Vera sau untul de shea African si agenti de hidratare ca vitamina A sau uleiul pur de masline lasa pielea curata, hranita si hidratata. Ingredientele cu efect calmant, cum ar fi extractul de musetel si sarea de mare, cunoscute pentru proprietatile lor relaxante sunt perfecte pentru pielea uscata, sensibila sau iritata.

Si, daca tot v-am vorbit despre produsele cosmetice Herbalife, as dori sa va ofer ocazia de a  testa si voi un produs Herbal Aloe. Doisprezece cititoare vor putea testa alaturi de mine Gelul calmant Herbal Aloe. Pentru a va afla printre ele trebuie sa imi lasati un comentariu la acest articol in care sa imi spuneti ce va atrage cel mai mult la o crema de corp. Persoanele care vor testa acest produs vor fi alese in functie de comentariile lasate. Perioada de inscriere este 22-29 ianuarie 2013. Castigatoarele vor fi anuntate in data de 30 ianuarie 2013.  

Pe aceste cititoare le voi invita sa-si spuna parerea despre produs intr-un comentariu la acest articol, pe pagina mea de Facebook sau intr-un mesaj privat. Comentariile vor fi publicate intr-un articol separat. Dintre acestea voi alege trei comentarii castigatoare care vor fi premiate cu cate un set de calatorie Herbal Aloe asemeni celui testat de mine. 

Ce spuneti? Vreti sa testati alaturi de mine produse Herbalife?  

28 de comentarii:

  1. Anonim1:23 p.m.

    La o crema de corp ma atrage in primul rand aroma, ingredientele si ambalajul, sunt primele lucruri pe care le pot vedea la o crema de corp. O aroma placuta imi incanta simturile olfactive dorindu-mi sa dureze mirosul pe piele dar sa nu fie nici o aroma prea puternica si artificiala, ci subtila si daca se poate naturala. Ingredientele sunt importante deoarece imi pot da seama daca exista vreun ingrediente la care am alergie (de obicei nu e cazul) si ambalajul care atrage ochii :D Dupa aceea vine puterea de hidratare care ma convinge daca sa o mai cumpar sau nu. Imi place sa intre repede in piele pentru a nu fi nevoita sa suport frigul, mai ales iarna cand ies de la dus mi-e frig (sunt si eu friguroasa) si daca intra repede in piele ma pot imbraca rapid :D Si daca lasa pielea fina si hidratata sigur e o crema buna care se va afla pe lista de cumparaturi si data viitoare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. As minti daca nu as recunoaste ca de cele mai multe ori mi-am ales lotiunile de corp dupa miros. Chiar daca stiu ca nu asta e cel mai important. Mai nou insa simt tot mai mult nevoia unei lotiuni care sa imi hraneasca pielea in profunzime, mai ales ca pe corp am un fel de mini desert Sahara. Asa ca principalul atuu la o lotiune pentru corp ar fi sa imi faca picioarele catifelate pe termen lung, sa nu le mai vad cojindu-se a doua zi dimineata chiar daca am folosit seara, dupa dus lotiune.

    RăspundețiȘtergere
  3. avand pielea foarte uscata caut sa fie hidratande si cu o consistenta grasa nu ma intereseaza sa intre repede prefer sa hidrateze 2 la numar si mirosul conteaza dar sa fe finut nu puternic inca nu am descoperit o crema care sa isi pastreze mirosul,bineinteles si ingrediantele am inceput sa merg pe bio sa zis asa prefer uleiurile, nu au parabeni.Mi-AS dori sa incerc acesta crema plus ca am uzit numai lucruri bune despre Herbalife poate am noroc:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru mine e important ca o crema de corp (cat si cea de maini) sa hidrateze cu adevarat si, la fel de important, sa intre repede in piele. Urasc cremele pentru care trebuie sa stau dezbracata zeci de minute. Apoi ar mai fi mirosul, care e important, insa pot folosi fara probleme o crema care nu miroase extraordinar de bine insa are cele doua calitati mentionate anterior.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mi-as dori sa le testez foarte mult,mai ales ca pana acum nu am incercat nimic de la Herbalife.
    Cel mai mult la o crema de corp ma atrage mirosul,insa nu asta este hotarator pentru mine.Consider ca mult mai important sunt ingredientele.Tocmai de aceea de multe ori optez pentru un produs care poate nu miroase a cea mai frumoasa floare,dar nu are parabeni,ingredientele sunt de calitate si ii e potrivit pielii mele.Apreciez foarte mult daca un produs de corp hidrateaza bine si totodata intra repede in piele,nelasand o pelicula garasa in urma.

