Noutati roz de la Bioderma: Sensibio AR BB Cream si Sensibio H2O AR

Tenul tau iti tradeaza emotiile? Se inroseste cand ai vrea sa ascunzi felul in care te simti, reactiile produse de cei din jurul tau asupra ta? Esti rosie cand faci sport sau consumi alimente picante? Vantul sau soarele iti coloreaza fata in... rosu?  

Solutia este una... roz! 

Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat Sensibio AR BB Cream, prima crema BB anti-roseata ce camufleaza si trateaza in mod biologic roseata. 

Sensibio AR BB Cream beneficiaza de brevetul Rosactiv®, un complex unic ce actioneaza biologic asupra cauzelor de natura vasculara si inflamatorie ce determina aparitia si agravarea rosetei.


Sensibio AR BB Cream, are o textura usoara, se poate aplica in strat subtire pentru o acoperire uniforma putandu-se insista asupra zonelor care pot pune probleme fara ca aspectul final sa fie unul de ten incarcat. Se adapteaza nuantei tenului iar pe piele se simte mai mult ca o crema hidratanta decat ca un fond de ten. Atat va pot spune despre ea deocamdata. Intentionez s-o ofer spre testare unei prietene care are problemele carora se adreseaza acest produs.

Sensibio AR BB Cream hidrateaza, calmeaza si restaureaza bariera cutanata. Filtrele si ecranele solare asigura o protectie inalta anti-UV (SPF 30 si UVA 17), iar pudrele si pigmentii iluminatori uniformizeaza si acopera imperfectiunile, lasand un ten catifelat si luminos.




O alta noutate din partea Laboratoarelor Dermatologice Bioderma este Sensibio H2O AR, o solutie micelara cu aceleasi calitati ca si mult indragita Sensibio H2O: elimina machiajul rezistent si impuritatile, calmeaza, decongestioneaza si improspateaza tenul. Noutatea consta in adaugarea brevetului Rosactiv®, ce previne aparitia si agravarea rosetii.

Din fericire  eu nu am probleme cu roseata insa va pot spune ca aceasta solutie micelara se comporta ca si "sora ei" de categorie, Sensibio H2O, pe care ati vazut-o anterior pe acest blog. Daca sunteti fane Sensibio H2O si aveti probleme cu roseata tenului acum puteti apela la o solutie micelara "personalizata".



Sensibio AR BB Cream are o textura fina, usor de aplicat pe fata si gat, lasand un aspect placut, pudrat. Aceasta se aplica dupa ce tenul a fost curatat in prealabil cu Sensibio H2O AR.

6 comentarii:

  1. Daca pana acum nu am incercat micelara, acum trebuie neaparat sa incerc varianta "reloaded". :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tenteaza rau de tot mai ales ca am ceva probleme cu roseata iar Sensibio H2O e deja preferata mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. CHiar sunt curioasa.Eu am o problema cu bb-urile de pe la noi..sunt prea inchise pentru mine:))Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat niciodata aceasta gama, sau vre-un produs de la Bioderma...ar fi interesant sa le dau o sansa ...
    Te invit pe la mine poate te si abonezi : http://btl-allysa.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat produse Bioderma dar sunt la curent cu noutatile lor:)

    RăspundețiȘtergere
  6. wow..eu am tenul sensibil si ma inrosesc la vant,frig,etc. Cred ca aceasta crema BB este solutia pt mn. buna ideea cu acest review!

    RăspundețiȘtergere