    RăspundețiȘtergere
  6. DA! Vreau!
    Eu fentez cu gratie pasul unde imi aplic crema de corp, mai ales ca majoritatea cremelor pe care le detin nu intra repede in piele si urasc pelicula lipicioasa!
    Intr-o alta ordine de idei caut sa intre repede in piele, sa hidrateze si daca miroase bine este deja BEST!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum vreau sa fie crema de corp ideala? Sa fie foarte hranitoare, sa intre bine in piele si sa nu lase o pelicula grasa ca sa ma pot imbraca repede, sa miroasa bine, si parfumul sa persiste.
    Vreau putine nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Crema de corp , de care as putea sa ma indragostesc trebuie sa imi ofere - hidratare , sa intre in piele cu usurinta , sa nu aiba / lase senzatia aia uleioasa neplacuta , efect de catifelare si sa aiba un miros placut si efectul sa fie de lunga durata , asta consider eu , personal ca ar trebuie sa ofere orice Crema de corp ! Un cocurs minunat , pupici .

    RăspundețiȘtergere
  9. Hmmm..sunt multe lucruri care ma intereseaza,insa de-a lungul timpului am constatat ca nu e de ajuns ca o crema de corp sa miroasa bine si sa hidrateze pentru moment doar..din contra,am realizat ca cel mai mult conteaza ceea ce contine acea crema (compozitia,chimicale,etc) si cum in ziua de azi o crema naturala,bio si care sa fie ca un tratament pentru pielea corpului,costa destul,acum prefer sa dau mai mult din buzunar,dar stiu ca pielea mea nu absoarbe chimicale,ci din contra,ii ofer ceva natural si benefic,iar in timp stiu ca pielea mea imi va "multumi "din interior,la exterior.

    RăspundețiȘtergere
  10. In magazin cel mai mult ma atrage la o crema de corp: ambalajul, ingredientele active care sunt listate pe partea din fata a ambalajului si mirosul. Dupa ce ajung cu crema acasa, ca sa devina preferate mea, trebuie sa hidrateze foarte bine pielea mea uscata, dar sa se si absoarba foarte bine si repede in piele. Daca mirosul si persista ... e un bonus.

    RăspundețiȘtergere
  11. am folosit si eu toate produsele prezentate de tine si sunt bunicele. crema de corp si gelul de aloe sunt intr-adevar f bune.

    RăspundețiȘtergere
  12. De cand am aflat ca sunt insarcinata m-am preocupat ca toate produsele pe care le folosesc sa contina ingrediente care nu-mi agreseaza fata/corpul. Asa ca, in primul rand citesc cu atentie ingredientele. Daca trece de aceasta etapa, pt a ma convinge sa o iau acs tb sa hidrateze dar in acelasi timp sa nu-mi lase senzatia acea lipicioasa. Sunt o fana a produselor obtinute din plante asa ca tare m-as bucura sa fiu printre fericitele posesoare ale unei astfel de creme :-) Ma bucur ca ne dai ocazia sa testam astfel de produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand multumesc tie pt oportunitatea de a folosi gelul calmant. Intrucat este primul review pe care I'll scriu sper sa fiti intelegatoare. Un mare plus pt acest produs I'll reprezinta ingredientele care sunt mai mult decat prietenoase cu tenul meu. Tin sa mentionez ca am pielea uscata spre foarte uscata. Acest lucru a reprezentat un inconvenient in alegerea produselor pt tenul meu, majoritatea continand iritanti.imi place ambalajul opac care nu permite luminii sa altereze ingredientele. Gelul a fost binevenit pt aceasta perioada. L-am folosit cateva zile la rand si nu am simtit niciun disconfort. De asemenea, am o problema cu apa. Nu stiu dc patiti ca mine, dar dupa dus am o senzatie de mancarime datorita duritatii apei. Am folosit gelul si mi-a redus senzatia de mancarime. Cantitatea este suficienta, intrucat nu este nevoie de o cantitate mare. Raportul calitate/pret este unul bun si I'll recomand cu caldura.

      Ștergere
  13. O provocare extraordinara pentru noi!!! Cel putin eu ma declar o "fana" si o "victima" in egala masura a cremelor de corp, am incercat destul de multe, dar parca nici una nu m-a satisfacut pana la acest moment. Ma gandeam initial ca problema ar fi pielea mea , pe care o consideram uscata si sensibila, predispusa la roseata si chiar la alergii uneori. Dar recent mi-am dat seama ca nu sunt eu de vina :)) ci apa din zona in care locuiesc. Am facut tot felul de experimente ;) care m-au dus la concluzia ca , apa fiind dura, imi da peste cap echilibrul corpului si vorbesc in primul rand de piele, pentru ca de baut beau apa imbuteliata din cu totul alte surse. Asadar , pentru mine, principalul atu al unei creme de corp este sa elimine senzatia de uscaciune; asta caut eu in primul rand: hidratare, hidratare si iar hidratare!!! daca respectivul produs e benefic si pentru maini, atunci e si mai bine!!! M-ai facut cu adevarat curioasa in privinta lotiunii pentru maini si corp Herbal Aloe, propusa spre testat.
    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna,
    La o crema de corp ma atrage mirosul in primul rand. Apoi cat de bine hidrateaza si patrunde in piele si usurinta cu care se aplica. Nici ingredinetele nu sunt de neglijat, incercand sa ma orientez catre produsele cat mai naturale si mai putin nocive corpului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mere Verzi4:28 p.m.

    "ce va atrage cel mai mult la o crema de corp?" In primul rand, trebuie sa iti cunosti corpul ca sa folosesti o crema adecvata tipului de piele, sa nu gresesti sa folosesti o crema pentru tip de piele uscata si tu ai pielea normala, s.a.m.d...
    Apoi, ambalajul tre' sa fie cel care joaca de asemenea un rol important(frumos colorat in culori vii) si..pretul. Unul dintre atu-urile care joaca un rol important in folosirea unei creme de corp este, desigur, mirosul. O aroma de piersicute, aloe vera, castraveti sau zmeura ne incanta simturile mereu, nu-i asa? :)
    Nu trebuie sa ne lasam pacalite de reclame totusi, eu personal ma uit la ingredientele de pe spatele tubului/cutiei respective cand o cumpar-mereu! Importanti sunt acesti factori, important este sa luam creme cat mai naturale penru sanatatea corpului n-tru. Pentru mine crema ideala ar trebui sa imi lasa pielea pufoasa mereu, fina la atingere, eventual(daca respectiva crema are arome de fructe sau orice altceva) sa imi ramana corpul parfumat, hranitoare si nu in ultimul rand, sa nu aiba efecte adverse.

    RăspundețiȘtergere
  16. Consider ca alegerea unei creme de corp,precum si a unui parfum reprezinta o ,,chestiune,, personala si intima....iar gusturile nu se pot discuta.Imi place ca o crema sa fie ca si mine,sa miroasa bine,sa fie serioasa..adica de la un brand bun ,sa-mi hraneasca pielea,sa nu fie lipicioasa,in gramaj de circa 150-200 ml pentru ca eu folosesc zilnic o crema,dupa dus ;).S-o gasesc la oferta si de ce nu sa aibe langa ea un mci cadou,un sapunel sau o manusa de baie.Am avut pana acum marci de la Dove la Sephora,etc..insa niciuna nu m-a multumit 100%,inca sunt in cautarea cremei de corp PERFECT! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  17. Victoria Vicky B8:30 p.m.

    Primul lucru pe care il fac cand vreau sa folosesc o crema de corp este firma de la care provine. Apoi, studiez produsul si ma uit la ingredientele sale, cu cat mai natural, cu atat mai bine. Prin urmare, ce ma atrage cel mai multe pe mine la o crema de corp sunt ingredientele, daca sunt bio, atunci produsul de pe raft va fi al meu cu siguranta! Desigur ca si parfumul este important dar nu atat de important ca continutul cremei. Eu in general cand ma uit la un produs, in speta, crema de corp.,ma gandesc sa achizitionez produsul pt a-mi fi benefic corpului, pe timp indelungat si s astiu ca nu are efecte adverse, daca nu e chimic, nu exista riscul unor iritatii, infectii, etc sau este un risc mult mai mic. Am asteptari mari cand imi cumpar o crema de corp, dau un ban dar sa stiu ca il dau pe ceva eficient si sanatos…

    RăspundețiȘtergere
  18. Recomand produsele Herbalife cu cea mai mare incredere!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Adina Radu4:39 p.m.

    Sincer atunci cand merg sa cumpar o crema de corp ma uit la raftul cu crème si aleg in primul rand produsul dupa ambalaj . Dupa ce imi fac cu ochiul 2-3 produse incep sa le analizez mai bine.In prmul rand daca acestea sunt destinate tipului meu de piele.In al doilea rand ma uit la ingrediente ,apoi firma de la care provin si mirosul. De fiecare data aleg produsul care sa nu aiba parabeni, chimicale etc.Uneori citesc review-uri pe diverse bloguri pentru a vedea ce creme sunt bune si cum sunt, ce teextura au, daca hidrateaza pielea, daca intra repede in piele, ca nu suport cremele care nu intra repede in piele sau care sunt prea lichide. Daca gasesc o crema intr-o cantitate mai mare 200-300 ml este si mai bine pentru ca asa am mai mult timp. Pielea mea este destul de pretentioasa si inca nu i-am gasit crema de corp perfecta motiv pentru care inca testez diverse crème. Pretul nu este nici el de neglijat intrucat nu imi pot permite sa dau o suma foarte mare pe o astfel de crema dar nici nu aleg cele mai ieftine crème.Consider ca pana in 40- 50 lei pot gasi o crema bunicica.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna! Ce ma atrage cel mai mult la o crema de corp...?Pai..in primul rand mirosul, ingredientele si aici ma cam contrazic avand in vedere ca miros inseamna si parfum in majoritatea cremelor, imi place sa intre repede in piele si sa hidrateze intens. Dar cum nu am intalnit pana acum crema ideala recunosc (cu rusine) caci si din comoditate sar de cele mai multe ori peste acest pas :( In ultima perioada nu stiu de la ce, n ustiu cum dar am capatat si o dermatita (ca asa sunt eu strangatoare si de bune si de rele) si pielea imi este aspra pe ceva portiuni chiar si dupa terminarea tratamentului drept pt care imi este teama sa mai aplic orice produs.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna! Ce ma atrage cel mai mult la o crema de corp...?Pai..in primul rand mirosul, ingredientele si aici ma cam contrazic avand in vedere ca miros inseamna si parfum in majoritatea cremelor, imi place sa intre repede in piele si sa hidrateze intens. Dar cum nu am intalnit pana acum crema ideala recunosc (cu rusine) caci si din comoditate sar de cele mai multe ori peste acest pas :( In ultima perioada nu stiu de la ce, n ustiu cum dar am capatat si o dermatita (ca asa sunt eu strangatoare si de bune si de rele) si pielea imi este aspra pe ceva portiuni chiar si dupa terminarea tratamentului drept pt care imi este teama sa mai aplic orice produs.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cel mai mult,apreciez la o crema de corp,parfumul subtil si cat de repede se absoarbe in piele.Imi place senzatia de catifelare si hidratare pe care o simt dupa cateva ore si bineinteles,atunci cand iubitul meu imi spune ca ii place parfumul pielii mele.Am pielea uscata pe picioare si pe maini,asa ca aceste zone sunt prioritare pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  23. Stefania Petcu12:04 p.m.

    Buna:)
    Atunci cand aleg o crema de corp ma uit peste lista de ingrediente, am inceput sa caut produse care sa nu mai aiba atatia parabeni si sa fie cat mai naturale si mai bune pentru pielea mea, cand stiu ca ele au ingrediente naturale parca si pielea se simte mai bine si mai ingrijita:) Imi place foarte mult de asemenea ca o crema de corp sa fie foarte hidratanta si sa poata fi aplicata pe corp cu mare usurinta, pielea noastra are nevoie de hidratare in orice perioada a anului si imi place ca dupa ce folosesc crema ea sa imi lase pielea catifelata si fina.Un al treilea criteriu ar fi aroma...stim toate cat de important este aroma unei creme pe care o folosim zilnic, sa ne incante simturile,dar si pielea desigur si sa ne rasfete :)Intr-adevar cremele corp nu au un miros care sa persiste foarte mult, dar acele cateva ore sa ne faca sa visam si sa ne lasam invaluite de aroma fina si delicata a lor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Mirosul cremei ma atrage cel mai mult, dar bineinteles ca si ingredintele sunt importante! :D

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna!
    Hmmmm!!! Usor de spus!
    Mirosul ma atrage cel mai mult ! Adooor sa miros bine si cred ca toate facem asta la raftul cu creme de corp in supermarket :))))(deschidem capacul si mirosim pe ascuns).
    Dupa ce mirosul m-a convins sa o cumpar, :))) motivul pentru care o voi recumpara este Hidratarea. Daca aceasta isi face "treaba", ma declar absolut multumita. Si Consistenta are rolul ei dar la cate creme am incercat doar stiu ca nu trebuie sa fie prea lichida :)
    Cam asta ma atrage la o crema de corp si mai pot sa adaug ca este unul dintre principalele produse folosite de mine in ingrijirea zilnica.
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Vreau ! Cel mai mult la o cremă de corp mă atrage mirosul-aroma, parfumul său să persiste, să aibe o consistență ușoară și să se absoarbă foarte repede in piele.

    RăspundețiȘtergere
  27. Nutritie24.ro, produse Herbalife pentru o alimentare sanatoasa, produse pentru slabit, suplimente alimentare, produse pentru imunitate, gustari sanatoase, detoxifierea organismului, shake-uri energizante.
    Pentru comenzi si pentru mai multe detalii folositi http://www.nutritie24.ro

    RăspundețiȘtergere